malgos2 22.08.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Lepiej po pizze zadzwon, bo na razie nie mam ani jednej patelni. Aaaaaaaaa po co patelnia Ruszt, kijek, cokolwiek - ja i tam lubie medium ...stek na kiju? poproszę przepis!! BIerzesz kijek. nadziewasz kawał dobrego mięcha i do ognia. Jak sie opali to nad ogień - żeby doszło. Pyyycha Tylko wczesniej trzeba zamarynowac No nie, dobry przepis powinien zaczynać się inaczej! Na przyklad: "projektujesz w ogrodzie specjalne miejsce pod ognisko"... Przepraszam, ale to u mnie w mieszkaniu mialo byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.08.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Lepiej po pizze zadzwon, bo na razie nie mam ani jednej patelni. Aaaaaaaaa po co patelnia Ruszt, kijek, cokolwiek - ja i tam lubie medium ...stek na kiju? poproszę przepis!! BIerzesz kijek. nadziewasz kawał dobrego mięcha i do ognia. Jak sie opali to nad ogień - żeby doszło. Pyyycha Tylko wczesniej trzeba zamarynowac No nie, dobry przepis powinien zaczynać się inaczej! Na przyklad: "projektujesz w ogrodzie specjalne miejsce pod ognisko"... Przepraszam, ale to u mnie w mieszkaniu mialo byc... Aha, to "i opiekasz nad gazem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.08.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 nad gazem jest fuuu, ale na betonie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Ja nie mam gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Ja nie mam gazu. Ale beton masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Ja nie mam gazu. Ale beton masz Mam nadzieje latwopalny nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.08.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Ja nie mam gazu. Ale beton masz Mam nadzieje latwopalny nie jest. Na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.08.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ja nie mam gazu. Ja też i betonu też jeszczenie mam Cześć Rasiulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.08.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 witanko ja mam gaz... i beton.... nie najpierwszego sortu ale jezd ale kijóf brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Cześć i czołem! Ale mam kacaaa... Dzięki Mysiu! Jesteś przekochana, że zauważyłaś mój zakątek z trawami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Oooo, a gdzie sie tak urzadzilas? Albo kto Cie tak urzadzil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Oooo, a gdzie sie tak urzadzilas? Albo kto Cie tak urzadzil? Koleżanka, która trzydzieści i coś lat wcześniej zostałabyła urodzona i niestety mieszka 5 pięter pode mną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.08.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 pojawiam się i znikam i znikam i znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Oooo, a gdzie sie tak urzadzilas? Albo kto Cie tak urzadzil? Koleżanka, która trzydzieści i coś lat wcześniej zostałabyła urodzona i niestety mieszka 5 pięter pode mną... A to milo. To odpoczywaj i nie ruszaj sie za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.08.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a z czego Młody zaprojektował ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Rasiulka kuruj sie, ale tak czy siak szczerze Ci zazdroszcze kaca, nie pamoetam jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a z czego Młody zaprojektował ogrodzenie? Młody tylko narysował w komputerku, bo mi nadal rysowanie ołówkiem na papierze duuużo lepiej wychodzi... A ogrodzenie będzie z obrzeży krawężnikowych i siatki ocynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Rasiulka kuruj sie, ale tak czy siak szczerze Ci zazdroszcze kaca, nie pamoetam jak to jest Ania, uwierz mi... nie ma czego zazdrościć... Tysiąckrotnie wolałabym być na Twoim miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.08.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam, ja mam bardzo konkretne kilka pytań:1. czym malowałaś dechy, chodzi mi o kolor?2. Jak kosztone są te szpanerskie schody, proszę o namiary na firmę?3. Ani doniosła mi, że sama bieliłaś drewno mogę dostać instrukcję obsługi?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam, ja mam bardzo konkretne kilka pytań: 1. czym malowałaś dechy, chodzi mi o kolor? 2. Jak kosztone są te szpanerskie schody, proszę o namiary na firmę? 3. Ani doniosła mi, że sama bieliłaś drewno mogę dostać instrukcję obsługi? pozdrawiam Witaj Tosinku w moich skromnych progach! 1. Czy chodzi o białe dechy? Jeśli tak, to muszę się zapytać Duszka, bo ja dostałam tylko puszkę... a właściwie, to ta puszka została na budowie, a ja po kryjomu ją złapałam i sobie pomalowałam. 2. Wyślę na pw., dobrze? 3. To było tak: najpierw wałkiem pobieliła te dechy ekipa Duszka, po wyschnięciu zostały przeszlifowane, a potem ja pędzelkiem każdą dechę wzdłuż pomalowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts