malgos2 10.08.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 E tam, przeciez wiadomo, ze ludzie z prawdziwych grzechow sie nie spowiadaja tylko je sobie zostawiaja na "wiecej grzechow nie pamietam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dzień dobry uffff jak to dobrze że ja i tu i tam słyszę tylko cicho bijące dzwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.08.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dziendoberek... ...gdzie bija, co bija? ja tam nic nie slysze U nas to tylko alarmy na domach wyja .....jak sasiad wraca o 2 giej nad ranem, a mu malzonka alarm ustawi, bo ona sie boi sama w domu spac...wiec ten napruty uruchamia wszystko nad ranem....dyskoteka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A ja mieszkam przy parkingu, wiec tez mam co noc dyskoteke, ale na szczescie jak alarmy wyja to ja jeszcze nie spie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.08.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Niedziela, 6 ranao a oni mi dzwonami napieprzają Ale jak ja bym głośno muzykę włączyła, to by sąsiedzi mnie żywcem zjedli No właśnie. U mnie jakiś dziwny zwyczaj jest - no ale ja to katolicko nieogarnięta jestem i się nie znam - że walą w nie i o 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Niedziela, 6 ranao a oni mi dzwonami napieprzają Ale jak ja bym głośno muzykę włączyła, to by sąsiedzi mnie żywcem zjedli No właśnie. U mnie jakiś dziwny zwyczaj jest - no ale ja to katolicko nieogarnięta jestem i się nie znam - że walą w nie i o 21 U mnie tez wala wieczorem i to dziwne jest, bo kiedys jako dziecko sama napieprzalam w dzwony na wiejskiej parafii i tylko na msze sie to robilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Niedziela, 6 ranao a oni mi dzwonami napieprzają Ale jak ja bym głośno muzykę włączyła, to by sąsiedzi mnie żywcem zjedli No właśnie. U mnie jakiś dziwny zwyczaj jest - no ale ja to katolicko nieogarnięta jestem i się nie znam - że walą w nie i o 21 U mnie tez wala wieczorem i to dziwne jest, bo kiedys jako dziecko sama napieprzalam w dzwony na wiejskiej parafii i tylko na msze sie to robilo... kochane... bo teraz apele jasnogórskie są bardziej wyeksponowane.... że użyje tego brzydkiego słowa... i to dlatego biją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Niedziela, 6 ranao a oni mi dzwonami napieprzają Ale jak ja bym głośno muzykę włączyła, to by sąsiedzi mnie żywcem zjedli No właśnie. U mnie jakiś dziwny zwyczaj jest - no ale ja to katolicko nieogarnięta jestem i się nie znam - że walą w nie i o 21 U mnie tez wala wieczorem i to dziwne jest, bo kiedys jako dziecko sama napieprzalam w dzwony na wiejskiej parafii i tylko na msze sie to robilo... kochane... bo teraz apele jasnogórskie są bardziej wyeksponowane.... że użyje tego brzydkiego słowa... i to dlatego biją No patrzcie, jaka wyksztalcona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ano.... dawno temu byłam tu i tam to się wieeeee dobra soadam... mam za 15 min kinderparty niedaleko i muszę zdążyc pppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.08.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nitka - oświęcona lub poświęcona góra rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nitka - oświęcona lub poświęcona góra rankingu Moherowy pas w walce o prawa katolika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.08.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nitka - oświęcona lub poświęcona góra rankingu Moherowy pas w walce o prawa katolika. beret Małgoś beret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nitka - oświęcona lub poświęcona góra rankingu Moherowy pas w walce o prawa katolika. beret Małgoś beret Nitka mnie zabije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.08.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nitka - oświęcona lub poświęcona góra rankingu Moherowy pas w walce o prawa katolika. beret Małgoś beret Nitka mnie zabije. nieee ona ma poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nitka - oświęcona lub poświęcona góra rankingu Moherowy pas w walce o prawa katolika. beret Małgoś beret Nitka mnie zabije. zabić to było by niekrześcijańskie ja po prostu będę powoli a skutecznie wyrzucać to złooooo cow Tobie siedzi zacznę od bacika i soli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nitka - oświęcona lub poświęcona góra rankingu Moherowy pas w walce o prawa katolika. beret Małgoś beret Nitka mnie zabije. zabić to było by niekrześcijańskie ja po prostu będę powoli a skutecznie wyrzucać to złooooo cow Tobie siedzi zacznę od bacika i soli Blagam Nitus, daj mi najpierw wyleczyc kosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 eeeeeeee jak Ci dosolę to o kościach moment zapomnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Niedziela, 6 ranao a oni mi dzwonami napieprzają Ale jak ja bym głośno muzykę włączyła, to by sąsiedzi mnie żywcem zjedli Malka nie przebijesz mnie. Ja mam przed oknem dwa kościoły - jeden naprzeciwko drugiego - dzieli ich uliczka osiedlowa 6m. Wierz mi - zajeboza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 licytacja licytacja kto da więcej kto da więcej? oni dzwonią bo to ostatni krzyk rozpaczy jest. wydzierają sie bo sie boją ze zostaną osamotnieni i zapomnieni z całą swoją biurokracją i urzędami, które karmić trzeba. Bądzmy litościwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nie ma opcji, bym w normalnym toku pracy zdążył za Wami wszystko czytać, na wszystko odpisyać i jeszcze z Wami dokazywać. Więc po krótce POZDRAWIAM i wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts