glowac 23.08.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Mam tyle zaległości, że w ogóle wstyd cos napisać Schodek z dębowej dechy - brak mi słów - fantastyczny pomysł. Schody bardzo odważne, nietuzinkowe - naprawdę ciekawe. Coś czuję, że niedługo redakcja FM poprosi Cię o zdjęcia do gazety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Mam tyle zaległości, że w ogóle wstyd cos napisać Schodek z dębowej dechy - brak mi słów - fantastyczny pomysł. Schody bardzo odważne, nietuzinkowe - naprawdę ciekawe. Coś czuję, że niedługo redakcja FM poprosi Cię o zdjęcia do gazety Witaj Głowciu! Dzięki za komplementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam, ja mam bardzo konkretne kilka pytań: 1. czym malowałaś dechy, chodzi mi o kolor? 2. Jak kosztone są te szpanerskie schody, proszę o namiary na firmę? 3. Ani doniosła mi, że sama bieliłaś drewno mogę dostać instrukcję obsługi? pozdrawiam Witaj Tosinku w moich skromnych progach! 1. Czy chodzi o białe dechy? Jeśli tak, to muszę się zapytać Duszka, bo ja dostałam tylko puszkę... a właściwie, to ta puszka została na budowie, a ja po kryjomu ją złapałam i sobie pomalowałam. 2. Wyślę na pw., dobrze? 3. To było tak: najpierw wałkiem pobieliła te dechy ekipa Duszka, po wyschnięciu zostały przeszlifowane, a potem ja pędzelkiem każdą dechę wzdłuż pomalowałam. To dzięki za odpowiedź i czekam na priva o schodach, bo mnie ciekawość aż duzi. A generalnie to super domek w super okolicy. Tylko te dojazdy, eh!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 23.08.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Sliczny domek, fajna realizacja. Marzylam o takim naświetlu Dom w pigwowcach z Archonu ale byl za duzy. Ten pelny mur wokól domu jest znakomity. Tylko przemyśl te przerwy na przesła stalowe? Może warto byłoby zrobic je tej samej szerokości ? Oczywiscie za wyjątkiem bramy. Czy takie różne szerokości nie wprowadzą przypadkowego chaosu? Jeszcze raz gratuluje domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Podbijam z dziennika i o Wasze zdanie pytam? ... może być? Wizualizacja muru na tle domu: http://img29.imageshack.us/img29/3483/panomurediteddarkmin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Super. Bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Super. Bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.08.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ...bardzo ciekawe, podoba mi się! A gdzie będzie brama, to z siatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.08.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Chociaż same w sobie chwasty niektóre są śliczne i trawki i kwiatki i robaczki po nich łażące i pod i między i na nich mieszkające... http://img23.imageshack.us/img23/5021/img9551.png to akurat nie chwast tylko rudbekia, bardzo wdzięczna bylina http://img23.imageshack.us/img23/6712/img9557.png a to draństwo wywal jak najszybciej i szukaj reszty tych ostów bo kłują niemiłosiernie i plęgną się wszędzie Widzę, że po wycince słońce w ogrodzie mieć będziesz A ogrodzenie super cieka jestem bardzo jaki ogród zaprojektujesz, sądząc po domu będzie to coś extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Niezle Wacpanna wymyśliłas to ogrodzenie. Będzie smakowicie. Zresztą, czego Ty nie wymyśliłas fantastycznie . Co krok to świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.08.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witanko Ogrodzenie mi się bardzo podoba A gdzie robisz miejsce na śmietnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ...bardzo ciekawe, podoba mi się! A gdzie będzie brama, to z siatki? Brama będzie z siatki, ale w ramie oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Gosiaczku, wywaliłam to draństwo i pokułam się przy tym straszniście, to fakt. Ale słońca to ja mam teraz w te upały dużo za dużo. Wycięłam 16 drzew i tyle samo muszę zasadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Mysiu, Liduś, miód na moje serce, że się podoba. Śmietnik będzie w prawym rogu, tuż przy płocie sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Sliczny domek, fajna realizacja. Marzylam o takim naświetlu Dom w pigwowcach z Archonu ale byl za duzy. Ten pelny mur wokól domu jest znakomity. Tylko przemyśl te przerwy na przesła stalowe? Może warto byłoby zrobic je tej samej szerokości ? Oczywiscie za wyjątkiem bramy. Czy takie różne szerokości nie wprowadzą przypadkowego chaosu? Jeszcze raz gratuluje domu. Witaj Etiuda. Masz rację z tymi przęsłami, ale szersza przerwa na przeciwko prawego narożnika domu będzie wynikowa i przypuszczam, że trochę węższa, bo dojdą fugi betonowe pomiędzy słupkami obrzeży. Furtka i śmietnik mają po metrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.08.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Cześć Rasiu Ogrodzenie będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Rasia Ty to masz szczęście do zabłąkanych wędrowców w dzienniku A płot bomba bo podobny do mojego A jaką będziesz miała bramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpion88 24.08.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Cześć Rasia, dzięki za ten granit na kominku, dwie strony wcześniej Ogrodzenie super, też jestem na tym etapie. Planowaliśmy mur betonowy z bloczków, otynkowany z niewielkimi poprzecznymi elementami metalowymi, ale na razie koszt prawie mnie zabił (fundament jak w domu, murowanie itd.). No i rozważamy coś lekkiego, w stylu właśnie betafence. Piszesz, że to ma być obrzeże krawężnikowe plus siatka, a co to jest na tych elementach nieprześwitujących, jakby deseczki poprzeczne? pozdrawiam, skorpion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.08.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Widzę Rasia że Twoje kamyki znów na topie zajrzyj bo ktoś ma wątpiwości a tak w ogóle to dzień dobry a kiedy Ty się kochana przeprowadzasz btw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Widzę Rasia że Twoje kamyki znów na topie zajrzyj bo ktoś ma wątpiwości a tak w ogóle to dzień dobry a kiedy Ty się kochana przeprowadzasz btw ? Dzięki Ania za wsparcie. Termin przeprowadzki ciągle mi się przesuwa... Ale na własne urodziny na 100% zamieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts