Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Małgoś. 8)

Znikam, pewnie zatęsknię, to zadzwonię... Teraz jest mi przykro i tyle... :( Wróciły demony razy dwa... ale ja z tym żyć nie muszę...

Rasia, nie daj się i nie znikaj proszę :(

A pana V olej, bo szkoda na niego twoich nerwów

całusy http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a010.gif

Dokladnie trza olac. Juz sie ktorys raz spotykam z czlowiekiem co do tej pory robil wszytsko dobrze a ze cos mu sie schrzanilo to nie potrafil sie przyznac do bledu tylko zaczal atakowac, widac ten typ tak ma i nie ma sie co przejmowac ani nie wchodzic w polemike.

Moje ogrodzenie będzie wyglądać mniej więcej tak:

http://img529.imageshack.us/img529/5930/ogrodzenieimg9002.jpg

Tu widać obrzeża krawężnikowe położone płasko jedno na drugim tworzą zwarty mur. :D :D :D

zajefajnie będzie wyglądać :D nigdy bym nie pomyślała, że to są obrzeża krawężnikowe :o :D

ja tez bym nie pomyslala ze to krawęznik, Myślałam ze to podszarzałe dechy, ale wygląda na to ze ślepa troche jezdem

dobry wieczór

Rasieńko nie zostawiaj nas z powodu czyjejś urażonej ambicji jeśli ten ktoś nie potrafi przyznać że coś spieprzył to jego problem teraz masz zrobione kamyczki pięknie tak pięknie że jak zobaczyłam ostatnio w LM na wystawce do sprzedaży takie kamyczki jak Ty masz to pierwsza myśl Rasia ma takie piękne :D

Rasia... wewątek mi zlikwidowali :( spóźniłam się bo chciałam napisac spokojnie i na temat... ale nic się nie stało - to co chciałam napisałam tyle, ze u siebie, by mino wszytsko nie zginęło....

miło było Cię dziś usłyszeć :) wracaj szybko :) czekamy :)

Dziewczyny, nie trywializujcie, proszę :roll:

może i fakt, kamyki rzecz nabyta, kasę utopioną mozna zarobić jeszcze raz, może banał, może nie tragedia, ....ale chyba nie chodzi wyłącznie o to.

Rasiu zawsze zastanawiałam sie jak zrobione są takie ogrodzenia. Teraz dzieki Tobie wiem! :lol: Bardzo mi sie podoba to ogrodzenie z obrzeży. Super! Siateczka też pasuje. Niewydumane a jednocześnie bardzo nietypowe przez co ciekawe i zachwycające.

Juz nawet zaczęłam przeliczać ile takie ogrodzenie by mnie kosztowało :oops: :lol: Jak bedą łączyć miedzy obrzeżami w pionie? Słupki zbrojone pewnie jakieś muszą być przy długim murze. Obrzeża na mijanego bedą układać?