Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Cześć :D

No ładne schody ... nawet bardzo ładne.... nawet można rzec zaj.ście ładne 8)

W końcu na forum ktoś pokazał ładne, niesztampowe schody ... :D Szkło rulez :wink:

Ideałem byłoby gdyby były w "szerszym" wnętrzu ... wtedy byłyby mocno wyeksponowane ... Ale jest wyczes 8)

Widzę, że będzie podświetlenie schodów, pomyśl czy może by nie spróbować skierowac strumień światła wprost "w szkło" stopni. Dało by dodatkowy efekt świecących stopni w ciemnościach... A takie szkło podświetlone z boku wygląda obłędnie ... Ale to moja wizja :wink:

pozdrawiam, majki

Narozrabiałeś Majki! :wink: Od wczoraj siedzę w światłach... :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Raaaaasia te schody są zajebi.......................................e :p :p :p :p

a z tą poręczą to pojechałaś bo bandzie, baaaaaardzo odważnie :D :D

Cześć Pasiku! :D Dzięki! 8)

Jak Mayka sprawuje się nad morzem? 8) :D

Szalona Mayka w domu tylko śpi a na dworze to diabeł w nią wstępuje i skacze na każdego kto tylko zwróci na nią uwagę, zawsze chętna do biegania po zabawki, i gryzie tymi swoimi ostrymi zębami wszystko i wszystkich :D a pan weterynarz kazał ruch do godziny dziennie ograniczyć :roll: na way :roll:

Cześć :D

No ładne schody ... nawet bardzo ładne.... nawet można rzec zaj.ście ładne 8)

W końcu na forum ktoś pokazał ładne, niesztampowe schody ... :D Szkło rulez :wink:

Ideałem byłoby gdyby były w "szerszym" wnętrzu ... wtedy byłyby mocno wyeksponowane ... Ale jest wyczes 8)

Widzę, że będzie podświetlenie schodów, pomyśl czy może by nie spróbować skierowac strumień światła wprost "w szkło" stopni. Dało by dodatkowy efekt świecących stopni w ciemnościach... A takie szkło podświetlone z boku wygląda obłędnie ... Ale to moja wizja :wink:

pozdrawiam, majki

Narozrabiałeś Majki! :wink: Od wczoraj siedzę w światłach... :lol: :lol: :lol:

Ja tego na siebie nie biorę :lol:

Nawet bez specjalnej oprawki, ewentualnie z jakąś maksymalnie małą, żeby "chowała" sie w grubości szkła. Najlepiej wysokowydajne diody LED ( diody LED o dużej jasności ). Po 2 sztuki na stopień, przewodziki cienkie potrzeba, to łatwo ukryć pod warstwą gładzi, czy czegoś tam ...

pozdrawiam, majki

/edit/

Szukaj czegoś takiego :

http://www.lediko.com/Listwy_LED_LEDIS_w_profilach_aluminiowych/783/

http://www.lediko.com/images/prd/lst/profilalu_05_200.jpg

To już byłby wy.eb na maksa 8)

Rasia.....a kto bedzie to wszystko wycieral?

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Piekne schody...ja mam podejrzenie, ze to jakis dom do jakiegos magazynu wnetrzarskiego jest robiony, a Ty tutaj tylko po cichutku robisz zdjecia i sie chwalisz, ze Twoje..... :wink:

Maja - zazdrosnica :lol: :lol:

Maja... ciiii... to wszystko lipa... :wink: :lol:

Szukaj czegoś takiego :

http://www.lediko.com/Listwy_LED_LEDIS_w_profilach_aluminiowych/783/

http://www.lediko.com/images/prd/lst/profilalu_05_200.jpg

To już byłby wy.eb na maksa 8)

dobrze pisze, dobrze...

Takie listwy niestety :( nie zmieszczą się przy stopniu, bo między stopniem a ścianą mam szparkę 1 cm... :(

stairway to heaven nomalnie ..jak zobaczysz schody nie idź w strone światla.. :lol: :lol: efekt jak w niebie..nomalnie na droga w asgaard..odyn thor i loki czsekają 8)

e, to nie do chodzenia schody są! ;)

rasia, super CIPSY.. wszystkie Twoje?

Noo... dwa moje jeden tymczasowo mój. :wink: :D