Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Dwustronne kominki są super - też żałuję że takiego nie mam :(

A z tą scianą to bzdury jakieś, może Pan Kominkowy należy do tej niezrozumiałej dla mnie odmiany ludzi, którzy się udzielają w wątkach typu "ile razy w tygodniu myjesz podłogę" którzy dbają o laboratoryjny porządek w całym domu i martwią się że za cokołami pod szafkami w kuchni to się może kurz zbierać! :o

Nie czaję tego zupełnie... :D

słuchajcie - ja nie wiem dokładnie o cokaman, ale ja rozmawiałam z panem od kominka, no owszem nie jest z tych brudnych mechaników samochodowych, i raczej taki "ą ę", no ale bez przesady.... wydawał sie rozsądny.

Co do brudzenia się ścian może po prostu chciał uprzedzic by potem nie było zdziwienia, że taka sytuacja się może zdarzyć...

myslę, że skoro on uprzedził, a Ty świadoma tego podejmiesz decyzję jaka dyktuje serce - to jest oki. Gorzej gdyby nie uprzedził... a potem było by zdziwienie.

:lol:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nituś, ale ja nie wiem od czego może się brudzić ściana :roll: no przecież ogień nie wydostaje się na zewnątrz i nie osmala ścian... tak myślę...

No niech ktoś mądry co ma kominek powie, czy się może brudzić ściana dookoła szyby???

Może - przy gównianym kominku. Ale przy kominku porządnym z kurtyną powietrzną - no way. WIdzę różnicę pomiędzy tym co mam w firmie i tym w domu. W domu nawet nie czuć zapachu , że pali się ogień. To kwestia jakości wkładu. W kiepskich wkładach trzeba otwierać szybę w "dwóch etapach" - jesli się otworzy za szybko sadza wylata :)

no ja nie mogę :cry:

nie dość, że mnie ominęło przemiłe spotkanie, to jeszcze dodatkowo jakieś słodkości :cry:

A kominek Rasia jak marzenie. Nie za bardzo rozumiem pana kominkowego, że ta ściana będzie się brudzić :o , ale w jaki sposób ? No i kochana dwustronny kominek to moje niespełnione marzenie :cry: . U mnie w domciu będzie raczej taki kominek ja ten pierwszy, który wkleiłaś, tylko z trochę jaśniejszym kamieniem :)

Właściwie Lidszu to będziesz miała z tego co pamiętam dwustronny :wink: jeden w domu, drugi na tarasie... :)

no niby tak, ale nie będzie możliwości zrobić takiego przezroczystego z dwóch stron :(

A z tą scianą to bzdury jakieś, może Pan Kominkowy należy do tej niezrozumiałej dla mnie odmiany ludzi, którzy się udzielają w wątkach typu "ile razy w tygodniu myjesz podłogę" którzy dbają o laboratoryjny porządek w całym domu i martwią się że za cokołami pod szafkami w kuchni to się może kurz zbierać! :o

mogłabym go skontaktować z moją mamą, która właśnie taki "laboratoryjny" porządek uwielbia :evil: :evil: I z tego właśnie powodu mamy często kłótnie w domu, bo dziewczynki nakruszą na podłogę i się "wszędzie nosi" :evil: :evil: :evil:

mogłabym go skontaktować z moją mamą, która właśnie taki "laboratoryjny" porządek uwielbia :evil: :evil: I z tego właśnie powodu mamy często kłótnie w domu, bo dziewczynki nakruszą na podłogę i się "wszędzie nosi" :evil: :evil: :evil:

ooooooo to nasze mamy by się porozumiały bez słów :) mmoja ma identycznie.... :roll:

Powiem tak:

jako osoba użytkująca komiek już od pięciu lat nie stwierdzam brudnych ścian przy kominku.

dzień doberek :D

Witanko! :D

Oooo! O to mi chodziło! Dzięki Maluszku! :lol:

Ps. Ja całe szczęście zamiłowanie do artystycznego nieładu odziedziczyłam po mamie :wink: :D

Powiem tak:

jako osoba użytkująca komiek już od pięciu lat nie stwierdzam brudnych ścian przy kominku.

Ps. Ja całe szczęście zamiłowanie do artystycznego nieładu odziedziczyłam po mamie :wink: :D

nie ma sprawy :D

ja też lubię artystyczny nieład :D

Powiem tak:

nie ma sprawy :D

ja też lubię artystyczny nieład :D

Maluszku jestem codziennie na budowie, kawkę na miejscu mam, to przyjeżdżaj! :D

Gdyby moja Mama tak miała , toby nie przekroczyła nigdy progów mojego domku :lol:

u mojej mamy to już chyba choroba, bo ona nie potrafi posiedzieć sobie (no chyba, że lecą jej ulubione seriale :lol: ) i odpocząć, tylko cały dzień ze ścierą lata :evil: :evil:

Czasami to jest fajne, bo jak się rozpędzi, to nawet u nas na piętrze umyje np. okna :lol: Jednak na co dzień to wkurzające jest :roll:

witam się z rana :D