Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasiu, a co to za klasa, że to takie ważne ?

Naaajlepszejsza... 8) 8) 8) , ale ciiiiiiii.... :wink: :D :D

I ma tych samych wychowawców, co miał Młody... więc wychowanych już przykładnie... :wink: 8) :lol:

Lojezu, beda mieli co porownywac. Bedzie musiala nazwisko zmienic... :o :lol: :wink:

Jak się zaweźmie w sobie i nie sknoci, to przeleci na jego opinii całe trzy lata... :D :D :D

Rasiu, a co to za klasa, że to takie ważne ?

Naaajlepszejsza... 8) 8) 8) , ale ciiiiiiii.... :wink: :D :D

I ma tych samych wychowawców, co miał Młody... więc wychowanych już przykładnie... :wink: 8) :lol:

Lojezu, beda mieli co porownywac. Bedzie musiala nazwisko zmienic... :o :lol: :wink:

Jak się zaweźmie w sobie i nie sknoci, to przeleci na jego opinii całe trzy lata... :D :D :D

bosz....jak dobrze,że z bratem chodziliśmy do różnych szkół..... :lol: :lol:

O jesooo , a ja powiadomien nie miałam i mnie cała awanturra ominęła :o I chwała Bogu i Materii nieozywionej , że zostajesz z nami Rasiulka :D Co to by było za FM bez naszej kochanej Pomidorowo-Cipsowej Mammy :D

Dobroszka Kochana! Chwała tej materii, żeś się zjawiła! Juuupi, juuup!

Pomożesz wybrać materac? :roll: 8)

Brat mojego M. ma problemy z kręgosłupem , więc z pobudek egoistycznych zna się całkiem nieźle na materacach :wink: Zawsze wszystkim w rodzinie doradza - dziś go podpytam.

A tak w ogóle to bywasz jeszcze czasem w okolicach mojej budowy? :roll: Troszkę się zmieniło odkąd byłas ostatni raz...odzywaj się , bo ja co chwila tam jestem :)

Cześć Rasiu! :)

Awantura jakaś była.....bryyyyyy.....dobrze, że już po wszystkim, bo to nic miłego, i na zdrowie źle wpływa. Ale Ty Rasiu jestem pewna, że się nie dasz stresom zapędzic w kozi róg. :)

Na temat ogrodzenia, to ja nie wiem, czy można jeszcze coś dodawać.....jest po prostu czadowe. :) Zawsze wiedziałam, że wchodząc do Twojego dziennika narażam się na szybsze bicie serca. :lol:

Dobrosiu, wczoraj byłam :oops: , ale nie dałabym rady Cię wcześniej zawiadomić, bo to był znienacek, to ani do Ciebie, ani do Mysi, ani do Edysi nie dzwoniłam...

Edyś, pewnie, że się nie dam! A moje serducho bije szybciej, jak czytam takie miłe słowa... 8) ... i do Twojej kuchni :oops: 8) Powiedz jak się sprawdza lakobel? 8)

Liduś, w każdej chwili! :D

Czesc rasia. Nie ma juz mojego upatrzonego zegara w CB2, buuuuuuuuuuu... :cry: :cry: :cry:

Którego???

Aaaa, mialam taki w dzienniku, pewnie juz zniknal. A byl taaaaaaaaaaaki super. :( :( :(

Ja tu klikniesz http://www.cb2.com/family.aspx?c=910&f=4826&q=clock&fromLocation=Search&DIMID=400001&SearchPage=1 room view - to jest ten kwadratowy. :cry: :cry: :cry: