Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka! :D

Barranki ferment sieją! :lol: :lol: :lol:

Schody NOWE będę miała dopiero na początku sierpnia, a Barranki zakochały się w moich STARYCH schodach :wink: i je ode mnie przejmują... no i jak widać doczekać się nie mogą... :lol: :lol: :lol:

Dzisiaj Synek przyjeżdża! I poniekąd też w sprawie schodów... tylko jednego stopnia - do salonu. 8) :D :D

Kłaniam się nisko,

na dzień dobry i ze wstydu, że mnie tak długo u Ciebie nie było.

A domek pięknieje.

Pokój córci cudny.

Zwierzaki rozkoszne.

A roślinki i warzywka rosną cudnie.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że teraz powiadomienia będą do mnie przychodzić regularnie.

Witaj Betko!

Cieszę się, że trochę czasu znalazłaś i zajrzałaś. :D :D :D

Sama wiem, co to znaczy brak czasu... :-?

A wczoraj wysiadła mi w autku cała elektronika! :evil: :cry: :cry:

Wpadłam powiedzieć rasi dzień dobry :D

Cze Madzia! :D

No, ja spostrzegawcza może nie jestem, ale dlaczego Ty nie masz dzienniczka, alko chociaż komentsów, ciooo? :roll:

Na Ciebie to trzeba poczekać, albo latać po wszystkich wewontkach, żeby Cię znaleźć... no 1000% kobieta :wink: 8) :lol:

O i patrz, odpisuję następnego dnia :o Cze Rasia :D

Rasiu, nie mam dziennika, ponieważ nic nie buduję i nie mam Wam co pokazać. :( Zalogowałam się na forum, bo "kręcą" mnie tematy budowlane :D Wprosiłam się do Anjamenka i tak Was wszystkich poznałam. Z czego niezmiernie się cieszę.

Muszę Ci powiedzieć, że zagądałam kiedyś do Twojego dziennika. Przypomniałam sobie po tych kamyczkach. Były dopiero co położone, ale potem musiałaś chyba zmienić awatarek, bo już mi znikęłaś z oczu.

Od tego czasu dużo się u Ciebie zmieniło. :o Masz piękne podłogi. Robią wrażenie. Duch to ma złote ręce :p

Teraz już cały czas mam Cię na oku :lol: :lol:

Buziaczki :p