malgos2 25.08.2009 03:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ja juz tesknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Co sie stalo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.08.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dzięki Małgoś. Znikam, pewnie zatęsknię, to zadzwonię... Teraz jest mi przykro i tyle... Wróciły demony razy dwa... ale ja z tym żyć nie muszę... Rasiulka co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.08.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 dzien dobry, Rasiula to Ty jestes gora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 to o V chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 no i owszem. rasia nie daj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.08.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dzięki Małgoś. Znikam, pewnie zatęsknię, to zadzwonię... Teraz jest mi przykro i tyle... Wróciły demony razy dwa... ale ja z tym żyć nie muszę... Rasia, nie daj się i nie znikaj proszę A pana V olej, bo szkoda na niego twoich nerwów całusy http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dokladnie trza olac. Juz sie ktorys raz spotykam z czlowiekiem co do tej pory robil wszytsko dobrze a ze cos mu sie schrzanilo to nie potrafil sie przyznac do bledu tylko zaczal atakowac, widac ten typ tak ma i nie ma sie co przejmowac ani nie wchodzic w polemike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Mozna sobie nie wchodzic w polemike jak sie nie stracilo zadnych pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.08.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Nie wiem, o co chodzi, ale też radzę olać gościa. Ogrodzenie - rewelacyjny pomysł! Na pewno wyjdzie świetnie! Ja właściwie z pytaniem (pewnie sto razy pisałaś ): tegalit masz grafit czy ciemny szary? I jeszcze rynny - jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.08.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Moje ogrodzenie będzie wyglądać mniej więcej tak: http://img529.imageshack.us/img529/5930/ogrodzenieimg9002.jpg Tu widać obrzeża krawężnikowe położone płasko jedno na drugim tworzą zwarty mur. zajefajnie będzie wyglądać nigdy bym nie pomyślała, że to są obrzeża krawężnikowe ja tez bym nie pomyslala ze to krawęznik, Myślałam ze to podszarzałe dechy, ale wygląda na to ze ślepa troche jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Nie wiem, o co chodzi, ale też radzę olać gościa. Ogrodzenie - rewelacyjny pomysł! Na pewno wyjdzie świetnie! Ja właściwie z pytaniem (pewnie sto razy pisałaś ): tegalit masz grafit czy ciemny szary? I jeszcze rynny - jakie? tegalit nazywa sie chyba jasno szary(w każdym razie jasniejszy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 A nie, bo ciemna! Sprawdziłam! i nie wiem, czy szara (ciemna! ) czy grafitowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 dobry wieczór Rasieńko nie zostawiaj nas z powodu czyjejś urażonej ambicji jeśli ten ktoś nie potrafi przyznać że coś spieprzył to jego problem teraz masz zrobione kamyczki pięknie tak pięknie że jak zobaczyłam ostatnio w LM na wystawce do sprzedaży takie kamyczki jak Ty masz to pierwsza myśl Rasia ma takie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Rasia... wewątek mi zlikwidowali spóźniłam się bo chciałam napisac spokojnie i na temat... ale nic się nie stało - to co chciałam napisałam tyle, ze u siebie, by mino wszytsko nie zginęło.... miło było Cię dziś usłyszeć wracaj szybko czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 rasiunawet nie żartuj że sobie pójdziesz z takiego mało istotnego powodu. kij im w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Raska a co to za fochy wracaj no migusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.08.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 nie no ja myślałam, że Rasie naprawdę jakieś nieszczęście spotkało........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dziewczyny, nie trywializujcie, proszę może i fakt, kamyki rzecz nabyta, kasę utopioną mozna zarobić jeszcze raz, może banał, może nie tragedia, ....ale chyba nie chodzi wyłącznie o to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.08.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Rasiu zawsze zastanawiałam sie jak zrobione są takie ogrodzenia. Teraz dzieki Tobie wiem! Bardzo mi sie podoba to ogrodzenie z obrzeży. Super! Siateczka też pasuje. Niewydumane a jednocześnie bardzo nietypowe przez co ciekawe i zachwycające. Juz nawet zaczęłam przeliczać ile takie ogrodzenie by mnie kosztowało Jak bedą łączyć miedzy obrzeżami w pionie? Słupki zbrojone pewnie jakieś muszą być przy długim murze. Obrzeża na mijanego bedą układać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts