Gosiek33 26.08.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 dzień dybry wpadłam powiedzieć, a tu cosik się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.08.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Chyba lepiej byłoby przeczytać źródło, a dopiero potem komentarze, bo mi się coś tu nie klei - czy to jest tak, że nastąpiła niemiła wymiana zdań w innym wątku, dotyczącym łazienek, gdzie uczestnicy poodawali fakty, że wykonawcy coś nie bardzo udało się wykonanie łazienki? ...i teraz Rasia chce zniknąć ze swojego wątku?!? O przebóg!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 iii tam. odreaguje i wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.08.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 A nie, bo ciemna! Sprawdziłam! i nie wiem, czy szara (ciemna! ) czy grafitowa... no to szara ciemna napewno nie grafitowa Jesli chodzi o kamyczki to problem w tym ze Vadiol sie nie przyznał do swojego błedu, a powinien i powinien zaproponowac rozwiązanie problemu, tylko zabrał zabawki i poszedł w długą, a wiadomo, ze fachowca poznaje sie po tym jak konczy a nie jak zaczyna. Jak widac Rasie wiele zdrowia takie angielskie wyjscie kosztowało. Teraz jeszcze te polemiki w wątku, w których jedni na drugich najeżdzali zamiast sie skupic na problemie.Ci co byli to widzieli jak bardzo skopane były kamyki(zwłaszcza w jednym pasie). Rasiul strasznie mi przykro ze demony wróciły i nie pozwalają Ci się cieszyc tym co się teraz własnie dzieje u Ciebie w domku. Tymi pieknymi schodami, kominkiem, podłogami, idealnie połozonymi płytkami w łazienkach. Nie pozwól sobie aby jeden partacz marnował ci radośc tych wszystkich chwil. Ty jestes górą,ty odwaliłas kawał dobrej roboty i masz wreszcie płynące w strumieniu kamyczki. No uszy do góry. Rasiowy uśmiech proszę raz http://www.papirus.rybnik.pl/obrazki/puchar_5008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Kochane FDziewczyny! Bez Was nie da się długo wytrzymać! Wyspałam się i mam się dobrze! Nie zamierzam już więcej przejmować się schizofrenicznym panem vadiolem, choć jeśli jeszcze raz na forum powróci wątek "jaki to świetny z niego fachowiec", to spokojnie przedstawię swój punkt widzenia. Większość jego partaniny mam już naprawione, powróci mi jeszcze czkawką /mam nadzieję tylko raz/, kiedy będę musiała wycinać lub wykuwać zamontowane przez niego cokoły przy wszystkich drzwiach! Ale to dopiero jak będę montować futryny. Lecę teraz do gimnazjum Młodej dowiedzieć się w której będzie klasie i do Grodziska, bo Rodzice chcą tam kupić mieszkanko. Z nowości na budowie; wczoraj dla poprawienia nastroju wlazłam do Jupitera i kupiłam sobie ..........................................................dywanik do sypialni. Buziaki dla wszystkich! rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Milego dzionka Rasiulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Cześć Rasiulka i tak trzymaj nie ma jak uzależnienie od FM a i inne uzależnione nie wypuszczą nikogo ot tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.08.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 No... i tak czymać a jaki dywanik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.08.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Super, ze humor wrocil. A ja powinnam chyba nicka zmienic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 hehe jak mimi rasiulka wiedziałam że szybko smutki pójdą precz. grunt to pozytywne nastawienie pokazuj dywanik a nie zmykaj ot tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Zdjęcie dywanika zrobię dzisiaj albo jutro jak dotrę na budowę, a teraz już całkiem zmykam i... do wieczora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Rasieńko, cieszę się, że humorek powrócił i jednak nie zrezygnowałaś z forum. Nie przejmuj się panem V, chociaż na pewno jest trudno. całusy przesyłam i czekam na fotkę dywanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 a ja tylko powiem Dzień dobry i posyłam usmiech for You Kurdę Raśka.....a w dupę , nie będę się rozczulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Udało się! Młoda jest w tej klasie co chciałam żeby była! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.08.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 no widzisz Laseczko . Super hiper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.08.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.08.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Udało się! Młoda jest w tej klasie co chciałam żeby była! Ufff to bardzo dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.08.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Hejka... Wyrandkowana wrocilam do zywych z kraju duuuuuuuchow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.08.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Rasia ucałuj Iguanę ... nie będę streszczać mogę czytać na dobranoc ) ... nawet na free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Udało się! Młoda jest w tej klasie co chciałam żeby była! ooo ja cię, ale zarąbiście !!!! bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts