rasia 05.08.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzień dobry Przepięknie sie Rasiu robi w Twoim domu - najbardziej mnie ciekawi ogród zimowy Coś się zmieniło już w nim? Kontakty stalowe są super - mam takie same + gniazda, w obecnej kuchni i świetnie się sprawdzają, do tego są praktcznie niebrudzące. Po ewentualnym wypaluchowaniu wystarcz przetrzeć i lśnią sobie nadal. Kupowałam w internecie bo były sporo tańsze niż w sklepach i marketach Witanko! W ogrodzie zimowym niiic... chociaż szklarze już wymierzyli i wycenili ściankę między ogrodem a salonem... Ale za to schody się montują! A podzielisz się linkiem do tego sprzedawcy stalowych pstryczków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.08.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ale jazda kiedyś widziałam podobne w programie telewizyjnym przedstawiającym nietypowe domy przepiękne, choć oczywiście wolę drewno przestrzeni nie zabierają i widok jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Nooooooooooo nareszcie zniknie ta pieprzona drabina Dokładnie tak sobie je wyobrażałam. Sa piękne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Tez jestem fanka znikniecia drabiny. Schody super, ale CIPSY... boskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Schody zapowiadaja sie ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ale co sie bede powtarzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 noooo ... schody w sam raz na krótkie spódniczki ale psiaki ....... fajne wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.08.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Rasiu wszystko fajne, nie wiem, czy wyliczać, jakie "wszystko", a schody, stopień i sciana z siatką - po prostu rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Cześć No ładne schody ... nawet bardzo ładne.... nawet można rzec zaj.ście ładne W końcu na forum ktoś pokazał ładne, niesztampowe schody ... Szkło rulez Ideałem byłoby gdyby były w "szerszym" wnętrzu ... wtedy byłyby mocno wyeksponowane ... Ale jest wyczes Widzę, że będzie podświetlenie schodów, pomyśl czy może by nie spróbować skierowac strumień światła wprost "w szkło" stopni. Dało by dodatkowy efekt świecących stopni w ciemnościach... A takie szkło podświetlone z boku wygląda obłędnie ... Ale to moja wizja pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 też jestem za ledami "w boku" stopnia. Świecące obramowanie będzie czaderskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Mam nadzieje, ze tam jakas porecz bedzie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.08.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no te schody to fiu, fiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.08.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 gdybyscie rzeczone schody widsieli na zywca masakrycznie oblednie awesome ..nioooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 gdybyscie rzeczone schody widsieli na zywca masakrycznie oblednie awesome ..nioooo O widze, ze lesson 1 zaliczona. Mam podanie do Pana wyslac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Rasiu ale CIPSY piękne a ten rumiany to też już Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Mam nadzieje, ze tam jakas porecz bedzie, co? eeeeeeeeeeetam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Mam nadzieje, ze tam jakas porecz bedzie, co? eeeeeeeeeeetam Jakos tak nadal mnie lekiem napawaja... Na szpilkach bym po nich nie schodzila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 CIPSY mnie rozczuliły. A schody Będzie jakaś poręcz czy barierka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzień dobry Przepięknie sie Rasiu robi w Twoim domu - najbardziej mnie ciekawi ogród zimowy Coś się zmieniło już w nim? Kontakty stalowe są super - mam takie same + gniazda, w obecnej kuchni i świetnie się sprawdzają, do tego są praktcznie niebrudzące. Po ewentualnym wypaluchowaniu wystarcz przetrzeć i lśnią sobie nadal. Kupowałam w internecie bo były sporo tańsze niż w sklepach i marketach Witanko! W ogrodzie zimowym niiic... chociaż szklarze już wymierzyli i wycenili ściankę między ogrodem a salonem... Ale za to schody się montują! A podzielisz się linkiem do tego sprzedawcy stalowych pstryczków? podzielisz, podzielisz... ale muszę odszukać fakturę albo jakiś ślad w śieci. Jutro wstawię jeśli się nie obrazisz, że tak z poślizgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.08.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Padłam i ledwo podniosłam się z wrażenia Schody przepiękne !!!!!! A CIPSY słodziutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts