malgos2 11.08.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Moja babcia miala 41... Ale to nie bylam ja. Na szczescie moja mama juz przelamala tradycje a ja to juz w ogole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.08.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Rasia piękny pochwyt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.08.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Raśko pochwyt cudny taki o jakim marzęę, a jakie bosko gra słoneczko na tym szkle, miód na serce, żywy obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Hello barierka już zamontowana ? Właśnie wkleiłam w dzienniczku! To kiedy wpadasz? może w przyszłym tygodniu się zbiorę, bo w tym to raczej nie dam rady A pochwyt jest piękny, a gra świateł na schodach jest niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ty się Małgoś nie śmiej. Moja babcia jak ja przyszłam na świat miała 38 lat. Dobrze, że ja złamałam tradycję rodzinną i odłożyłam zamążpójście na późniejszy czas. Nie wyobrażam sobie żebym za dwa lata mogła być babcią Moja kuzynka za pół roku kończy 40, a od 4 lat jest babcią. Jej mama, gdyby żyła, zostałaby pięćdziesięciosześcioletnią prababcią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ty się Małgoś nie śmiej. Moja babcia jak ja przyszłam na świat miała 38 lat. Dobrze, że ja złamałam tradycję rodzinną i odłożyłam zamążpójście na późniejszy czas. Nie wyobrażam sobie żebym za dwa lata mogła być babcią Moja kuzynka za pół roku kończy 40, a od 4 lat jest babcią. Jej mama, gdyby żyła, zostałaby pięćdziesięciosześcioletnią prababcią... Latynosi tak maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Rasia piękny pochwyt!!! Raśko pochwyt cudny taki o jakim marzęę, a jakie bosko gra słoneczko na tym szkle, miód na serce, żywy obraz Dzięki. Mój Pan Od Schodów stwierdził, że to bardzo nowatorskie rozwiązanie montować pochwyt w pionie, a nie w poziomie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ty się Małgoś nie śmiej. Moja babcia jak ja przyszłam na świat miała 38 lat. Dobrze, że ja złamałam tradycję rodzinną i odłożyłam zamążpójście na późniejszy czas. Nie wyobrażam sobie żebym za dwa lata mogła być babcią Moja kuzynka za pół roku kończy 40, a od 4 lat jest babcią. Jej mama, gdyby żyła, zostałaby pięćdziesięciosześcioletnią prababcią... Latynosi tak maja... Muszę im się dokładnie przyjrzeć ... ciemne włosy mają, ale na latynoski nie wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Jak to w poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.08.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ty się Małgoś nie śmiej. Moja babcia jak ja przyszłam na świat miała 38 lat. Dobrze, że ja złamałam tradycję rodzinną i odłożyłam zamążpójście na późniejszy czas. Nie wyobrażam sobie żebym za dwa lata mogła być babcią Moja kuzynka za pół roku kończy 40, a od 4 lat jest babcią. Jej mama, gdyby żyła, zostałaby pięćdziesięciosześcioletnią prababcią... Faktycznie wczesne posiadanie dzieci pozwala poznać więcej pokoleń. Ja znałam swoje trzy prababcie. Niestety żadnego pradziadka. Moje dziewczynki mają jeszcze dwie prababcie i jednego pradziadka. Mimo wszystko jakoś trudno mi sobie wyobrazić siebie w roli babci. Ciebie zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Jak to w poziomie? No jak robisz balustradę, to na jej zwieńczeniu leży sobie pochwyt, ale poziomo, a nie na sztorc... czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ty się Małgoś nie śmiej. Moja babcia jak ja przyszłam na świat miała 38 lat. Dobrze, że ja złamałam tradycję rodzinną i odłożyłam zamążpójście na późniejszy czas. Nie wyobrażam sobie żebym za dwa lata mogła być babcią Moja kuzynka za pół roku kończy 40, a od 4 lat jest babcią. Jej mama, gdyby żyła, zostałaby pięćdziesięciosześcioletnią prababcią... Faktycznie wczesne posiadanie dzieci pozwala poznać więcej pokoleń. Ja znałam swoje trzy prababcie. Niestety żadnego pradziadka. Moje dziewczynki mają jeszcze dwie prababcie i jednego pradziadka. Mimo wszystko jakoś trudno mi sobie wyobrazić siebie w roli babci. Ciebie zresztą też No nieee! Moje dzieci mi solidarnie obiecały, że z obabciowaniem mnie nie będą się spieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Jak to w poziomie? No jak robisz balustradę, to na jej zwieńczeniu leży sobie pochwyt, ale poziomo, a nie na sztorc... czy tak? Chyba mi ten wypadek klepki poprzestawial i nie moge zakumac, ale na pewno jest wyjatkowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Pochwyt pasuje IDEALNIE :) A na wzorki czekałam - bardzo byłam ciekawa jakie będą , bo, że będą to pewne Ślicznie :) Zresztą sie nie chwaliłam, że już wchodziłam po tych pięknych schodach. I są zajebiście piękne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ale jazda z tymi promykami slonca na szle superowo no i dzieki za fotki antyposlizgow, daj znac jak to sie myje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ale jazda z tymi promykami slonca na szle superowo no i dzieki za fotki antyposlizgow, daj znac jak to sie myje Aniu, to jest wytrawione szkło, więc myje się jak... chropowate szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.08.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dzień dobry Słoneczko Będziesz u Mysi jutro???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dzień dobry Słoneczko Będziesz u Mysi jutro???? O! Jaki ranny ptaszek! Jeszcze niestety nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.08.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dzień dobry Słoneczko Będziesz u Mysi jutro???? O! Jaki ranny ptaszek! Jeszcze niestety nie wiem... Moje pisklę obudziło mnie o 7 i musiałam mu mleczko zrobić więc jestem Już się "przestawiłaś" czasowo??? Wymyśliłaś już sobie kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dzień dobry Słoneczko Będziesz u Mysi jutro???? O! Jaki ranny ptaszek! Jeszcze niestety nie wiem... Moje pisklę obudziło mnie o 7 i musiałam mu mleczko zrobić więc jestem Już się "przestawiłaś" czasowo??? Wymyśliłaś już sobie kuchnię? A moje CIPSY obudziły mnie o 5.20 i już nie mogę zasnąć. Przestawiłam się, ale nie do końca... śpię krócej. W kuchni niby mam rozplanowaną każdą szafkę, ale nie mogę zdecydować się na materiały, co za tym idzie - kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts