rasia 16.08.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Rączek i nóżek proszę mi nie wyrywać, bo jutro musi mi je Nefcia wszystkie osiem policzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.08.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Zguba sie odnalazla! Zgubiłam się w tłumie na Bemowie przed Madonną... i znalazłam się sama jak wylazłam z tego tłumu! I już mi lepiej. O! Policzyłam nóżki i rączki właśnie, doliczyłam się ośmiu, doczłapałam się prawym pasem pod prąd do domciu i wyspałam za czterech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Takiej to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.08.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 ....... doczłapałam się prawym pasem pod prąd do domciu i wyspałam za czterech! ... a Twoje piękne szklane schody na pewno doprowadziły Cię (w świetle Księżyca) do sypialni ... PS. mam nadzieję, że tak samo nocą pięknie "świecą" jak w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.08.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 ....... doczłapałam się prawym pasem pod prąd do domciu i wyspałam za czterech! ... a Twoje piękne szklane schody na pewno doprowadziły Cię (w świetle Księżyca) do sypialni ... PS. mam nadzieję, że tak samo nocą pięknie "świecą" jak w dzień Nie było mnie w Selgrosie - niestety... i po szklanych schodach też nie człapałam - niestety... Jeszcze w na starych śmieciach koczuję jak na fakirowym łożu... i mam nadzieję, że już niedługo... Przy pełni księżyca muszę moje schody podejrzeć... może im coś zaświeci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.08.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Cześć Rasiulka Wsio oki czyli jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty lepiej pokaz jakies nowe foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.08.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty lepiej pokaz jakies nowe foty... oooo to to ja na zesłaniu, ale rękę trzymam na pulsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.08.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty lepiej pokaz jakies nowe foty... oooo to to ja na zesłaniu, ale rękę trzymam na pulsie Nie ma co pstrykać... nic się nie dzieje... Nitu - na jakim zesłaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.08.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 ... a Mój Pan i Władca... mnie zesłał do mamusi na tydzień co gorsza do mojej mamusi i nic do gadania nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty lepiej pokaz jakies nowe foty... oooo to to ja na zesłaniu, ale rękę trzymam na pulsie Nie ma co pstrykać... nic się nie dzieje... Nitu - na jakim zesłaniu? Na pewno cos sie dzieje, cipsy rosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.08.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty lepiej pokaz jakies nowe foty... oooo to to ja na zesłaniu, ale rękę trzymam na pulsie Nie ma co pstrykać... nic się nie dzieje... Nitu - na jakim zesłaniu? Na pewno cos sie dzieje, cipsy rosna... Cipsy rosną i rozrabiają! Wczoraj zbiły mi mój największy, prawie metrowy wazon z Krosna! Dzisiaj Pani Tereska szoruje i skrobie wszystkie okna, a jutro zabieram się za impregnowanie gresu... chyba, że samowyzwalaczem strzelę się po dupsku, jak impregnuję na kolanach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty lepiej pokaz jakies nowe foty... oooo to to ja na zesłaniu, ale rękę trzymam na pulsie Nie ma co pstrykać... nic się nie dzieje... Nitu - na jakim zesłaniu? Na pewno cos sie dzieje, cipsy rosna... Cipsy rosną i rozrabiają! Wczoraj zbiły mi mój największy, prawie metrowy wazon z Krosna! Dzisiaj Pani Tereska szoruje i skrobie wszystkie okna, a jutro zabieram się za impregnowanie gresu... chyba, że samowyzwalaczem strzelę się po dupsku, jak impregnuję na kolanach... Strzel sie, strzel. A stol kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.08.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty lepiej pokaz jakies nowe foty... oooo to to ja na zesłaniu, ale rękę trzymam na pulsie Nie ma co pstrykać... nic się nie dzieje... Nitu - na jakim zesłaniu? Na pewno cos sie dzieje, cipsy rosna... Cipsy rosną i rozrabiają! Wczoraj zbiły mi mój największy, prawie metrowy wazon z Krosna! Dzisiaj Pani Tereska szoruje i skrobie wszystkie okna, a jutro zabieram się za impregnowanie gresu... chyba, że samowyzwalaczem strzelę się po dupsku, jak impregnuję na kolanach... Strzel sie, strzel. A stol kiedy? to może być ciekawe hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.08.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty lepiej pokaz jakies nowe foty... oooo to to ja na zesłaniu, ale rękę trzymam na pulsie Nie ma co pstrykać... nic się nie dzieje... Nitu - na jakim zesłaniu? Na pewno cos sie dzieje, cipsy rosna... Cipsy rosną i rozrabiają! Wczoraj zbiły mi mój największy, prawie metrowy wazon z Krosna! Dzisiaj Pani Tereska szoruje i skrobie wszystkie okna, a jutro zabieram się za impregnowanie gresu... chyba, że samowyzwalaczem strzelę się po dupsku, jak impregnuję na kolanach... Strzel sie, strzel. A stol kiedy? A Duch wie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.08.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty lepiej pokaz jakies nowe foty... oooo to to ja na zesłaniu, ale rękę trzymam na pulsie Nie ma co pstrykać... nic się nie dzieje... Nitu - na jakim zesłaniu? Na pewno cos sie dzieje, cipsy rosna... Cipsy rosną i rozrabiają! Wczoraj zbiły mi mój największy, prawie metrowy wazon z Krosna! Dzisiaj Pani Tereska szoruje i skrobie wszystkie okna, a jutro zabieram się za impregnowanie gresu... chyba, że samowyzwalaczem strzelę się po dupsku, jak impregnuję na kolanach... Strzel sie, strzel. A stol kiedy? A Duch wie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty lepiej pokaz jakies nowe foty... oooo to to ja na zesłaniu, ale rękę trzymam na pulsie Nie ma co pstrykać... nic się nie dzieje... Nitu - na jakim zesłaniu? Na pewno cos sie dzieje, cipsy rosna... Cipsy rosną i rozrabiają! Wczoraj zbiły mi mój największy, prawie metrowy wazon z Krosna! Dzisiaj Pani Tereska szoruje i skrobie wszystkie okna, a jutro zabieram się za impregnowanie gresu... chyba, że samowyzwalaczem strzelę się po dupsku, jak impregnuję na kolanach... Strzel sie, strzel. A stol kiedy? A Duch wie...? Taaaa, tez cos wiem na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.08.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Nieee... tak serio, serio, to my z Księciuniem ten stół sobie wymyśliliśmy, a teraz to ja muszę go narysować i jeszcze raz wymierzyć w mojej jadalni... Dopiero wtedy będziemy wywoływać Duchi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty to w ogole masz obsluge full wypas. Nie to co ja, sierotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.08.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty to w ogole masz obsluge full wypas. Nie to co ja, sierotka. no wiecie co? a co ja mam powiedziec buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts