malka 26.08.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Rasiu, a co to za klasa, że to takie ważne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Materaca szukam!!!!!!!!!!! Dobrego superaśnego materaca 160/200 Ktoś ma jakiś typ albo namiar??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Rasiu, a co to za klasa, że to takie ważne ? Naaajlepszejsza... , ale ciiiiiiii.... I ma tych samych wychowawców, co miał Młody... więc wychowanych już przykładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.08.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Rasiu, a co to za klasa, że to takie ważne ? Naaajlepszejsza... , ale ciiiiiiii.... I ma tych samych wychowawców, co miał Młody... więc wychowanych już przykładnie... Lojezu, beda mieli co porownywac. Bedzie musiala nazwisko zmienic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Rasiu, a co to za klasa, że to takie ważne ? Naaajlepszejsza... , ale ciiiiiiii.... I ma tych samych wychowawców, co miał Młody... więc wychowanych już przykładnie... Lojezu, beda mieli co porownywac. Bedzie musiala nazwisko zmienic... Jak się zaweźmie w sobie i nie sknoci, to przeleci na jego opinii całe trzy lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.08.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Rasiu, a co to za klasa, że to takie ważne ? Naaajlepszejsza... , ale ciiiiiiii.... I ma tych samych wychowawców, co miał Młody... więc wychowanych już przykładnie... Dobry wieczór To fajnie, że się udało Cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 dobry wieczór Rasiulka w najbardziej pochmurnym dniu można znaleźć promyczek słońca dobrze że buźka uśmiechnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Rasiu, a co to za klasa, że to takie ważne ? Naaajlepszejsza... , ale ciiiiiiii.... I ma tych samych wychowawców, co miał Młody... więc wychowanych już przykładnie... Lojezu, beda mieli co porownywac. Bedzie musiala nazwisko zmienic... Jak się zaweźmie w sobie i nie sknoci, to przeleci na jego opinii całe trzy lata... bosz....jak dobrze,że z bratem chodziliśmy do różnych szkół..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 O jesooo , a ja powiadomien nie miałam i mnie cała awanturra ominęła I chwała Bogu i Materii nieozywionej , że zostajesz z nami Rasiulka Co to by było za FM bez naszej kochanej Pomidorowo-Cipsowej Mammy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 O jesooo , a ja powiadomien nie miałam i mnie cała awanturra ominęła I chwała Bogu i Materii nieozywionej , że zostajesz z nami Rasiulka Co to by było za FM bez naszej kochanej Pomidorowo-Cipsowej Mammy Dobroszka Kochana! Chwała tej materii, żeś się zjawiła! Juuupi, juuup! Pomożesz wybrać materac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.08.2009 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Brat mojego M. ma problemy z kręgosłupem , więc z pobudek egoistycznych zna się całkiem nieźle na materacach Zawsze wszystkim w rodzinie doradza - dziś go podpytam. A tak w ogóle to bywasz jeszcze czasem w okolicach mojej budowy? Troszkę się zmieniło odkąd byłas ostatni raz...odzywaj się , bo ja co chwila tam jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.08.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Cześć Rasiu! Awantura jakaś była.....bryyyyyy.....dobrze, że już po wszystkim, bo to nic miłego, i na zdrowie źle wpływa. Ale Ty Rasiu jestem pewna, że się nie dasz stresom zapędzic w kozi róg. Na temat ogrodzenia, to ja nie wiem, czy można jeszcze coś dodawać.....jest po prostu czadowe. Zawsze wiedziałam, że wchodząc do Twojego dziennika narażam się na szybsze bicie serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.08.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hej Rasiulka czy ja mogę się jakoś do ciebie w przyszłym tygodniu wprosić na macanko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.08.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Dobrosiu, wczoraj byłam , ale nie dałabym rady Cię wcześniej zawiadomić, bo to był znienacek, to ani do Ciebie, ani do Mysi, ani do Edysi nie dzwoniłam... Edyś, pewnie, że się nie dam! A moje serducho bije szybciej, jak czytam takie miłe słowa... ... i do Twojej kuchni Powiedz jak się sprawdza lakobel? Liduś, w każdej chwili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Czesc rasia. Nie ma juz mojego upatrzonego zegara w CB2, buuuuuuuuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.08.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Czesc rasia. Nie ma juz mojego upatrzonego zegara w CB2, buuuuuuuuuuu... Którego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Czesc rasia. Nie ma juz mojego upatrzonego zegara w CB2, buuuuuuuuuuu... Którego??? Aaaa, mialam taki w dzienniku, pewnie juz zniknal. A byl taaaaaaaaaaaki super. Ja tu klikniesz http://www.cb2.com/family.aspx?c=910&f=4826&q=clock&fromLocation=Search&DIMID=400001&SearchPage=1 room view - to jest ten kwadratowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.08.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 śliczny... poczekaj, teraz nie ma, będzie znowu za parę miesięcy... albo jeszcze fajniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 śliczny... poczekaj, teraz nie ma, będzie znowu za parę miesięcy... albo jeszcze fajniejszy... Nie bedzie juz go pewnie. Duuuuza jego zaleta byla cena, kosztowal zaledwie 60 dolarow. W Polsce takiego duzego za taka cene nie znajde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 rasiu sofa bardzo fajna. to jakiś dostępny w Polse producent??? może masz stronę www? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts