rasia 24.08.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Rasia Ty to masz szczęście do zabłąkanych wędrowców w dzienniku A płot bomba bo podobny do mojego A jaką będziesz miała bramę? Cześć Efilko. Jeśli pytasz o firmę, to jeszcze nie wiem... prawdopodobnie zamówię u swojego ślusarza, bo jest nietypowa... za mało mam miejsca na przeciwwagę i będę musiała zrobić dociążenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 pytam o kształt (oprócz tego że prostokątna bo to się domyślam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Moje ogrodzenie będzie wyglądać mniej więcej tak: http://img529.imageshack.us/img529/5930/ogrodzenieimg9002.jpg Tu widać obrzeża krawężnikowe położone płasko jedno na drugim tworzą zwarty mur. Cześć Rasia, dzięki za ten granit na kominku, dwie strony wcześniej Ogrodzenie super, też jestem na tym etapie. Planowaliśmy mur betonowy z bloczków, otynkowany z niewielkimi poprzecznymi elementami metalowymi, ale na razie koszt prawie mnie zabił (fundament jak w domu, murowanie itd.). No i rozważamy coś lekkiego, w stylu właśnie betafence. Piszesz, że to ma być obrzeże krawężnikowe plus siatka, a co to jest na tych elementach nieprześwitujących, jakby deseczki poprzeczne? pozdrawiam, skorpion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 u mnie będzie klinkier. nie ma szans na takie cuda bo część to mur-beton i musimy go obłożyć płytką elewacyjną. a brama to taka siateczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 u mnie raczej coś takiego http://img193.imageshack.us/img193/8625/zdjcie203.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 u mnie będzie klinkier. nie ma szans na takie cuda bo część to mur-beton i musimy go obłożyć płytką elewacyjną. a brama to taka siateczka? Tak, siateczka, dla mnie im lżejsza, tym lepsza... będzie tylko usztywniona ramą ocynk i tyle. Furtka też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.08.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Moje ogrodzenie będzie wyglądać mniej więcej tak: http://img529.imageshack.us/img529/5930/ogrodzenieimg9002.jpg Tu widać obrzeża krawężnikowe położone płasko jedno na drugim tworzą zwarty mur. zajefajnie będzie wyglądać nigdy bym nie pomyślała, że to są obrzeża krawężnikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 u mnie raczej coś takiego http://img193.imageshack.us/img193/8625/zdjcie203.jpg Śliczne! Ja swego czasu zakochałam się w bramie hatti, ale nie wiem, czy do tych moich obrzeży by pasowała? http://img441.imageshack.us/img441/2999/domhatti.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.08.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ja swego czasu zakochałam się w bramie hatti, ale nie wiem, czy do tych moich obrzeży by pasowała? http://img441.imageshack.us/img441/2999/domhatti.jpg mi się wydaje, że jak najbardziej będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 znam znam - mi będzie robic ta sama firma. a bramę hatti pamiętają do dziś ja nie umiem czegoś takiego zaprojektować (w końcu nie każdy ma mamę plastyczkę ) a kopiowac nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.08.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Jello!! Fajnie wyglada ten plot...do glowy by mi nie przyszlo, ze mozna zrobic z elementow od kraweznikow Bedzie baaaardzo indywidualny Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Dlatego chyba jednak zostanę przy ocynkowanej siatce. Będzie mniej wytwornie tylko bardziej surowo i chyba do tych surowych betonowych obrzeży bardziej będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.08.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ja swego czasu zakochałam się w bramie hatti, ale nie wiem, czy do tych moich obrzeży by pasowała? http://img441.imageshack.us/img441/2999/domhatti.jpg mi się wydaje, że jak najbardziej będzie pasować ty kochana to do Kołobrzegu musisz przyjechać TOPAZ wybudowany stoi dziś widziałam ... cudowny z drewnem na elewacji ... sliczny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpion88 24.08.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 a ja bym skopiowała tylko mnie nie stać Rasia, moim zdaniem brama hatti super wygląda pasuje do twoich obrzeży krawężnikowych, swoją drogą nie podejrzewałam, że można je tak ułożyć skorpion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Jello!! Fajnie wyglada ten plot...do glowy by mi nie przyszlo, ze mozna zrobic z elementow od kraweznikow Bedzie baaaardzo indywidualny Maja I mam nadzieję, że będzie pasować do reszty. /też w całości indywiduum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 a ja bym skopiowała tylko mnie nie stać Rasia, moim zdaniem brama hatti super wygląda pasuje do twoich obrzeży krawężnikowych, swoją drogą nie podejrzewałam, że można je tak ułożyć skorpion Skorpionku to się jeszcze zobaczy. Technologicznie, to najpierw podmurówka, potem obrzeża, a na końcu brama, furtka i wypełnienia pomiędzy obrzeżami... się zobaczy... się wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Widzę Rasia że Twoje kamyki znów na topie zajrzyj bo ktoś ma wątpiwości a tak w ogóle to dzień dobry a kiedy Ty się kochana przeprowadzasz btw ? Wlasnie, tez mnie to przerazilo. Ktos tu kurde chce sobie guza nabic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.08.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Widzę Rasia że Twoje kamyki znów na topie zajrzyj bo ktoś ma wątpiwości a tak w ogóle to dzień dobry a kiedy Ty się kochana przeprowadzasz btw ? Wlasnie, tez mnie to przerazilo. Ktos tu kurde chce sobie guza nabic. ale o co chodzi Rasiu no powaliłaś mnie tym ogrodzeniem zajebiście to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Widzę Rasia że Twoje kamyki znów na topie zajrzyj bo ktoś ma wątpiwości a tak w ogóle to dzień dobry a kiedy Ty się kochana przeprowadzasz btw ? Wlasnie, tez mnie to przerazilo. Ktos tu kurde chce sobie guza nabic. Nie ma czym się przerażać. Otworzyłam paszczę w tym zapomnianym przez boga i ludzi wątku, bo napisała tam swoją opinię pewna forumka, niezadowolona z pracy forumowego partacza, ale ją koledzy zaczęli atakować z boków... to mnie rozgniewało i tyle, bo wróciły już zapomniane demony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.08.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Widzę Rasia że Twoje kamyki znów na topie zajrzyj bo ktoś ma wątpiwości a tak w ogóle to dzień dobry a kiedy Ty się kochana przeprowadzasz btw ? Wlasnie, tez mnie to przerazilo. Ktos tu kurde chce sobie guza nabic. Nie ma czym się przerażać. Otworzyłam paszczę w tym zapomnianym przez boga i ludzi wątku, bo napisała tam swoją opinię pewna forumka, niezadowolona z pracy forumowego partacza, ale ją koledzy zaczęli atakować z boków... to mnie rozgniewało i tyle, bo wróciły już zapomniane demony... To FM tez ma takie manowce, gdzie się nie należy zapuszczać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts