sure 07.08.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Ja swoje EMC kupowałam w Casto w podobnej cenie, jaką podają na tej stronie, chyba że jeszcze dodatkowo robią promocję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.08.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Schody rewelka - robią niesamowite wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.08.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Ja swoje EMC kupowałam w Casto w podobnej cenie, jaką podają na tej stronie, chyba że jeszcze dodatkowo robią promocję? Sure być może nie pamiętam dokładnie już jak to było ponad rok temu Ale wydaje mi się, że albo była różnica konkretna albo ja nie mogłam nigdzie akurat trafić tego co chciałam (wyłącznik pojedyńczy, dźwigniowy) w marketach bo było wyprzedane. Jakoś tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.08.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 I po co ja w ogóle zaczęłam oglądać Twój dziennik. masochistka jaka czy co. Słów mi brak na opisanie zachwytu nad schodami. Są po prostu full wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.08.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 ufffffffffffff...Rasia, co by tutaj powiedziec i byc oryginalnym..... Kurcze, no nie da sie... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Schody zarąbiste !!!!! strasznie mi się podobają, ale ich czyszczenie będzie pracochłonne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Tutli putli, pięknie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 O żadnym naklejaniu foli nie ma mowy, bo stopnie są pokryte specjalną przeciwpoślizgową powłoką i dzięki temu nie ma również mowy o rysowaniu... Gładkie szkło jest tylko od spodu, więc brudzić się za bardzo nie będą... tak myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.08.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Jak mi pokazywali ta antyposlizgowa powloke to podziekowalam, wcale mi sie to nie podobalo, a do tego kurz by sie swietnie w tym zbieral. a Ty masz jaka? masz jakies zdjecie zblizenie?, bo moze moj szklarz byl ograniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Strasznie się cieszę z tych schodów, więc wszystkim dziękuję za miłe słowa! W poniedziałek montaż barierki wzdłuż ściany, a na wanty i światełka będę musiała poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Jak mi pokazywali ta antyposlizgowa powloke to podziekowalam, wcale mi sie to nie podobalo, a do tego kurz by sie swietnie w tym zbieral. a Ty masz jaka? masz jakies zdjecie zblizenie?, bo moze moj szklarz byl ograniczony Aniu, bez powłoki antypoślizgowej nie można by po nich było biegać... musi być... postaram się zrobić zbliżenie dzisiaj, to wieczorkiem wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.08.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Jak mi pokazywali ta antyposlizgowa powloke to podziekowalam, wcale mi sie to nie podobalo, a do tego kurz by sie swietnie w tym zbieral. a Ty masz jaka? masz jakies zdjecie zblizenie?, bo moze moj szklarz byl ograniczony Aniu, bez powłoki antypoślizgowej nie można by po nich było biegać... musi być... postaram się zrobić zbliżenie dzisiaj, to wieczorkiem wkleję. bede czekac, bo u nas za powloke antyposlizgowa to takie szorstkie mleczne naklejki daja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 07.08.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Jak mi pokazywali ta antyposlizgowa powloke to podziekowalam, wcale mi sie to nie podobalo, a do tego kurz by sie swietnie w tym zbieral. a Ty masz jaka? masz jakies zdjecie zblizenie?, bo moze moj szklarz byl ograniczony Aniu, bez powłoki antypoślizgowej nie można by po nich było biegać... musi być... postaram się zrobić zbliżenie dzisiaj, to wieczorkiem wkleję. bede czekac, bo u nas za powloke antyposlizgowa to takie szorstkie mleczne naklejki daja Aniu popytaj u kogoś innego. Ta podłoga u nas też antypoślizgowa i nie jest szorstka ani mleczna. Może nie ma ten sklarz pełnej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.08.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 a po co mam pytac? teraz to juz musztarda po obiedzie, u mnie powloka nie jest jakos bardzo potrzebna jeszcze sie nikt nie wywalil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 07.08.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 a po co mam pytac? teraz to juz musztarda po obiedzie, u mnie powloka nie jest jakos bardzo potrzebna jeszcze sie nikt nie wywalil miałam na myśli Twoje schody, jak już będziesz zamawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.08.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 oki, Rasia mi zrobi fotke to bede wiedziala o co pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.08.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 oki, Rasia mi zrobi fotke to bede wiedziala o co pytac Cześć Ania :) Jak się masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.08.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 oki, Rasia mi zrobi fotke to bede wiedziala o co pytac Cześć Ania :) Jak się masz ? czesc Nefcia. Nie jest zle A Ty?po urlopie to pewnie mega wypoczeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 12.34.56. 7.8.9 !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.08.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 oki, Rasia mi zrobi fotke to bede wiedziala o co pytac Cześć Ania :) Jak się masz ? czesc Nefcia. Nie jest zle A Ty?po urlopie to pewnie mega wypoczeta Już zapomniałam :) Czy zostały Ci przekazane moje parapetówkowe uściski (Małgoś to miała zrobić ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts