ghost34 13.01.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ale w sumie po zastanowieniu http://img55.imageshack.us/img55/6710/hmmmmmmmmus0.jpg rasia...bede bede i tak wyborowej nie pijam..woele myszówkie..czy tequille.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.01.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 O - tequillę to ja też mniammm Może się u mnie na budowie znajdzie jakaś zakamuflowana kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dorotka czasu masz wiele jeszcze spakojna..jak na razie...http://img129.imageshack.us/img129/3387/poniedzialektx1.jpgpolowa lutego marzec..zajmiemy sie na powaznie jesli sobie zyczysz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 O - tequillę to ja też mniammm Może się u mnie na budowie znajdzie jakaś zakamuflowana kto wie... Do soboty na budowę dowiozę "barek" uzupełniając, ale będziecie musieli przyjechać by taxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Co ja gadam! Do czwartku Duszku oczywiście dowiozę A moje pioruny poskutkowały, bo hydraulik uszy po sobie skulił, flaszkę odkupił i zszedł był do domu... więcej do młota pneumatycznego się nie dotykając! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.01.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Co ja gadam! Do czwartku Duszku oczywiście dowiozę A moje pioruny poskutkowały, bo hydraulik uszy po sobie skulił, flaszkę odkupił i zszedł był do domu... więcej do młota pneumatycznego się nie dotykając! no i wszystko dobrze się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Co ja gadam! Do czwartku Duszku oczywiście dowiozę A moje pioruny poskutkowały, bo hydraulik uszy po sobie skulił, flaszkę odkupił i zszedł był do domu... więcej do młota pneumatycznego się nie dotykając! no i wszystko dobrze się skończyło Jedno co mnie martwi może nieco, że jagi jak leżały nierozpakowane tak leeeeżą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.01.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Co ja gadam! Do czwartku Duszku oczywiście dowiozę A moje pioruny poskutkowały, bo hydraulik uszy po sobie skulił, flaszkę odkupił i zszedł był do domu... więcej do młota pneumatycznego się nie dotykając! no i wszystko dobrze się skończyło Jedno co mnie martwi może nieco, że jagi jak leżały nierozpakowane tak leeeeżą... co się odwlecze .... jutro zamontują a powiedz mi jakiej firmy te jagi masz ? bo u nas też będą i muszę zacząć o tym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Co ja gadam! Do czwartku Duszku oczywiście dowiozę A moje pioruny poskutkowały, bo hydraulik uszy po sobie skulił, flaszkę odkupił i zszedł był do domu... więcej do młota pneumatycznego się nie dotykając! no i wszystko dobrze się skończyło Jedno co mnie martwi może nieco, że jagi jak leżały nierozpakowane tak leeeeżą... co się odwlecze .... jutro zamontują a powiedz mi jakiej firmy te jagi masz ? bo u nas też będą i muszę zacząć o tym myśleć jagi są właśnie od Jagi /ANB Sp. z o.o./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.01.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Co ja gadam! Do czwartku Duszku oczywiście dowiozę A moje pioruny poskutkowały, bo hydraulik uszy po sobie skulił, flaszkę odkupił i zszedł był do domu... więcej do młota pneumatycznego się nie dotykając! no i wszystko dobrze się skończyło Jedno co mnie martwi może nieco, że jagi jak leżały nierozpakowane tak leeeeżą... co się odwlecze .... jutro zamontują a powiedz mi jakiej firmy te jagi masz ? bo u nas też będą i muszę zacząć o tym myśleć jagi są właśnie od Jagi /ANB Sp. z o.o./ wychodzi jaka ja zorientowana jestem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Lidszu, masz jeszcze duuużo czasu, ale za rok to już będziesz prymusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.01.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Lidszu, masz jeszcze duuużo czasu, ale za rok to już będziesz prymusik no mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 to z nadzieja nie ma nic wspolnego heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dorotka czasu masz wiele jeszcze spakojna..jak na razie...http://img129.imageshack.us/img129/3387/poniedzialektx1.jpg polowa lutego marzec..zajmiemy sie na powaznie jesli sobie zyczysz.. Ja bym tak chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.01.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a ja myślałam że te jagi to jak adidasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 14.01.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 witam,piękny domek się zapowiada - bardzo jestem ciekawa wykończeniówki..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.01.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 a ja myślałam że te jagi to jak adidasy Efilko Tobie buty z rana zakładają? Rasi tez zakładają, widzisz?Niektóre tu mają służbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.01.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.01.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ni hu hu sie tutaj dzisiaj nie dzieje. Moze baba jaga zjadła Rasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.01.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 No co Ty , to raczej Rasia obraca babę jagę na wolnym ogniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts