malgos2 12.08.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Rasia, jack russel terrier, co myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Rasia, jack russel terrier, co myslisz? Dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.08.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Rasia, jack russel terrier, co myslisz? Dla Ciebie? Noooo... A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Rasia, jack russel terrier, co myslisz? Dla Ciebie? Noooo... A co? Juz sobie wyobrażam latającą po błoniach z frisbee w zębach... A tak w ogóle to świetna, bardzo żywa i wesoła, zawadiacka, bo nie strachliwa rasa... znana m.in. z Maski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.08.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Spoko, mam dobre warunki ku temu kolo bloku i sciezke rowerowa... Lepszy od beagle'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Spoko, mam dobre warunki ku temu kolo bloku i sciezke rowerowa... Lepszy od beagle'a? Lepszy, bo mądrzejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.08.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Spoko, mam dobre warunki ku temu kolo bloku i sciezke rowerowa... Lepszy od beagle'a? Lepszy, bo mądrzejszy. No to kcem go jak przyjdzie pora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Spoko, mam dobre warunki ku temu kolo bloku i sciezke rowerowa... Lepszy od beagle'a? Lepszy, bo mądrzejszy. No to kcem go jak przyjdzie pora. No to suuper! Z tych małych ras to jeszcze bardzo lubię gryfonika brukselskiego... za temperament i ... brak szczekania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.08.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Spoko, mam dobre warunki ku temu kolo bloku i sciezke rowerowa... Lepszy od beagle'a? Lepszy, bo mądrzejszy. No to kcem go jak przyjdzie pora. No to suuper! Z tych małych ras to jeszcze bardzo lubię gryfonika brukselskiego... za temperament i ... brak szczekania... Ale ja chce, zeby moj pies mogl kogos upierdzielic jak zajdzie potrzeba... A jakos tak ten terrier ma wiekszy pysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.08.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Hejka Rasia mam nadzieję że będziesz dzisiaj u Mysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.08.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Rasia........ jakie schody!!!!!! Nie było mnie kilka dni ...... a tutaj na dzień dobry.... szczena opada !!!!! Cudnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.08.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Rasia........ jakie schody!!!!!! Nie było mnie kilka dni ...... a tutaj na dzień dobry.... szczena opada !!!!! Cudnie..... Glamurku, dzięki... Tu Ci też napiszę... płytki na podłodze to Azteca Ceramica Porcelanico Gredos 67 JADE: http://www.azteca.es/catalogo_profesional_seleccion.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 13.08.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 schody REWELACYJNE, dają niesamowity efekt podświetlone słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.08.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Spoko, mam dobre warunki ku temu kolo bloku i sciezke rowerowa... Lepszy od beagle'a? Lepszy, bo mądrzejszy. No to kcem go jak przyjdzie pora. No to suuper! Z tych małych ras to jeszcze bardzo lubię gryfonika brukselskiego... za temperament i ... brak szczekania... Jello!! jak bylam dzieckiem to mialam pudla miniaturke, tez nie szczekala, tylko jak babcia kawe w mlynku mielila... Mielismy Dalmatynczyka - byl numerant ...ja wole psy, co mozna przytulic i za ucho poszarpac jak bede mogla to sobie kupie Setera albo Springel-Spaniela...jednak wole wlochate Dla Sure to juz mam rozowe kajdanki do tych linek.... tez chcesz pare? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.08.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Rasia, jack russel terrier, co myslisz? Dla Ciebie? Noooo... A co? Juz sobie wyobrażam latającą po błoniach z frisbee w zębach... A tak w ogóle to świetna, bardzo żywa i wesoła, zawadiacka, bo nie strachliwa rasa... znana m.in. z Maski. A mnie z ta reklama Kit Kat'a: http://www.metacafe.com/watch/21161/kitkat_hypnosis/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.08.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Spoko, mam dobre warunki ku temu kolo bloku i sciezke rowerowa... Lepszy od beagle'a? Lepszy, bo mądrzejszy. No to kcem go jak przyjdzie pora. No to suuper! Z tych małych ras to jeszcze bardzo lubię gryfonika brukselskiego... za temperament i ... brak szczekania... Jello!! jak bylam dzieckiem to mialam pudla miniaturke, tez nie szczekala, tylko jak babcia kawe w mlynku mielila... Mielismy Dalmatynczyka - byl numerant ...ja wole psy, co mozna przytulic i za ucho poszarpac jak bede mogla to sobie kupie Setera albo Springel-Spaniela...jednak wole wlochate Dla Sure to juz mam rozowe kajdanki do tych linek.... tez chcesz pare? Maja Mam alergię na różowe ... ale kajdanki świetny pomysł, tylko linki będę musiała mocniej zamocować niż planowałam... Mój Filip jest włochaty i też wolę się do niego przytulać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.08.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 schody REWELACYJNE, dają niesamowity efekt podświetlone słońcem Kasiorku witaj! To zaszczyt od miłośniczki retro usłyszeć takie miłe słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 13.08.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jako miłośniczka stylu retro uweilbiam nowoczesne rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.08.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Mysza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts