rasia 17.08.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 RASIA Street tomorrow ? Niiiooo... wieczorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 RASIA Street tomorrow ? Niiiooo... wieczorkiem? Ustalimy w ciągu dnia - Duchaty coś miauczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.08.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 RASIA Street tomorrow ? Niiiooo... wieczorkiem? Ustalimy w ciągu dnia - Duchaty coś miauczy Ok. ... bo wiesz ja jutro na kolankach próbki robię ...impregnacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 To sobie przerwę na posiłek zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.08.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cześć Rasiu Ja tak przyszłąm zapytać czy ty masz nadal włoski długie bo śniłaś mi się dzisiaj ale to był koszmar normalnie. Przyjechałam do ciebie na budowę a ty jakieś cudo krótkie miałaś na głowie i ten kolor rudo-blond żółty. Jessu powiedz mi że nic nie robiłaś z włosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.08.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Rasiu masz piekne schody, podłogi...dom. Szczerze gratuluję a to dopiero początek!Zawsze marzyłam o takich schodach przez które świeci słońce.... Rewelacyjnie to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.08.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cześć Rasiu Ja tak przyszłąm zapytać czy ty masz nadal włoski długie bo śniłaś mi się dzisiaj ale to był koszmar normalnie. Przyjechałam do ciebie na budowę a ty jakieś cudo krótkie miałaś na głowie i ten kolor rudo-blond żółty. Jessu powiedz mi że nic nie robiłaś z włosami Hej Moniś! Nic nie zrobiłam... ale może przydałaby się jakaś odmiana... Ale ten sen oznacza, że musisz przyjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.08.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Rasiu masz piekne schody, podłogi...dom. Szczerze gratuluję a to dopiero początek! Zawsze marzyłam o takich schodach przez które świeci słońce.... Rewelacyjnie to wygląda! O, jak mi dobrze zrobiłaś z rana! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.08.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Rasiulka dzien dobry Słoneczko ty nasze forumowe. dobrze, ze wstałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.08.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cześć Rasiu Ja tak przyszłąm zapytać czy ty masz nadal włoski długie bo śniłaś mi się dzisiaj ale to był koszmar normalnie. Przyjechałam do ciebie na budowę a ty jakieś cudo krótkie miałaś na głowie i ten kolor rudo-blond żółty. Jessu powiedz mi że nic nie robiłaś z włosami Hej Moniś! Nic nie zrobiłam... ale może przydałaby się jakaś odmiana... Ale ten sen oznacza, że musisz przyjechać... Siem postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.08.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Rasiulka dzien dobry Słoneczko ty nasze forumowe. dobrze, ze wstałas Cześć Mysiu-Pysiu! Tak mi szkoda, że nie mogłam być na Twoim Sabacie. Mam nadzieję, że jeszcze zrobisz nie raz... Za Twoim ślicznym pysiem się stęskniłam i za Aniołkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.08.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Hej Rasiu, przypomniały mi się Twoje dziury na donice co z nimi - nigdzie na fotach nie widać co im zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.08.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Hej Rasiu, przypomniały mi się Twoje dziury na donice co z nimi - nigdzie na fotach nie widać co im zrobiłaś Jeszcze nic im nie zrobiłam... ... ale planuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.08.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Taką sobie robię wrzutę na dobry początek dnia. Gimme gimme gimme just a little smile That´s all I ask of you Gimme gimme gimme just a little smile We got a message for you Sunshine sunshine reggae Don´t worry don´t hurry take it easy Sunshine sunshine reggae Let the good vibes get a lot stronger Gimme gimme gimme just a little smile That´s all I ask of you (is that too much?) Gimme gimme gimme just a little smile We got a message for you (Join the)sunshine sunshine reggae Let the good vibes get a lot stronger Sunshine sunshine reggae Don´t worry don´t hurry take it easy Sunshine sunshine reggae Let the good vibes get a lot stronger Get a lot stronger Let the good vibes get a lot stronger (x7) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.08.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cze Rasiulka cieszę się, że wróciłaś i masz o wiele lepszy humorek całusy zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.08.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Taką sobie robię wrzutę na dobry początek dnia. Gimme gimme gimme just a little smile That´s all I ask of you Gimme gimme gimme just a little smile We got a message for you Sunshine sunshine reggae Don´t worry don´t hurry take it easy Sunshine sunshine reggae Let the good vibes get a lot stronger Gimme gimme gimme just a little smile That´s all I ask of you (is that too much?) Gimme gimme gimme just a little smile We got a message for you (Join the)sunshine sunshine reggae Let the good vibes get a lot stronger Sunshine sunshine reggae Don´t worry don´t hurry take it easy Sunshine sunshine reggae Let the good vibes get a lot stronger Get a lot stronger Let the good vibes get a lot stronger (x7) i też mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 18.08.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 och jak tu słonecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Czeeeeee... Jak tam impregnacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.08.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No właśńie i jak kolanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No właśńie i jak kolanka? Rasia sie integruje ze mna ... w cierpieniu z powodu odwróconych kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts