wu 05.08.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 noooooooooo dobra schody nie powiem zarąbiste są ale żadna siła mnie nie zmusi do wejscia po nich z otwartymi oczami ani barierki ani inne takie aleeeeeeee kamyczki Rasiula bajka jak zatopione czarne perełki wyglądają cud mniód i malinka a CIPSY sama słodycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 noooooooooo dobra schody nie powiem zarąbiste są ale żadna siła mnie nie zmusi do wejscia po nich z otwartymi oczami ani barierki ani inne takie a czemuż to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.08.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No dobra... przyznam się... ... barierka będzie, ale tylko przy ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Liduś mam lęk wysokości a takie schody dają wspaniałą perspektywę do patrzenia co jest w dole i jak wysoko wlazłaś ażurowych się boję a szklane to już masakra dobrze że poza ekipą nikt nie widział jaką gimnastykę uprawiałam jak miałam wleźć na strop po drabinie i z niego zejść rozpacz kompletna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.08.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Fiu Fiuuuuuu - jakby powiedział wróbel Ćwirek Schody do nieba , rewelacynie się zakomponowaly Pięknie Rasiulku - Psia Mamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No dobra... przyznam się... ... barierka będzie, ale tylko przy ścianie... Dobre i cokolwiek. Sa dosc lagodne, wiec z porecza luzik chyba. Najwyzej sie szpilki zdejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.08.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 normalnie taki tłok w dzienniku ze az nie mogę się doń dostać i obejrzec te cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.08.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 zatkało mię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.08.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 zatkało mię klepnąć w plecki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 zatkało mię klepnąć w plecki? Mysze to za ogon, za ogon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.08.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 zatkało mię klepnąć w plecki? Mysze to za ogon, za ogon... wara od mysiego ogona. dziękuje za troskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.08.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 eeee , mysi ogon to chyba taka bardziej intymna część....co ja jej będę ogon maltretować.Wolę tradycyjna metode pleckową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 witam się z rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.08.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 wczoraj mnie zatkalo jak zobaczylam schody. swietne sa takie bym chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.08.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Rasiu SCHODY RASOWE A raczej RASIOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.08.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 schody przepiękne!!! rasiu jeśli chciałabyś coś oryginalnego do ich podświetlenia poszperaj tutaj http://www.collingwoodvideo.com/web_documents/CL%20Catalogue_2009_web.pdf nie są tanie te oprawy ale jakość, styl, wygląd ... oj te schody proszę się o coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 schody przepiękne!!! rasiu jeśli chciałabyś coś oryginalnego do ich podświetlenia poszperaj tutaj http://www.collingwoodvideo.com/web_documents/CL%20Catalogue_2009_web.pdf nie są tanie te oprawy ale jakość, styl, wygląd ... oj te schody proszę się o coś takiego Justyś moje nadmorskie Słonko! Jesteś przecudowna!!! Siedzę bez kawy i śniadania i oglądam lampki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.08.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Raaaaasia te schody są zajebi.......................................e a z tą poręczą to pojechałaś bo bandzie, baaaaaardzo odważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Raaaaasia te schody są zajebi.......................................e a z tą poręczą to pojechałaś bo bandzie, baaaaaardzo odważnie Cześć Pasiku! Dzięki! Jak Mayka sprawuje się nad morzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.08.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 schody przepiękne!!! rasiu jeśli chciałabyś coś oryginalnego do ich podświetlenia poszperaj tutaj http://www.collingwoodvideo.com/web_documents/CL%20Catalogue_2009_web.pdf nie są tanie te oprawy ale jakość, styl, wygląd ... oj te schody proszę się o coś takiego Justyś moje nadmorskie Słonko! Jesteś przecudowna!!! Siedzę bez kawy i śniadania i oglądam lampki... tylko tak jak pisałam ... cena wysoka jak coś to poszkaj jeszcze firmy SPOTLINE ... też baaardzo dobre!!! u nas będzie prawie wszystko Spotlina. http://slvbyspotline.pl/main.php5?g_page=202&g_menu=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts