MonikaC 12.08.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Jeja ja to mam milion pomysłów na minutę i jak przyjdzie co do czegoto też będe miała problem z wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Jeja ja to mam milion pomysłów na minutę i jak przyjdzie co do czegoto też będe miała problem z wyborem To tak jak ja... Po Duszkowych dechach rozkochałam się w drewnie, więc może zrobię drewniane blaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 A teraz łobuziary smacznie sobie śpią! http://img15.imageshack.us/img15/2234/img9485.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.08.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 słodkie łobuziary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.08.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 jakie piękne psiaki buziaki zstawiam i spadam schody i te ich aureolki piękne!!!! prawdziwe schody do nieba!!! gratuluję rasiu i gdybym miała mieć schody to innych bym nie chciała!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 jakie piękne psiaki buziaki zstawiam i spadam schody i te ich aureolki piękne!!!! prawdziwe schody do nieba!!! gratuluję rasiu i gdybym miała mieć schody to innych bym nie chciała!!!!! Cześć Justyś. Ty się ciesz, że nie masz, bo zaoszczędziłaś na co najmniej dwie łazienki lub kuchnię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 słodkie łobuziary... Hej Sure! Poradziłaś sobie z kominkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.08.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ale kochaniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.08.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 słodkie łobuziary... Hej Sure! Poradziłaś sobie z kominkiem? Jeszcze nie do końca, ale mam przynajmniej jakis pogląd... a dziś na tapecie oprócz kominka kabiny, balustrada, oświetlenie, skarbówka i kot - nie wiem, czy się wyrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 słodkie łobuziary... Hej Sure! Poradziłaś sobie z kominkiem? Jeszcze nie do końca, ale mam przynajmniej jakis pogląd... a dziś na tapecie oprócz kominka kabiny, balustrada, oświetlenie, skarbówka i kot - nie wiem, czy się wyrobię? Ojć! Czapki z głów! A kot ten śliczny czarniutki, czy szaaaaryy do salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.08.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 słodkie łobuziary... Hej Sure! Poradziłaś sobie z kominkiem? Jeszcze nie do końca, ale mam przynajmniej jakis pogląd... a dziś na tapecie oprócz kominka kabiny, balustrada, oświetlenie, skarbówka i kot - nie wiem, czy się wyrobię? Ojć! Czapki z głów! A kot ten śliczny czarniutki, czy szaaaaryy do salonu? Tego nie wiadomo, jak miły wroci z czarnym, to sprawa sama się rozwiąże. Jeśli nie, szukamy szarego (a właściwie niebieskiego). Czarny bedzie pasował do psa, szary do salonu - w sumie mogę mieć obydwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.08.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Jak te dwie fasolki sobie słodko śpią. Rasiu robisz fajne ujecia. zawsze znajdziesz jakiś ciekawy punk zaczepienia. Moje zdjęcia są nudne jak flaki z olejem, a ty i ptaszka w locie i psiury w smiesznych pozach i refleksy i inne. Gosiek tez robi ciekawe fotkiA co do kuchni to mam podobnie jak ty: szafki rozplanowane, nawet 3 kolory rozplanowane(biały drewno i szary lub czarny), które mogłabym widziec w kuchni i rodzaje materiałów na blaty, szafki, ale..... za cholerę nie mam ustawionych proporcji między tymi elementami w ilosci kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.08.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 jakie piękne psiaki buziaki zstawiam i spadam schody i te ich aureolki piękne!!!! prawdziwe schody do nieba!!! gratuluję rasiu i gdybym miała mieć schody to innych bym nie chciała!!!!! Cześć Justyś. Ty się ciesz, że nie masz, bo zaoszczędziłaś na co najmniej dwie łazienki lub kuchnię! wiem kochana, że koszta ogromne za schody czy drewniane czy szklane. jednak chyba parterówki wychodzą taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.08.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ...hm... jak patrze na moją klatkę schodową... jestem skłonna się zgodzić kto u mnie był ten wie w czym rzecz witanko z rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ...hm... jak patrze na moją klatkę schodową... jestem skłonna się zgodzić kto u mnie był ten wie w czym rzecz witanko z rańca Hej Słoneczko! To super sukces... że jesteś skłonna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dzień Dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.08.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Hej Rasia, Piekne mazance na scianie Ci wyszly Ja jednak nie potrafie ogladac zdjec... ..wyobraznia przestrzenna u mnie nie dziala kompletnie... Gdzie jest ten pochwyt-zachwyt? Zamocowany na scianie czy tam gdzie w innych przypadkach sa szczebelki od balustrady? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.08.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dzień Dobry Robaczki Dzien Dobry Sledczy - Wyborowy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dzień Dobry Robaczki Witaj Mróweczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Hej Rasia, Piekne mazance na scianie Ci wyszly Ja jednak nie potrafie ogladac zdjec... ..wyobraznia przestrzenna u mnie nie dziala kompletnie... Gdzie jest ten pochwyt-zachwyt? Zamocowany na scianie czy tam gdzie w innych przypadkach sa szczebelki od balustrady? Maja Maju, na ścianie jest taka stalowa szyna... i to jest ten pochwyt... http://img9.imageshack.us/img9/5246/img9491.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts