rasia 06.08.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Cześć No ładne schody ... nawet bardzo ładne.... nawet można rzec zaj.ście ładne W końcu na forum ktoś pokazał ładne, niesztampowe schody ... Szkło rulez Ideałem byłoby gdyby były w "szerszym" wnętrzu ... wtedy byłyby mocno wyeksponowane ... Ale jest wyczes Widzę, że będzie podświetlenie schodów, pomyśl czy może by nie spróbować skierowac strumień światła wprost "w szkło" stopni. Dało by dodatkowy efekt świecących stopni w ciemnościach... A takie szkło podświetlone z boku wygląda obłędnie ... Ale to moja wizja pozdrawiam, majki Narozrabiałeś Majki! Od wczoraj siedzę w światłach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.08.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Raaaaasia te schody są zajebi.......................................e a z tą poręczą to pojechałaś bo bandzie, baaaaaardzo odważnie Cześć Pasiku! Dzięki! Jak Mayka sprawuje się nad morzem? Szalona Mayka w domu tylko śpi a na dworze to diabeł w nią wstępuje i skacze na każdego kto tylko zwróci na nią uwagę, zawsze chętna do biegania po zabawki, i gryzie tymi swoimi ostrymi zębami wszystko i wszystkich a pan weterynarz kazał ruch do godziny dziennie ograniczyć na way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.08.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Cześć rasiu no i co ja mam Pani powiedzieć No zajebiste te schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.08.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Cześć No ładne schody ... nawet bardzo ładne.... nawet można rzec zaj.ście ładne W końcu na forum ktoś pokazał ładne, niesztampowe schody ... Szkło rulez Ideałem byłoby gdyby były w "szerszym" wnętrzu ... wtedy byłyby mocno wyeksponowane ... Ale jest wyczes Widzę, że będzie podświetlenie schodów, pomyśl czy może by nie spróbować skierowac strumień światła wprost "w szkło" stopni. Dało by dodatkowy efekt świecących stopni w ciemnościach... A takie szkło podświetlone z boku wygląda obłędnie ... Ale to moja wizja pozdrawiam, majki Narozrabiałeś Majki! Od wczoraj siedzę w światłach... Ja tego na siebie nie biorę Nawet bez specjalnej oprawki, ewentualnie z jakąś maksymalnie małą, żeby "chowała" sie w grubości szkła. Najlepiej wysokowydajne diody LED ( diody LED o dużej jasności ). Po 2 sztuki na stopień, przewodziki cienkie potrzeba, to łatwo ukryć pod warstwą gładzi, czy czegoś tam ... pozdrawiam, majki /edit/ Szukaj czegoś takiego : http://www.lediko.com/Listwy_LED_LEDIS_w_profilach_aluminiowych/783/ http://www.lediko.com/images/prd/lst/profilalu_05_200.jpg To już byłby wy.eb na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.08.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Rasia.....a kto bedzie to wszystko wycieral? Piekne schody...ja mam podejrzenie, ze to jakis dom do jakiegos magazynu wnetrzarskiego jest robiony, a Ty tutaj tylko po cichutku robisz zdjecia i sie chwalisz, ze Twoje..... Maja - zazdrosnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jak kogos stac na dom, to powinno go byc stac na sprzataczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.08.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Szukaj czegoś takiego : http://www.lediko.com/Listwy_LED_LEDIS_w_profilach_aluminiowych/783/ http://www.lediko.com/images/prd/lst/profilalu_05_200.jpg To już byłby wy.eb na maksa dobrze pisze, dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 dzień doberek piękny dzionek dzisiaj mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jak kogos stac na dom, to powinno go byc stac na sprzataczke. ..powinno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 dzień doberek piękny dzionek dzisiaj mamy Oj, piękny, piękniusi! Schody mam skończone! Jak przyjechałam panowie właśnie je polerowali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Rasia.....a kto bedzie to wszystko wycieral? Piekne schody...ja mam podejrzenie, ze to jakis dom do jakiegos magazynu wnetrzarskiego jest robiony, a Ty tutaj tylko po cichutku robisz zdjecia i sie chwalisz, ze Twoje..... Maja - zazdrosnica Maja... ciiii... to wszystko lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Szukaj czegoś takiego : http://www.lediko.com/Listwy_LED_LEDIS_w_profilach_aluminiowych/783/ http://www.lediko.com/images/prd/lst/profilalu_05_200.jpg To już byłby wy.eb na maksa dobrze pisze, dobrze... Takie listwy niestety nie zmieszczą się przy stopniu, bo między stopniem a ścianą mam szparkę 1 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 A fotki gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 dobry wieczór Rasiulka pokaż fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jusz..... [img]http://img514.imageshack.us/img514/1682/img9414.png[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 stairway to heaven nomalnie ..jak zobaczysz schody nie idź w strone światla.. efekt jak w niebie..nomalnie na droga w asgaard..odyn thor i loki czsekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 no zajeeeeboza jezd normalnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.08.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 stairway to heaven nomalnie ..jak zobaczysz schody nie idź w strone światla.. efekt jak w niebie..nomalnie na droga w asgaard..odyn thor i loki czsekają e, to nie do chodzenia schody są! rasia, super CIPSY.. wszystkie Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 stairway to heaven nomalnie ..jak zobaczysz schody nie idź w strone światla.. efekt jak w niebie..nomalnie na droga w asgaard..odyn thor i loki czsekają e, to nie do chodzenia schody są! rasia, super CIPSY.. wszystkie Twoje? Noo... dwa moje jeden tymczasowo mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.08.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 [Noo... dwa moje jeden tymczasowo mój. ten bardziej zloty, czy mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts