rasia 29.08.2009 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Czeeee rasia. Cześć Sówko! Jeszcze tylko 4 dni! Noooooo. 4 dni i... bede juz tylko chamska. Powiem Ci na uszko, że na 7/czyli za 9 dni/ planuję pierwszy rzut przeprowadzkowy. We wrześniu będzie się działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Czeeee rasia. Cześć Sówko! Jeszcze tylko 4 dni! Noooooo. 4 dni i... bede juz tylko chamska. Powiem Ci na uszko, że na 7/czyli za 9 dni/ planuję pierwszy rzut przeprowadzkowy. We wrześniu będzie się działo! Jaaaaaaaaaaaaaaa, ale super. To kiedy impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.08.2009 00:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Do imprezy to jeszcze daaaaleka droga... Nie mam: 1.Kontaktów 2.Drzwi wewnętrznych 3.Ogrodzenia 4.Podjazdu do garażu i ścieżki do furtki 5.Posadzki w garażu 6.Kuchni 7.Mebli do Młodego, do salonu, do jadalni i naszej sypialni 8.Reku 9.Odkurzacza 10.Podłogi w oranżerii 11.Donic w oranżerii 12.Tarasu ... Nie wspominam już o lampach, dywanach, bibelotach i sprzęcie agd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2009 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Ale masz cipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.08.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Czeeee rasia. Cześć Sówko! Jeszcze tylko 4 dni! Noooooo. 4 dni i... bede juz tylko chamska. Powiem Ci na uszko, że na 7/czyli za 9 dni/ planuję pierwszy rzut przeprowadzkowy. We wrześniu będzie się działo! Rasiu to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.08.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 nooo Rasia - ale fajne plany na wrzesień bardzo się ciesze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 dobry wieczór Rasia a we wrześniu w moje strony to się nie wybierasz może paru rzeczy nie masz ale masz cudne schody, płynące kamyczki, zaje....te podłogi no i cipsy czego chcieć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.08.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Hejka Rasiu mam ci napisać czego ja nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.08.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Rasia, w kwestii rozdrabniaczy kucheenych służę pomocą i namiarami ja biorę od tej firmy http://www.progat.pl/?x=o_firmie mam do nich zaufanie i są sprawdzeni i moze dadzą wiekszy rabacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.08.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Rasia, w kwestii rozdrabniaczy kucheenych służę pomocą i namiarami ja biorę od tej firmy http://www.progat.pl/?x=o_firmie mam do nich zaufanie i są sprawdzeni i moze dadzą wiekszy rabacik Ooo ja się bede do ciebie szczerzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.08.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Rasia, w kwestii rozdrabniaczy kucheenych służę pomocą i namiarami ja biorę od tej firmy http://www.progat.pl/?x=o_firmie mam do nich zaufanie i są sprawdzeni i moze dadzą wiekszy rabacik Ooo ja się bede do ciebie szczerzyć no problemo od razu będę walić z pragnieniem wiekszego rabaciku ja polecam Model 65 - http://www.progat.pl/?x=pokaz&kategoria=młynki domowe&id=42 sprawdzony i bezawaryjny - bynajmniej jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Rasia, w kwestii rozdrabniaczy kucheenych służę pomocą i namiarami ja biorę od tej firmy http://www.progat.pl/?x=o_firmie mam do nich zaufanie i są sprawdzeni i moze dadzą wiekszy rabacik Ooo ja się bede do ciebie szczerzyć no problemo od razu będę walić z pragnieniem wiekszego rabaciku ja polecam Model 65 - http://www.progat.pl/?x=pokaz&kategoria=młynki domowe&id=42 sprawdzony i bezawaryjny - bynajmniej jak do tej pory Zuza, ja tez mysle o mlynku tylko jakims takim... o polowe tanszym co najmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.08.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Rasia, w kwestii rozdrabniaczy kucheenych służę pomocą i namiarami ja biorę od tej firmy http://www.progat.pl/?x=o_firmie mam do nich zaufanie i są sprawdzeni i moze dadzą wiekszy rabacik Ooo ja się bede do ciebie szczerzyć no problemo od razu będę walić z pragnieniem wiekszego rabaciku ja polecam Model 65 - http://www.progat.pl/?x=pokaz&kategoria=młynki domowe&id=42 sprawdzony i bezawaryjny - bynajmniej jak do tej pory Zuza, ja tez mysle o mlynku tylko jakims takim... o polowe tanszym co najmniej. hyyyyyyyyyyyyyyyyyyyym jak ci tu pomóc może Franke - one sa tańsze podobno sprawne i tez dość często zakładane ( ale nie przeze mnie, ja tylko powtarzam opinie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Rasia, w kwestii rozdrabniaczy kucheenych służę pomocą i namiarami ja biorę od tej firmy http://www.progat.pl/?x=o_firmie mam do nich zaufanie i są sprawdzeni i moze dadzą wiekszy rabacik Ooo ja się bede do ciebie szczerzyć no problemo od razu będę walić z pragnieniem wiekszego rabaciku ja polecam Model 65 - http://www.progat.pl/?x=pokaz&kategoria=młynki domowe&id=42 sprawdzony i bezawaryjny - bynajmniej jak do tej pory Zuza, ja tez mysle o mlynku tylko jakims takim... o polowe tanszym co najmniej. hyyyyyyyyyyyyyyyyyyyym jak ci tu pomóc może Franke - one sa tańsze podobno sprawne i tez dość często zakładane ( ale nie przeze mnie, ja tylko powtarzam opinie ) Z tej samej firmy co pokazywalas, tylko model 45 kosztuje juz w miare rozsadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.08.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 nie cena tu odgrywa znaczenie tylko funkcje bo moze franke lub inna firma tez jest ok, byle mlynek mial auto-rewers ktory odgrywa istotna role podczas pracy i tym samym zapewnia jego bezawaryjnosc popytam handlowcow co proponuja innych firm w rozsadnej cenie ale a ta funkcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 nie cena tu odgrywa znaczenie tylko funkcje bo moze franke lub inna firma tez jest ok, byle mlynek mial auto-rewers ktory odgrywa istotna role podczas pracy i tym samym zapewnia jego bezawaryjnosc popytam handlowcow co proponuja innych firm w rozsadnej cenie ale a ta funkcja Aaaaaaaa no widzisz, co specjalista to specjalista, a raczej -stka. U mnie sprawa nie jest specjalnie pilna, ale gdybyscie mialy kupowac "hurtem" i z tego tytulu mialoby byc jakos taniej to bym sie pisala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.08.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 nie cena tu odgrywa znaczenie tylko funkcje bo moze franke lub inna firma tez jest ok, byle mlynek mial auto-rewers ktory odgrywa istotna role podczas pracy i tym samym zapewnia jego bezawaryjnosc popytam handlowcow co proponuja innych firm w rozsadnej cenie ale a ta funkcja Aaaaaaaa no widzisz, co specjalista to specjalista, a raczej -stka. U mnie sprawa nie jest specjalnie pilna, ale gdybyscie mialy kupowac "hurtem" i z tego tytulu mialoby byc jakos taniej to bym sie pisala. to dobrze że nie pilna bo będę kupować napewno niedługo dla klientki x 2 szt więc będę się domagać rabatu - odpowiedniego tylko kto ci to zamontuje ???? nie daj się skasować za wsadzenie tego urządzenia w dziurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 nie cena tu odgrywa znaczenie tylko funkcje bo moze franke lub inna firma tez jest ok, byle mlynek mial auto-rewers ktory odgrywa istotna role podczas pracy i tym samym zapewnia jego bezawaryjnosc popytam handlowcow co proponuja innych firm w rozsadnej cenie ale a ta funkcja Aaaaaaaa no widzisz, co specjalista to specjalista, a raczej -stka. U mnie sprawa nie jest specjalnie pilna, ale gdybyscie mialy kupowac "hurtem" i z tego tytulu mialoby byc jakos taniej to bym sie pisala. to dobrze że nie pilna bo będę kupować napewno niedługo dla klientki x 2 szt więc będę się domagać rabatu - odpowiedniego tylko kto ci to zamontuje ???? nie daj się skasować za wsadzenie tego urządzenia w dziurę Myslisz, ze moj chlop nie dalby rady? On zdolny jest dosyc... Tak mysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.08.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 nie cena tu odgrywa znaczenie tylko funkcje bo moze franke lub inna firma tez jest ok, byle mlynek mial auto-rewers ktory odgrywa istotna role podczas pracy i tym samym zapewnia jego bezawaryjnosc popytam handlowcow co proponuja innych firm w rozsadnej cenie ale a ta funkcja Aaaaaaaa no widzisz, co specjalista to specjalista, a raczej -stka. U mnie sprawa nie jest specjalnie pilna, ale gdybyscie mialy kupowac "hurtem" i z tego tytulu mialoby byc jakos taniej to bym sie pisala. to dobrze że nie pilna bo będę kupować napewno niedługo dla klientki x 2 szt więc będę się domagać rabatu - odpowiedniego tylko kto ci to zamontuje ???? nie daj się skasować za wsadzenie tego urządzenia w dziurę Myslisz, ze moj chlop nie dalby rady? On zdolny jest dosyc... Tak mysle. to bedziesz mieć okazję sprawdzić ta jego zdolność - byle nie przez skype a tak serio - to na bank sobie poradzi i dzieki temu masz jakies 3 stówki w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 nie cena tu odgrywa znaczenie tylko funkcje bo moze franke lub inna firma tez jest ok, byle mlynek mial auto-rewers ktory odgrywa istotna role podczas pracy i tym samym zapewnia jego bezawaryjnosc popytam handlowcow co proponuja innych firm w rozsadnej cenie ale a ta funkcja Aaaaaaaa no widzisz, co specjalista to specjalista, a raczej -stka. U mnie sprawa nie jest specjalnie pilna, ale gdybyscie mialy kupowac "hurtem" i z tego tytulu mialoby byc jakos taniej to bym sie pisala. to dobrze że nie pilna bo będę kupować napewno niedługo dla klientki x 2 szt więc będę się domagać rabatu - odpowiedniego tylko kto ci to zamontuje ???? nie daj się skasować za wsadzenie tego urządzenia w dziurę Myslisz, ze moj chlop nie dalby rady? On zdolny jest dosyc... Tak mysle. to bedziesz mieć okazję sprawdzić ta jego zdolność - byle nie przez skype a tak serio - to na bank sobie poradzi i dzieki temu masz jakies 3 stówki w kieszeni No nieeeee, od srody juz na zywca bede wszelkie zdolnosci sprawdzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts