Anulkaa 28.08.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 http://www.tempur.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.08.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 rasiu sofa bardzo fajna. to jakiś dostępny w Polse producent??? może masz stronę www? Justyś, dostałam od jednej forumki podpowiedź, że to stąd: http://www.komfortmeble.com.pl/pl/02-produkty/index.html Napisałam już zapytanie do projektanta tych mebli i czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.08.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Materaca szukam!!!!!!!!!!! Dobrego superaśnego materaca 160/200 Ktoś ma jakiś typ albo namiar??? Rasiu - jak chcesz mieć dobry materac to zajrzyj tu: http://www.tempur.pl/ Dzięki Anulkaa! Już tam lecę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.08.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 rasiu sofa bardzo fajna. to jakiś dostępny w Polse producent??? może masz stronę www? Justyś, dostałam od jednej forumki podpowiedź, że to stąd: http://www.komfortmeble.com.pl/pl/02-produkty/index.html Napisałam już zapytanie do projektanta tych mebli i czekam na odpowiedź. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 28.08.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 http://www.hilding.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Edyś, pewnie, że się nie dam! A moje serducho bije szybciej, jak czytam takie miłe słowa... ... i do Twojej kuchni Powiedz jak się sprawdza lakobel? eeee....spoczko.... czyści sie go rewelacyjnie. A najlepsze co mogło mi sie w kuchni przydarzyć to zlew i blenda aluminiowa na szafakami. Jedno przeciągnięcie szmatką działa cuda. Nie muszę uskuteczniać żadnej polerki. wystarczy wilgotna szmatka i po bólu. Rasiu, jaki fotel do biurka będzie miała twoja młoda? Moja chce jakiś stylowy. ja ja rozumiem, że taki biurowy nie bedzie do jej pokoju pasował, ale z drugiej strony siedzieć przy biurku po kilka godzin na jakims zydlu, to nie zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.08.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Edyś, pewnie, że się nie dam! A moje serducho bije szybciej, jak czytam takie miłe słowa... ... i do Twojej kuchni Powiedz jak się sprawdza lakobel? eeee....spoczko.... czyści sie go rewelacyjnie. A najlepsze co mogło mi sie w kuchni przydarzyć to zlew i blenda aluminiowa na szafakami. Jedno przeciągnięcie szmatką działa cuda. Nie muszę uskuteczniać żadnej polerki. wystarczy wilgotna szmatka i po bólu. Rasiu, jaki fotel do biurka będzie miała twoja młoda? Moja chce jakiś stylowy. ja ja rozumiem, że taki biurowy nie bedzie do jej pokoju pasował, ale z drugiej strony siedzieć przy biurku po kilka godzin na jakims zydlu, to nie zdrowo. Muszę wpaść do Ciebie jeszcze raz i przyjrzeć się temu aluminium, dobrze? A Młoda ma na razie stylowe białe krzesło, ale z fotelem masz rację... muszę pomyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dobrzeeeeeeee......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.08.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Hejka, tu na łamach jeszcze nie pytałam, więc spróbuję? nie mam też jeszcze blatu kuchennego - ktoś jeszcze ma/planuje satynowany/szczotkowany granit i podzieli się wiedzą z użytkowania, pliis? podobno szczotkowany jest bardziej szorstki, ale czy przez to niewygodny w użytkowaniu, czy nadaje się na blat kuchenny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 dobry wiecżór Rasia sofa piękna tylko ja mam salon za mały jak dla niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.08.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 cześć rasia ... mam dla Ciebie "fahofca" od kamyków ... jeżeli jesteś zainteresowana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 cześć rasia ... mam dla Ciebie "fahofca" od kamyków ... jeżeli jesteś zainteresowana .... Wbitego na pal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.08.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 cześć rasia ... mam dla Ciebie "fahofca" od kamyków ... jeżeli jesteś zainteresowana .... Wbitego na pal? na gwoździa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.08.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 nie śpię - zwiedzam - pozdrawaim[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.08.2009 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 cześć rasia ... mam dla Ciebie "fahofca" od kamyków ... jeżeli jesteś zainteresowana .... Wbitego na pal? na gwoździa ... Niezła jatka była! To ja bardzo chętnie z tego gwoździa skorzystam. Czytałam u Ciebie jak Twój Młody uczył fahofca fachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.08.2009 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 nie śpię - zwiedzam - pozdrawaim[/u] Hej! Hej! Też nie śpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.08.2009 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Hejka, tu na łamach jeszcze nie pytałam, więc spróbuję? nie mam też jeszcze blatu kuchennego - ktoś jeszcze ma/planuje satynowany/szczotkowany granit i podzieli się wiedzą z użytkowania, pliis? podobno szczotkowany jest bardziej szorstki, ale czy przez to niewygodny w użytkowaniu, czy nadaje się na blat kuchenny? Ja bym zrobiła satynowany... chyba jednak odrobinę mniej szorstki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Czeeee rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.08.2009 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Czeeee rasia. Cześć Sówko! Jeszcze tylko 4 dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Czeeee rasia. Cześć Sówko! Jeszcze tylko 4 dni! Noooooo. 4 dni i... bede juz tylko chamska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts