nitubaga 27.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ... wiedziałam, że Ci się spodoba ja się tylko zastanawiam i chyba dla spokoju kupię Zoyce taki właśnie dwupak... będe ją miała na dłużej z czapki i nie będę strachać się o to: czy nam nie braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ...no dobraaaa.... ale na Royalu ma ładne kupki i w pgóle ładnie rośnie... a po tamtym - czy ja wiem a kaj to kupujesz? i jeszcze jedno... Wy doświadczeni psiarze to zapytam - warto? http://www.allegro.pl/item693905328_buda_dla_psa_dwuspadowa_xl_drewmax_fv_ocieplenie.html oczywiście dach bym czymś pokryła... pewnie jakimś gontem standardowo zalecałabym docieplenie budy 20stką styropianu na scianach i gruncie oraz doszczelnienie otworu włazowego i montaż rekuperacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.07.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ...no dobraaaa.... ale na Royalu ma ładne kupki i w pgóle ładnie rośnie... a po tamtym - czy ja wiem a kaj to kupujesz? i jeszcze jedno... Wy doświadczeni psiarze to zapytam - warto? http://www.allegro.pl/item693905328_buda_dla_psa_dwuspadowa_xl_drewmax_fv_ocieplenie.html oczywiście dach bym czymś pokryła... pewnie jakimś gontem standardowo zalecałabym docieplenie budy 20stką styropianu na scianach i gruncie oraz doszczelnienie otworu włazowego i montaż rekuperacji nooo i na montaż zaprosić developerów... niech siedzą na krzesełku, patrzą i notatki robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.07.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ...no dobraaaa.... ale na Royalu ma ładne kupki i w pgóle ładnie rośnie... a po tamtym - czy ja wiem a kaj to kupujesz? i jeszcze jedno... Wy doświadczeni psiarze to zapytam - warto? http://www.allegro.pl/item693905328_buda_dla_psa_dwuspadowa_xl_drewmax_fv_ocieplenie.html oczywiście dach bym czymś pokryła... pewnie jakimś gontem standardowo zalecałabym docieplenie budy 20stką styropianu na scianach i gruncie oraz doszczelnienie otworu włazowego i montaż rekuperacji nooo i na montaż zaprosić developerów... niech siedzą na krzesełku, patrzą i notatki robią no nie wiem,c zy dla co niektórych bryła aby nie nazbyt skomplikowana co by załapac o so chodzi w budowaniu a zapomniałam o dociepleniu daszku. Niech bedzie 30tka wełenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.07.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 jesoooo ale od razu napisz ze dwuwarstwowa, bo nie zaczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.07.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wchodzę w tego Royala!!! Witanko Rasiu to Cie przebijam Biomilem http://www.biomill.info.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.07.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 jesoooo ale od razu napisz ze dwuwarstwowa, bo nie zaczają no dobrze niech jedna bedzie miedzy krokwie w budzie a druga na wierzch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.07.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Kurcze, może gdyby Fri jadła rojala to by nie była taka szczupła? Ale psidomek też jej kupimy jakiś, tak dla picu pewnie. No i nasz oczywiście będzie miał dach z cytancymku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.07.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Kurcze, może gdyby Fri jadła rojala to by nie była taka szczupła? Ale psidomek też jej kupimy jakiś, tak dla picu pewnie. No i nasz oczywiście będzie miał dach z cytancymku u mnie na suczejbudzie bedzie zaś tegalit a jutro pokaze Wam jaki domek ma moja córcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.07.2009 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Kurcze, może gdyby Fri jadła rojala to by nie była taka szczupła? Ale psidomek też jej kupimy jakiś, tak dla picu pewnie. No i nasz oczywiście będzie miał dach z cytancymku u mnie na suczejbudzie bedzie zaś tegalit a jutro pokaze Wam jaki domek ma moja córcia No wreszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Rasia, a pokaz siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.07.2009 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Rasia, a pokaz siatki. z zakupami, czy ogrodzeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Rasia, a pokaz siatki. z zakupami, czy ogrodzeniowe Na komary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.07.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 withanko zawtra ja budu w stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Nika połknęła całą resztę czekolady i delicji... właśnie wróciłam z nią z kroplówki... Biedulka.... No ale wazne ze wszystko juz w porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dzien dobry dziekuje za fotki buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Rasia, a pokaz siatki. z zakupami, czy ogrodzeniowe Na komary. Jeśli nie zapomnę dzisiaj cyknąć, to wieczorkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 withanko zawtra ja budu w stolycy Juuupiii juuuup!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.07.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Wpadłam powiedzieć rasi dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Wpadłam powiedzieć rasi dzień dobry Cze Madzia! No, ja spostrzegawcza może nie jestem, ale dlaczego Ty nie masz dzienniczka, alko chociaż komentsów, ciooo? Na Ciebie to trzeba poczekać, albo latać po wszystkich wewontkach, żeby Cię znaleźć... no 1000% kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts