Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba lepiej byłoby przeczytać źródło, a dopiero potem komentarze, bo mi się coś tu nie klei -

czy to jest tak, że nastąpiła niemiła wymiana zdań w innym wątku, dotyczącym łazienek, gdzie uczestnicy poodawali fakty, że wykonawcy coś nie bardzo udało się wykonanie łazienki?

...i teraz Rasia chce zniknąć ze swojego wątku?!? :-?

O przebóg!! :o

A nie, bo ciemna! :D Sprawdziłam! i nie wiem, czy szara (ciemna! :lol: ) czy grafitowa...

no to szara ciemna napewno nie grafitowa

Jesli chodzi o kamyczki to problem w tym ze Vadiol sie nie przyznał do swojego błedu, a powinien i powinien zaproponowac rozwiązanie problemu, tylko zabrał zabawki i poszedł w długą, a wiadomo, ze fachowca poznaje sie po tym jak konczy a nie jak zaczyna. Jak widac Rasie wiele zdrowia takie angielskie wyjscie kosztowało. Teraz jeszcze te polemiki w wątku, w których jedni na drugich najeżdzali zamiast sie skupic na problemie.Ci co byli to widzieli jak bardzo skopane były kamyki(zwłaszcza w jednym pasie).

Rasiul strasznie mi przykro ze demony wróciły i nie pozwalają Ci się cieszyc tym co się teraz własnie dzieje u Ciebie w domku. Tymi pieknymi schodami, kominkiem, podłogami, idealnie połozonymi płytkami w łazienkach. Nie pozwól sobie aby jeden partacz marnował ci radośc tych wszystkich chwil. Ty jestes górą,ty odwaliłas kawał dobrej roboty i masz wreszcie płynące w strumieniu kamyczki. No uszy do góry. Rasiowy uśmiech proszę raz :D

http://www.papirus.rybnik.pl/obrazki/puchar_5008.jpg

Kochane FDziewczyny! Bez Was nie da się długo wytrzymać! Wyspałam się i mam się dobrze! :D

Nie zamierzam już więcej przejmować się schizofrenicznym panem vadiolem, choć jeśli jeszcze raz na forum powróci wątek "jaki to świetny z niego fachowiec", to spokojnie przedstawię swój punkt widzenia. Większość jego partaniny mam już naprawione, powróci mi jeszcze czkawką /mam nadzieję tylko raz/, kiedy będę musiała wycinać lub wykuwać zamontowane przez niego cokoły przy wszystkich drzwiach! :evil: Ale to dopiero jak będę montować futryny.

Lecę teraz do gimnazjum Młodej dowiedzieć się w której będzie klasie i do Grodziska, bo Rodzice chcą tam kupić mieszkanko.

Z nowości na budowie; wczoraj dla poprawienia nastroju wlazłam do Jupitera i kupiłam sobie ..........................................................dywanik do sypialni. :oops: 8)

Buziaki dla wszystkich!

rasia :wink: