Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość justyna_m

jakie piękne psiaki

buziaki zstawiam i spadam

schody i te ich aureolki piękne!!!! prawdziwe schody do nieba!!! gratuluję rasiu i gdybym miała mieć schody to innych bym nie chciała!!!!!

jakie piękne psiaki

schody i te ich aureolki piękne!!!! prawdziwe schody do nieba!!! gratuluję rasiu i gdybym miała mieć schody to innych bym nie chciała!!!!!

Cześć Justyś. :D

Ty się ciesz, że nie masz, bo zaoszczędziłaś na co najmniej dwie łazienki lub kuchnię! :roll: :lol: :lol:

słodkie łobuziary...

Hej Sure!

Poradziłaś sobie z kominkiem? :roll:

Jeszcze nie do końca, ale mam przynajmniej jakis pogląd... ;)

a dziś na tapecie oprócz kominka kabiny, balustrada, oświetlenie, skarbówka i kot - nie wiem, czy się wyrobię? :roll:

Ojć! Czapki z głów! :D A kot ten śliczny czarniutki, czy szaaaaryy do salonu? :roll: :wink:

słodkie łobuziary...

Hej Sure!

Poradziłaś sobie z kominkiem? :roll:

Jeszcze nie do końca, ale mam przynajmniej jakis pogląd... ;)

a dziś na tapecie oprócz kominka kabiny, balustrada, oświetlenie, skarbówka i kot - nie wiem, czy się wyrobię? :roll:

Ojć! Czapki z głów! :D A kot ten śliczny czarniutki, czy szaaaaryy do salonu? :roll: :wink:

Tego nie wiadomo, jak miły wroci z czarnym, to sprawa sama się rozwiąże. Jeśli nie, szukamy szarego (a właściwie niebieskiego).

Czarny bedzie pasował do psa, szary do salonu - w sumie mogę mieć obydwa! :lol: :lol:

Jak te dwie fasolki sobie słodko śpią. Rasiu robisz fajne ujecia. zawsze znajdziesz jakiś ciekawy punk zaczepienia. Moje zdjęcia są nudne jak flaki z olejem, a ty i ptaszka w locie i psiury w smiesznych pozach i refleksy i inne. Gosiek tez robi ciekawe fotki

A co do kuchni to mam podobnie jak ty:

szafki rozplanowane, nawet 3 kolory rozplanowane(biały drewno i szary lub czarny), które mogłabym widziec w kuchni i rodzaje materiałów na blaty, szafki, ale..... za cholerę nie mam ustawionych proporcji między tymi elementami w ilosci kolorów

Gość justyna_m
jakie piękne psiaki

Cześć Justyś. :D

Ty się ciesz, że nie masz, bo zaoszczędziłaś na co najmniej dwie łazienki lub kuchnię! :roll: :lol: :lol:

wiem kochana, że koszta ogromne za schody czy drewniane czy szklane.

jednak chyba parterówki wychodzą taniej 8)

Hej Rasia,

Piekne mazance na scianie Ci wyszly :lol: :lol: :lol:

Ja jednak nie potrafie ogladac zdjec... :roll: :roll: :roll: :roll: ..wyobraznia przestrzenna u mnie nie dziala kompletnie... :roll: :roll: :roll:

Gdzie jest ten pochwyt-zachwyt? :wink: Zamocowany na scianie czy tam gdzie w innych przypadkach sa szczebelki od balustrady?

Maja

Maju, na ścianie jest taka stalowa szyna... i to jest ten pochwyt... 8) :D

http://img9.imageshack.us/img9/5246/img9491.png