wu 08.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 dobry wiecżór Rasiulka zdjęcie genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.08.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 cze mamus dalej gowisia boli a rozboli w poniedzialek jeszcze bardziej nerwy mnie zezra chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.08.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 cze mamus dalej gowisia boli a rozboli w poniedzialek jeszcze bardziej nerwy mnie zezra chyba Biedny... Mamusia pitula... Nie nerwujsię... wrzuć na luz... dobrze będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.08.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 czesc Rasiulka pocieszycielka. pikny dzionek mamy. Słonce wywlekło mnie z łóżka o dziesiątej nie wczesniej. dawno sie tak nie wyspałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 czesc Rasiulka pocieszycielka. pikny dzionek mamy. Słonce wywlekło mnie z łóżka o dziesiątej nie wczesniej. dawno sie tak nie wyspałam Mnie wywlókł tłukący się w kuchni mąż a potem beczący ksiądz za oknem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.08.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 a mnie pies... a że wczesniej młodzież nie pozwoliła mi zasnąć (co akurat było miłe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 czesc Rasiulka pocieszycielka. pikny dzionek mamy. Słonce wywlekło mnie z łóżka o dziesiątej nie wczesniej. dawno sie tak nie wyspałam Mnie wywlókł tłukący się w kuchni mąż a potem beczący ksiądz za oknem.... Nefcia, miel litosc dla mojej klatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.08.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No jestem, ale czy byłaś kiedyś w tym samym miejscu co ja , bo nie mogę się połapać do tej pory. Jednak mimo niepewności pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 dzień dobry witajcie przy pięknej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.08.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 czesc Rasiulka pocieszycielka. pikny dzionek mamy. Słonce wywlekło mnie z łóżka o dziesiątej nie wczesniej. dawno sie tak nie wyspałam Mnie wywlókł tłukący się w kuchni mąż a potem beczący ksiądz za oknem.... Nefcia, miel litosc dla mojej klatki. a czego chciał, że beczał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 czesc Rasiulka pocieszycielka. pikny dzionek mamy. Słonce wywlekło mnie z łóżka o dziesiątej nie wczesniej. dawno sie tak nie wyspałam Mnie wywlókł tłukący się w kuchni mąż a potem beczący ksiądz za oknem.... Nefcia, miel litosc dla mojej klatki. a czego chciał, że beczał? yyyyy pewnie jakomś Mszom odprawiał witanko wieczorne Nefcia pięknie dziękuje dziękuje za odwiedzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Pewnie beczal o kase, jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Pewnie beczal o kase, jak zwykle. Jemu się wydawało, że śpiewa niby .... koszmar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Pewnie beczal o kase, jak zwykle. Jemu się wydawało, że śpiewa niby .... koszmar... Mnie sie zawsze wtedy zbiera na koscielne piosenki, to niebezpieczne jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.08.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Pewnie beczal o kase, jak zwykle. Jemu się wydawało, że śpiewa niby .... koszmar... Ostro, a może śpiewał - to element naszej tradycji, kultury ... nic w tym dziwnego, a tym bardziej obraźliwego. Wolę ksiedza od kiboli lub blokersów drących się ... że dzieciom uszy trzeba zasłaniać. czyli takiego dużego pecha w sumie ne miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wiesz ja tego pecha miałam najpierw 22 lata mojego życia a teraz kolejne 10. Więc wole kiboli i dzieciaki pod oknem. To jest normalne. Ale nie jest normalne, że w państwie,ktore nie jest wyznaniowe co niedziela mnie jakiś nie umiejący śpiewać facet zrywa rano z łóżka, bo se mikrofon kupił i głośniki. I do tego się niestyty nigdy nie przyzwyczaję.Na szczęście już niedługo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.08.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wiesz ja tego pecha miałam najpierw 22 lata mojego życia a teraz kolejne 10. Więc wole kiboli i dzieciaki pod oknem. To jest normalne. Ale nie jest normalne, że w państwie,ktore nie jest wyznaniowe co niedziela mnie jakiś nie umiejący śpiewać facet zrywa rano z łóżka, bo se mikrofon kupił i głośniki. I do tego się niestyty nigdy nie przyzwyczaję.Na szczęście już niedługo.. Ale na wakacjach w Turcji czy innym muzułmańskim państwie jesteśmy w stane znieść zawodzenie z kasety magnetofonowej kogoś w stylu kapłana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Tez nie. Zawsze moge do Turcji nie jechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ale na wakacjach w Turcji czy innym muzułmańskim państwie jesteśmy w stane znieść zawodzenie z kasety magnetofonowej kogoś w stylu kapłana ? Jadąc tam bierzemy pod uwagę, że w państwie wyznaniowym ak może być. I możemy jechać lub nie. Zmiana mieszkania nie jest taka prosta jak decyzja o urlopie. Zresztą zmiana też niewiele dała - dostałam sie w pole rażenie innego muezina - w innej dzielnicy . Lekko nie ma. Teraz wiem, że do kościoła jest na tyle daleko, że uda mi się wyspać w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.08.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Tez nie. Zawsze moge do Turcji nie jechac... "Swoje ganicie - cudze jeszce gorsze" - taką mądrość ludową na poczekaniu wymyśliłem .,.... może na zachodzie Europy nie spotkacie takich praktyk, ale zachód nie jest dla mnie czymś wartym naśladowania w zakresie tradycji i pielęgnowana osiągnęć naszych pradziadów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts