malka 27.07.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ja tylko nieśmiało się przywitam i spadam Rasiula - czy już Ci mówilam,ze bomba laseczka z Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.07.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 .... bomba to Rasia ma tez wymalowany domek dzień dobry Rasia dzięki za popołudnie i psie harce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dzięki Rasiu za cudne popołudnie domek pięknie wymalowany, a Duchowe dębowe dechy już wiem, że to moja wielka miłość i na pewno sobie takie sprawię W ogóle cudny domek i rozpływam się w zachwytach Nika jest przesłodka i miło było popatrzeć na siostrzaną "miłość" pomiędzy nią, a Zoyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.07.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ale wieczorkiem, to taaaaak Wieczorek niemożliwy do przejęcia, bo mi spotkanie o 20.00 wypadło na mieście. FOCH. (aczkolwiek prawda jest taka, że mam nocny dyżur ) To kedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.07.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Nika połknęła całą resztę czekolady i delicji... właśnie wróciłam z nią z kroplówki... I ja dziękuję za cudny najazd! Zuzi, Lidzi, Nitusi i Dorci /podwójnie / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Nika połknęła całą resztę czekolady i delicji... właśnie wróciłam z nią z kroplówki... ło matko mam nadzieję, że nic jej nie będzie moja Olga przynajmniej swoją połowę zwróciła Rasieńko jeśli nadal pamiętasz, to podaj mi proszę również numer koloru z sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Rasia, a gdzie Twoje zdjatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.07.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Nika połknęła całą resztę czekolady i delicji... właśnie wróciłam z nią z kroplówki... ło matko mam nadzieję, że nic jej nie będzie moja Olga przynajmniej swoją połowę zwróciła Rasieńko jeśli nadal pamiętasz, to podaj mi proszę również numer koloru z sypialni Niech mnie Nitka poprawi, jeśli źle pamiętam... F104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.07.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Rasia, a gdzie Twoje zdjatka? Właśnie się zgrywają... Ale ja przecież prawie nic nie robiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Rasia, a gdzie Twoje zdjatka? Właśnie się zgrywają... Ale ja przecież prawie nic nie robiłam... Ale Andrzejewski robil przeciez cos tam i ja tez pare machnelam... Bedziemy sie bic o prawa autorskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Nika połknęła całą resztę czekolady i delicji... właśnie wróciłam z nią z kroplówki... ło matko mam nadzieję, że nic jej nie będzie moja Olga przynajmniej swoją połowę zwróciła Rasieńko jeśli nadal pamiętasz, to podaj mi proszę również numer koloru z sypialni Niech mnie Nitka poprawi, jeśli źle pamiętam... F104 Nitusia potwierdza TVT 104 F baza optiva 5 .... jak się ma NItka? płukali żołądek czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.07.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Nika połknęła całą resztę czekolady i delicji... właśnie wróciłam z nią z kroplówki... ło matko mam nadzieję, że nic jej nie będzie moja Olga przynajmniej swoją połowę zwróciła Rasieńko jeśli nadal pamiętasz, to podaj mi proszę również numer koloru z sypialni Niech mnie Nitka poprawi, jeśli źle pamiętam... F104 Nitusia potwierdza TVT 104 F baza optiva 5 .... jak się ma NItka? płukali żołądek czy co? Na płukanie już było za późno . Dostała kroplówkę + środek moczopędny i teraz robi różowe siku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.07.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 dobry wieczór Rasieńko nie kryguj się dawaj te piękne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.07.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Buu ale było wam fajnie Buziaki dla Nitki w brzuszek i Filipka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.07.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Rasia jesteś? ło takie znalazłam.... wysyłka 0 zł + gryzak http://www.allegro.pl/item698468184_royal_canin_labrador_junior_2_x_12_kg_greenies.html co myślisz? chyba machnę taki dwupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Rasia jesteś? ło takie znalazłam.... wysyłka 0 zł + gryzak http://www.allegro.pl/item698468184_royal_canin_labrador_junior_2_x_12_kg_greenies.html co myślisz? chyba machnę taki dwupak Royal nie jest zły, ale ja bym ci sugerował Acanę, Orijen czy Hillsa - to są zdecydowanie lepsze karmy, mają przede wszystkim więcej karmy w karmie, a mniej wypełniaczy. Ostatnio czytaliśmy skład puszki pedigree - tam było bodaj 4 proc. czegoś psiadalnego, a reszta to szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Czytalam kiedys artykul o tym i jesli prasa nie klamie... to podobno karma lepszej jakosci bardziej sie oplaca, bo mniej mozna jej dac ze wzgledu na wieksza zawartosc miesa w miesie wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Rasia jesteś? ło takie znalazłam.... wysyłka 0 zł + gryzak http://www.allegro.pl/item698468184_royal_canin_labrador_junior_2_x_12_kg_greenies.html co myślisz? chyba machnę taki dwupak Royal nie jest zły, ale ja bym ci sugerował Acanę, Orijen czy Hillsa - to są zdecydowanie lepsze karmy, mają przede wszystkim więcej karmy w karmie, a mniej wypełniaczy. Ostatnio czytaliśmy skład puszki pedigree - tam było bodaj 4 proc. czegoś psiadalnego, a reszta to szkoda gadać... spienione 4% mięska i musujące bombelki powietrza+sianko marchewka i groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ...no dobraaaa.... ale na Royalu ma ładne kupki i w pgóle ładnie rośnie... a po tamtym - czy ja wiem a kaj to kupujesz? i jeszcze jedno... Wy doświadczeni psiarze to zapytam - warto? http://www.allegro.pl/item693905328_buda_dla_psa_dwuspadowa_xl_drewmax_fv_ocieplenie.html oczywiście dach bym czymś pokryła... pewnie jakimś gontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.07.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wchodzę w tego Royala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts