barranki2 02.08.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 No nieźle, bardzo nieźle, zajebiście nieźle, suuuupeeeeeeeeer! dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.08.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Rasiu zajebiste Ja myśłałam, że to zwykły prosty stopień będzie a on taki rasowy, naturalny - wypasionyna maksa Taka rasa Duch się nazywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.08.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 stopień jest świetny!!! zwłaszcza w połączeniu z deskami na podłodze. Pięknie masz. No masz... Irma się normalnie zawstydzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.08.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 No nieźle, bardzo nieźle, zajebiście nieźle, suuuupeeeeeeeeer! dzień dobry Dzień dobry Barrankom Dwóm! Do wieczorka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.08.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 no to się tak nawzajem zawstydzamy...naprawdę masz superłazienka też bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.08.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Rasiu wszystko cudne, az mnie normalnie w klacie zapiekło . Jak by tu zdobyc ta siatkę na ściane? Zachorowałam na nią normalnie. Własnie tego potrzebuje w dwa miejsca. Podasz mi nazwe tego czegos? Zeby nie wiem co musze to sciągnąć z wiadomego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.08.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Rasiu wszystko cudne, az mnie normalnie w klacie zapiekło . Jak by tu zdobyc ta siatkę na ściane? Zachorowałam na nią normalnie. Własnie tego potrzebuje w dwa miejsca. Podasz mi nazwe tego czegos? Zeby nie wiem co musze to sciągnąć z wiadomego miejsca Myszonku drogi... jaka nazwa? Na folii może jest coś napisane? Podeszłam sobie do takiego wielkiego regału jak w Ikea, wybrałam kolor, przeliczyłam cale na metry i wrzuciłam do koszyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.08.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Rasiu wszystko cudne, az mnie normalnie w klacie zapiekło . Jak by tu zdobyc ta siatkę na ściane? Zachorowałam na nią normalnie. Własnie tego potrzebuje w dwa miejsca. Podasz mi nazwe tego czegos? Zeby nie wiem co musze to sciągnąć z wiadomego miejsca Myszonku drogi... jaka nazwa? Na folii może jest coś napisane? Podeszłam sobie do takiego wielkiego regału jak w Ikea, wybrałam kolor, przeliczyłam cale na metry i wrzuciłam do koszyka... ale to jest siatka z włókna szklanego?Takie cos znajszłam niby na aliegro o: http://www.allegro.pl/item657362360_moskitiera_mosquiplast_1_m_dlugosc_dowolna.html Czy to moze byc takie własnie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Rasiu zajebiste Ja myśłałam, że to zwykły prosty stopień będzie a on taki rasowy, naturalny - wypasionyna maksa Taka rasa Duch się nazywa... Ja tylko jestem ciekawa, kiedy u mnie rasowy balkonik sie pojawi... W 2038? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.08.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Rasiu wszystko cudne, az mnie normalnie w klacie zapiekło . Jak by tu zdobyc ta siatkę na ściane? Zachorowałam na nią normalnie. Własnie tego potrzebuje w dwa miejsca. Podasz mi nazwe tego czegos? Zeby nie wiem co musze to sciągnąć z wiadomego miejsca Myszonku drogi... jaka nazwa? Na folii może jest coś napisane? Podeszłam sobie do takiego wielkiego regału jak w Ikea, wybrałam kolor, przeliczyłam cale na metry i wrzuciłam do koszyka... ale to jest siatka z włókna szklanego?Takie cos znajszłam niby na aliegro o: http://www.allegro.pl/item657362360_moskitiera_mosquiplast_1_m_dlugosc_dowolna.html Czy to moze byc takie własnie cos? Ta sprzedawana na tej konkretnej aukcji jest z pcv i wygląda bardzo podobnie do mojej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.08.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witaj Rasiu Twoje Ducha dechy - szczególnie schody to marzenie, poezja i tak nie znajduję słów by opisać co widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.08.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 ale zazdroszczę.... ślicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.08.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Fajna ta ścianka tzn. siatka.A stopień nic dodać, nic ująć. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Rasia, czy Ty masz kibelek Roca Hall? Bo trochę mi znajomo wygląda. Takie wielandzie lustro, to mi się bardzo widzi, nie powiem. Ale nic na mnie nie zrobiło takiego wrażenia, jak ten stopień. Co za kapitaly pomysł! Po prostu rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.08.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Rasiu.... piękny domek Ci się szykuje ..... Miód malina..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.08.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Cześc Rasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.08.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witaj Rasiu Twoje Ducha dechy - szczególnie schody to marzenie, poezja i tak nie znajduję słów by opisać co widzę Hej Gosiek! ... mrraauuu... poezja... tak ślicznie to jeszcze nikt nie pisał o dechach dębowych... Duszku, czy Ty to słyszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.08.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 ale zazdroszczę.... ślicznie... Hej Malutka!!! Witaj! Gratuluję dziennika i komentów... już pobiegłam do Ciebie i teren zaznaczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.08.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Fajna ta ścianka tzn. siatka. A stopień nic dodać, nic ująć. Super! Hej Betko! Dziękuję. Do Ciebie też pobiegłam zobaczyć co nowego... i nic nie wpisujesz... , nie wierzę, że nic się nie dzieje... Na jakie drzwi wewnętrzne się zdecydowałaś, bo ja jestem na etapie drzwi właśnie, a Twoje typy bardzo mi odpowiadały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.08.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Rasia, czy Ty masz kibelek Roca Hall? Bo trochę mi znajomo wygląda. Takie wielandzie lustro, to mi się bardzo widzi, nie powiem. Ale nic na mnie nie zrobiło takiego wrażenia, jak ten stopień. Co za kapitaly pomysł! Po prostu rewelacja! Tak Edysiu, to Roca Hall właśnie i w dolnej łazience i u dzieci też będzie. A stopień taki sobie wymyśliłam, ale i tak przerósł w rzeczywistości nawet moje wyobrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts