Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśńie i jak kolanka?

Rasia sie integruje :lol: ze mna ... w cierpieniu z powodu odwróconych kolan :wink:

A co...na pokutne marsze wyruszylyscie?

:lol:

pokutne? eeeeeeeee chyba nieee toż to grzeczne dziewczynki som :)

witanko :)

Rasia tę piosenkę zaczęłam nucic, a to juz kiepsko :p

Tak czystego domku jak dzisiaj nie miałam nigdy i nigdy pewnie mieć już nie będę! Pani Teresa - cudowna kobieta - przez cztery dni szorowała i skrobała, myła, tarła, polerowała, a po drabinie skakała jak fryga! 8) :D :D

Impregnacji proba zakończyła się sukcesem jajecznym, bo gres po zaipregnowaniu świeci się jak psu... ale mam nadzieję brudowi tak łatwo się nie podda! :lol: :lol: :lol:

Zatem jutro kolejne 80 m2 na kolankach w rękawicach i w "cudownym" smrodzie! :wink: :D

Hej siomsiadka! Ale u Ciebie pieknie!

Schody pasuja jak ulal, a te wzorki ktore masz na scianie jak slonko swieci, to super dekoracja. Ja uwielbiam patrzec jak swiatlo szmiga sobie po domu nadarzajac za slonkiem na niebie.

Juz wiadc jaki duch bedzie panowal we Waszych wnetrzach. Klasa po prostu. :wink:

Wiedzialam, ze nie moge na Was liczyc... :cry:

No dobra, mam pełny barek... co Pani sobie życzy? :roll: 8)

Ide w winko, moze byc biale albo czerwone... :roll: :roll: :roll:

Bardzo proszę: http://1.bp.blogspot.com/_uM3mtUg7NQw/Sh_MqQbytuI/AAAAAAAADCY/bQgrLEXW3nU/s320/Marengo-Nebbiolo.jpg