rasia 21.08.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dobrze, że to Majka, a nie któreś z dzieci Przeliczając na kilogramy, to Mayka najmniejsza... Ehhh... wiesz.... Mała zaczęła właśnie chodzić- jak pies siągnął i to dziecko sięgnie... Mayka waży dwa kilo więcej niż Zu czekamy na wyniki badań krwi..... ło matulu! To ile Maya waży? Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 To kiedy to ognisko? A codziennie! Jaaaaa, to musimy wpasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.08.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Jaka puściutka teraz się działeczka zrobiła , ale na ognisko zawsze chętna jestem, więc dawaj znaka całusy dla całej rodzinki i cipsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.08.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dobrze, że to Majka, a nie któreś z dzieci Przeliczając na kilogramy, to Mayka najmniejsza... Ehhh... wiesz.... Mała zaczęła właśnie chodzić- jak pies siągnął i to dziecko sięgnie... Mayka waży dwa kilo więcej niż Zu czekamy na wyniki badań krwi..... Maya 12.2kg badania krwi wyszły dobrze ufffffff lekarz obstawia infekcje pęcherza, jutro rano mam złapać siku i mu zawieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.08.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dobrze, że to Majka, a nie któreś z dzieci Przeliczając na kilogramy, to Mayka najmniejsza... Ehhh... wiesz.... Mała zaczęła właśnie chodzić- jak pies siągnął i to dziecko sięgnie... Mayka waży dwa kilo więcej niż Zu czekamy na wyniki badań krwi..... Maya 12.2kg badania krwi wyszły dobrze ufffffff lekarz obstawia infekcje pęcherza, jutro rano mam złapać siku i mu zawieźć Super, że dobrze! To teraz trzymam kciuki za siku złapane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 dobry wieczór Rasieńko jak pięknie, równiuto i czyściutko a ognisko łoooooooooooooo ale bym przy takim posiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.08.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Rasia jak mnie dawno nie było u Ciebie przepiękne schody (chociaż nie wiem czy te poprzednie nie dawały większego komfortu dla tych z lękiem wysokości ) z ogrodu wymiotło wszystko (też bym tak chciała u mnie chwaściory po pas ) a skąd ten pies trzeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.08.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Wusiu, tylko muszę skombinować stojak na pieczonki. Hej Aniu! Po schodach włazi i złazi się dużo lepiej niż po starych... przynajmniej mi się włazi... A trzecia psiamacicórka, to ruda kluska, którą kupiłam moim rodzicom w prezencie, ale moja musia zachorzyła i mała trafiła szybciutko do mnie... i jest "do oddania w dobre ręce" , ale tak szukam bez entuzjazmu, bo cuudna ona jest i już... moje serce zdobyła... ale Książę Małżonek właśnie zapowiedział eksmisję moją albo Mai... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 może niech jedzie na te Mazury ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Noooo niesmialo powiem, ze Ksiaze Malzonek pewnie ma troche racji, nie? Moja tesciowa ma cipsy i chociaz je bardzo lubie to... nie zazdroszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Rasiulka a to dlatego smutna minka była może ponegocjuj jednakowoż z Księciem Małżonkiem aaaaaaaaaa po co Ci stojak na pieczonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.08.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 może niech jedzie na te Mazury ... Nooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.08.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Rasiulka a to dlatego smutna minka była może ponegocjuj jednakowoż z Księciem Małżonkiem aaaaaaaaaa po co Ci stojak na pieczonki Bo ja bym chciała taki garnek na trójnogu... tak sobie wymyśliłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Na ten garnek to ja juz mam dawno charpke. Wprawdzie nie wiem, jak mozna na balkonie pieczonki robic, ale zawsze mozna sprobowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.08.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Na ten garnek to ja juz mam dawno charpke. Wprawdzie nie wiem, jak mozna na balkonie pieczonki robic, ale zawsze mozna sprobowac. ... i zapachem pow..rwiać sąsiadów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 a ja na boku sobie steka usmażę, dobra ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Lepiej po pizze zadzwon, bo na razie nie mam ani jednej patelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Lepiej po pizze zadzwon, bo na razie nie mam ani jednej patelni. Aaaaaaaaa po co patelnia Ruszt, kijek, cokolwiek - ja i tam lubie medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Lepiej po pizze zadzwon, bo na razie nie mam ani jednej patelni. Aaaaaaaaa po co patelnia Ruszt, kijek, cokolwiek - ja i tam lubie medium Jaaaaaaaaakiego zajefajnego steka jadlam Pod Papugami, we Wroclawiu - tam gdzie bylismy z Toba... Jaaaaaaaaaaa... Dawno takiego porzadnego kawalka miesa nie dostalam w knajpie. Dobrze, ze Duch w bezpiecznej odleglosci byl, bo mial wzrok wbity w moj talerz i musialam go bardzo pilnowac. Fajna piosenke znalazlam? Od razu mam super humor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Nooooooooo te moje polędwiczki też były zacne , więc jeść dobrze dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts