ghost34 03.08.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witaj Rasiu Twoje Ducha dechy - szczególnie schody to marzenie, poezja i tak nie znajduję słów by opisać co widzę Hej Gosiek! ... mrraauuu... poezja... tak ślicznie to jeszcze nikt nie pisał o dechach dębowych... Duszku, czy Ty to słyszysz? ale to nie ja to był twój pomysł mami sie naleschom wselakie splyndhory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.08.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Dzięki Glamurku! Cześć Moniś! Kiedy mnie nawiedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.08.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witaj Rasiu Twoje Ducha dechy - szczególnie schody to marzenie, poezja i tak nie znajduję słów by opisać co widzę Hej Gosiek! ... mrraauuu... poezja... tak ślicznie to jeszcze nikt nie pisał o dechach dębowych... Duszku, czy Ty to słyszysz? ale to nie ja to był twój pomysł mami sie naleschom wselakie splyndhory:) Dobra - razem na nich usiądziemy i... soczku grapefruitowego się napijemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.08.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Rasia, czy Ty masz kibelek Roca Hall? Bo trochę mi znajomo wygląda. Takie wielandzie lustro, to mi się bardzo widzi, nie powiem. Ale nic na mnie nie zrobiło takiego wrażenia, jak ten stopień. Co za kapitaly pomysł! Po prostu rewelacja! Tak Edysiu, to Roca Hall właśnie i w dolnej łazience i u dzieci też będzie. A stopień taki sobie wymyśliłam, ale i tak przerósł w rzeczywistości nawet moje wyobrażenia. No to w takim razie, jak do mnie przyjedziesz, to bedziesz czuła sie jak u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.08.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Dzięki Glamurku! Cześć Moniś! Kiedy mnie nawiedzisz? Rasiu Konrad znowu chory . Od czwrtku ma biegunkę biedaczek. Wczoraj pojechaliśmy w końcu do CZD do Międzylesia bo zaczął wymiotować. Mam nadzieję że do jutra mu przejdzie, jak nie to znowu do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.08.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Fajna ta ścianka tzn. siatka. A stopień nic dodać, nic ująć. Super! Hej Betko! Dziękuję. Do Ciebie też pobiegłam zobaczyć co nowego... i nic nie wpisujesz... , nie wierzę, że nic się nie dzieje... Na jakie drzwi wewnętrzne się zdecydowałaś, bo ja jestem na etapie drzwi właśnie, a Twoje typy bardzo mi odpowiadały? W zasadzie to nic nowego się nie dzieje. Przez weekend izolowaliśmy fundamenty. Czekamy jeszcze na większy spadek franka i może wtedy ruszymy po kredyt. A na razie małżonek chce się zabrać za położenie kanalizacji. Co do drzwi wewnętrznych to ja zupełnie jeszcze nie wiem. Podłoga w salonie, kuchni i w korytarzu będzie betonowa. Na razie moje typy to białe lub jakiś odcień drewna (nie wiem jaki) ale to pewnie będzie zależało od wystroju, kolorystyki jakie będą w pokojach i rodzaju podłóg jakie tam będą. Wiem że to będzie trudna decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witaj Rasiu Twoje Ducha dechy - szczególnie schody to marzenie, poezja i tak nie znajduję słów by opisać co widzę Hej Gosiek! ... mrraauuu... poezja... tak ślicznie to jeszcze nikt nie pisał o dechach dębowych... Duszku, czy Ty to słyszysz? ale to nie ja to był twój pomysł mami sie naleschom wselakie splyndhory:) Dobra - razem na nich usiądziemy i... soczku grapefruitowego się napijemy... teraz przez Was śni mi się taka decha po nocy kilkanaście lat temu widziałam u znajomego ścianę w takich dechach choć nie wiem czy to dąb był ale jako stopień - miodzio tu dopiero widać moc dębu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 dobry wieczór Rasiulka no i zobacz coś narobiła wszyscy się ślinią do schodków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 zobaczymy jak wyleci z tymi szkalnymi,c tez nam szczeki opadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.08.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 to niech uprzedzi zanim pokaże cobyśmy sobie podwiązali zanim oglądać zaczniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Do rasi tylko w spodniach bedzie mozna chodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Do rasi tylko w spodniach bedzie mozna chodzic. albo po ciemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Do rasi tylko w spodniach bedzie mozna chodzic. albo po ciemku Albo w ponczochach po brazylijskiej depilacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 boszzz, nie wiem o czy mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 boszzz, nie wiem o czy mówisz A, zapomnialam, Ty sie nie depilujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 boszzz, nie wiem o czy mówisz A, zapomnialam, Ty sie nie depilujesz. no a jakze naturalnie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.08.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 wydepilowana mysz , a feeeee , zamarzłaby zimą bez futra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 wydepilowana mysz , a feeeee , zamarzłaby zimą bez futra nioooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.08.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 nie bojaj.jak Cię Małgoś z nożycam przed zimą dopadnie , to zrobimy Ci zrzutkę na jakis polarowy kocyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 nie bojaj.jak Cię Małgoś z nożycam przed zimą dopadnie , to zrobimy Ci zrzutkę na jakis polarowy kocyk Albo z jakim innym woskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts