78mysz 03.08.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 nie bojaj.jak Cię Małgoś z nożycam przed zimą dopadnie , to zrobimy Ci zrzutkę na jakis polarowy kocyk Albo z jakim innym woskiem. matko tylko nie to,bo na naturale znam sie najlepiej ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 ufff, poszły sobie z tymi maszynkami i nozyczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Nie, nie poszly. Zaczaja sie jak bedzie trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.08.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cześć Rasiunia. Co tam na budowie. Jak bzy? Żyją jeszcze? Moje zdechły bo chyba dostało im się randapu jak pryskaliśmy ogródek Trudno w przyszłym roku zasadzę nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.08.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Nie, nie poszly. Zaczaja sie jak bedzie trzeba... to zanczy, ze od dzisiaj nie bede mogła nawet spokojnie połozyc sie spac drzwi ryglowac, zamykac okna, echhhh Cześć Rasiula! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cześć Rasiunia. Co tam na budowie. Jak bzy? Żyją jeszcze? Moje zdechły bo chyba dostało im się randapu jak pryskaliśmy ogródek Trudno w przyszłym roku zasadzę nowe. Hej Moniś! Jak Kondzio? Co lekarz powiedział? Moje bzy białe wciąż żyją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Nie, nie poszly. Zaczaja sie jak bedzie trzeba... to zanczy, ze od dzisiaj nie bede mogła nawet spokojnie połozyc sie spac drzwi ryglowac, zamykac okna, echhhh Cześć Rasiula! Mysza, nie bój nic... z Krakówka taaak daaleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 dzień dobry teraz Rasiula to wszędzie bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 dzień dobry teraz Rasiula to wszędzie bliziutko Cześć Wusia! Ale masz pięknego oleandra! Pierwszy raz widzę w życiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.08.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cześć Rasiunia. Co tam na budowie. Jak bzy? Żyją jeszcze? Moje zdechły bo chyba dostało im się randapu jak pryskaliśmy ogródek Trudno w przyszłym roku zasadzę nowe. Hej Moniś! Jak Kondzio? Co lekarz powiedział? Moje bzy białe wciąż żyją! Ooo znaczy się ciemne zdechły? Eee tam na wiosnę dostaniesz nowe Kondzio dostał leki. Dzisiaj już ciut lepeij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Rasiulka dla mnie najpiękniejszy bo wyczekany tyle lat znaczy jak pierwszy raz kpisz sobie ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.08.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Doberek najwyższa pora swoje ochy i achy zostawić a przy okazji wielkie i słone od morskiej wody buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Nie, nie poszly. Zaczaja sie jak bedzie trzeba... to zanczy, ze od dzisiaj nie bede mogła nawet spokojnie połozyc sie spac drzwi ryglowac, zamykac okna, echhhh Cześć Rasiula! Mysza, nie bój nic... z Krakówka taaak daaleko... Nie znacie dnia ani godziny. Mam cale opakowanie pasty cukrowej, nie daruje Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cześć Rasiunia. Co tam na budowie. Jak bzy? Żyją jeszcze? Moje zdechły bo chyba dostało im się randapu jak pryskaliśmy ogródek Trudno w przyszłym roku zasadzę nowe. Hej Moniś! Jak Kondzio? Co lekarz powiedział? Moje bzy białe wciąż żyją! Ooo znaczy się ciemne zdechły? Eee tam na wiosnę dostaniesz nowe Kondzio dostał leki. Dzisiaj już ciut lepeij To super! Całuj Kondzia w nosek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Rasiulka dla mnie najpiękniejszy bo wyczekany tyle lat znaczy jak pierwszy raz kpisz sobie ze mnie Wunia, no jakbym mogła! Nigdy jeszcze nie widziałam kwitnącego, jak bum cyk cyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Doberek najwyższa pora swoje ochy i achy zostawić a przy okazji wielkie i słone od morskiej wody buziaki Hej Pasie! Ale Wam dooobrzee!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Nie, nie poszly. Zaczaja sie jak bedzie trzeba... to zanczy, ze od dzisiaj nie bede mogła nawet spokojnie połozyc sie spac drzwi ryglowac, zamykac okna, echhhh Cześć Rasiula! Mysza, nie bój nic... z Krakówka taaak daaleko... Nie znacie dnia ani godziny. Mam cale opakowanie pasty cukrowej, nie daruje Wam. Eeeee... dlaczego Wam od razu, cioo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Nie, nie poszly. Zaczaja sie jak bedzie trzeba... to zanczy, ze od dzisiaj nie bede mogła nawet spokojnie połozyc sie spac drzwi ryglowac, zamykac okna, echhhh Cześć Rasiula! Mysza, nie bój nic... z Krakówka taaak daaleko... Nie znacie dnia ani godziny. Mam cale opakowanie pasty cukrowej, nie daruje Wam. Eeeee... dlaczego Wam od razu, cioo??? Przylaczylas sie do samozwanczej grupy niewydepilowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 aaaaa to o to Ci chodziło Rasiulka ja widziałam kwitnące ale białego tylko raz no ten mój to drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Nie, nie poszly. Zaczaja sie jak bedzie trzeba... to zanczy, ze od dzisiaj nie bede mogła nawet spokojnie połozyc sie spac drzwi ryglowac, zamykac okna, echhhh Cześć Rasiula! Mysza, nie bój nic... z Krakówka taaak daaleko... Nie znacie dnia ani godziny. Mam cale opakowanie pasty cukrowej, nie daruje Wam. Eeeee... dlaczego Wam od razu, cioo??? Przylaczylas sie do samozwanczej grupy niewydepilowanych. Toż to jawna zniewaga!!! rzucam Ci rękawicę z woskiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts