mayadaski 18.08.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No właśńie i jak kolanka? Rasia sie integruje ze mna ... w cierpieniu z powodu odwróconych kolan A co...na pokutne marsze wyruszylyscie? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.08.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No właśńie i jak kolanka? Rasia sie integruje ze mna ... w cierpieniu z powodu odwróconych kolan A co...na pokutne marsze wyruszylyscie? pokutne? eeeeeeeee chyba nieee toż to grzeczne dziewczynki som witanko Rasia tę piosenkę zaczęłam nucic, a to juz kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.08.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Tak czystego domku jak dzisiaj nie miałam nigdy i nigdy pewnie mieć już nie będę! Pani Teresa - cudowna kobieta - przez cztery dni szorowała i skrobała, myła, tarła, polerowała, a po drabinie skakała jak fryga! Impregnacji proba zakończyła się sukcesem jajecznym, bo gres po zaipregnowaniu świeci się jak psu... ale mam nadzieję brudowi tak łatwo się nie podda! Zatem jutro kolejne 80 m2 na kolankach w rękawicach i w "cudownym" smrodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 dobry wieczór a czemuż nie ma fotek tego blasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.08.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Cześć Rasiulka , dobrze,że wróciłaś i że juz się uśmiechasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Cześć Rasiu Miło że humorek ci dopisuje A jak zaimpregnujesz to potem będziesz miała mniej do sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.08.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Hej siomsiadka! Ale u Ciebie pieknie! Schody pasuja jak ulal, a te wzorki ktore masz na scianie jak slonko swieci, to super dekoracja. Ja uwielbiam patrzec jak swiatlo szmiga sobie po domu nadarzajac za slonkiem na niebie. Juz wiadc jaki duch bedzie panowal we Waszych wnetrzach. Klasa po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 dobry wieczór Śmieszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Raaaasia, no wreszcie zobaczylam zdjecia z NY. No wiesz... Zajelas moje miejsce na kanapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.08.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Piję, sobie piję... jest mi cudnie... bo w cudnym Towarzystwie piję... Małgoś to Szanowny już w Krakówku? Dzień dobry Laseczki moje !!! I Somsiadki ulubione!!! Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No co Ty!!! Nie byloby mnie wtedy na forum przeciez. Album zrobil wreszcie na photobuckecie i zobaczylam rasie jak siedzi na moim miejscu... Bardzo ladnie wygladasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.08.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Cześć Rasiulka Pozdrów Ducha , a Nefcię wyściskaj , strasznie dawno jej nie widziałam , aż się stęskniłam normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A nie podskoczylby mi kto do nocnego, bo mi sie winko konczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.08.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Cześć Rasiulka Pozdrów Ducha , a Nefcię wyściskaj , strasznie dawno jej nie widziałam , aż się stęskniłam normalnie Bardzo mocno Cie przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.08.2009 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Cześć Rasiulka Pozdrów Ducha , a Nefcię wyściskaj , strasznie dawno jej nie widziałam , aż się stęskniłam normalnie Za mną to się nie stęskniła... buuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Wiedzialam, ze nie moge na Was liczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.08.2009 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Wiedzialam, ze nie moge na Was liczyc... No dobra, mam pełny barek... co Pani sobie życzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Wiedzialam, ze nie moge na Was liczyc... No dobra, mam pełny barek... co Pani sobie życzy? Ide w winko, moze byc biale albo czerwone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.08.2009 00:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Wiedzialam, ze nie moge na Was liczyc... No dobra, mam pełny barek... co Pani sobie życzy? Ide w winko, moze byc biale albo czerwone... Bardzo proszę: http://1.bp.blogspot.com/_uM3mtUg7NQw/Sh_MqQbytuI/AAAAAAAADCY/bQgrLEXW3nU/s320/Marengo-Nebbiolo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.08.2009 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 I proszę też: http://biggerthanyourhead.net/wp-content/uploads/2009/05/moulin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts