malka 30.08.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 nie cena tu odgrywa znaczenie tylko funkcje bo moze franke lub inna firma tez jest ok, byle mlynek mial auto-rewers ktory odgrywa istotna role podczas pracy i tym samym zapewnia jego bezawaryjnosc popytam handlowcow co proponuja innych firm w rozsadnej cenie ale a ta funkcja Aaaaaaaa no widzisz, co specjalista to specjalista, a raczej -stka. U mnie sprawa nie jest specjalnie pilna, ale gdybyscie mialy kupowac "hurtem" i z tego tytulu mialoby byc jakos taniej to bym sie pisala. to dobrze że nie pilna bo będę kupować napewno niedługo dla klientki x 2 szt więc będę się domagać rabatu - odpowiedniego tylko kto ci to zamontuje ???? nie daj się skasować za wsadzenie tego urządzenia w dziurę Myslisz, ze moj chlop nie dalby rady? On zdolny jest dosyc... Tak mysle. to bedziesz mieć okazję sprawdzić ta jego zdolność - byle nie przez skype a tak serio - to na bank sobie poradzi i dzieki temu masz jakies 3 stówki w kieszeni No nieeeee, od srody juz na zywca bede wszelkie zdolnosci sprawdzac. uwielbiam kaskadowe cytowanie i czytanie po łebkach cześć gaduły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Zlapalas meritum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Znalazłam fajny stół dla Księcia Małżonka : http://excluzive.pl/wp-content/uploads/2009/02/g1table.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.08.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Zlapalas meritum. no trzeba, jak ma sie srylion stron do nadrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Zlapalas meritum. no trzeba, jak ma sie srylion stron do nadrobienia Ciesz sie, ze bez weekend na forumie raczej puchy byly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.08.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Zlapalas meritum. no trzeba, jak ma sie srylion stron do nadrobienia Ciesz sie, ze bez weekend na forumie raczej puchy byly... się ciszę bo kiedys bym sie wyspac chcaiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.08.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Znalazłam fajny stół dla Księcia Małżonka : http://excluzive.pl/wp-content/uploads/2009/02/g1table.jpg Pewnie super fajny, tylko ja zdjęcia nie widzę. Dzień dobry Forumki! Pracowity weekend miałam... a dzisiaj będzie jeszcze gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.08.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Nie będziemy tego czytać, nie będziemy, dwa tygodnie to się po prostu nie da... Za dużo tego, za dużo, normalnie tylko gadajom i gadajom Dobrze że chociaż info o przymiarkach do przeprowadzki jest na tej stronie, to nie będziemy zaskoczeni Super! Listy naszych braków tworzyć nie będziemy, za część schodów byliśmy na wakacjach i tyle naszego Cze raśka i wszyscy, meldujemy się z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 hej Rasia przyszłam zobaczyć 'co w trawie piszczy' - a że jesteś zaganiana, to pewnie zapiszczy nam to wkrótce, co? i to pewnie chórem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Rasiaaaaaa, wtorek 8.09 - 10:15 Palac Kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Rasiaaaaaa, wtorek 8.09 - 10:15 Palac Kultury. a co to za szyfrrrrry się tu uprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Rasiaaaaaa, wtorek 8.09 - 10:15 Palac Kultury. a co to za szyfrrrrry się tu uprawia Ty sie nie interesuj, Ty i tak bedziesz miala milion innych spraw do zalatwienia w tym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Rasiaaaaaa, wtorek 8.09 - 10:15 Palac Kultury. a co to za szyfrrrrry się tu uprawia Ty sie nie interesuj, Ty i tak bedziesz miala milion innych spraw do zalatwienia w tym czasie. phiiii focha strzelam ale masz cholera rację jak dobrze pójdzie to nas nie będzie no chyba, ze mi dziś pediatra sprawe zagmatwa... co się niestety może zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Rasiaaaaaa, wtorek 8.09 - 10:15 Palac Kultury. a co to za szyfrrrrry się tu uprawia Ty sie nie interesuj, Ty i tak bedziesz miala milion innych spraw do zalatwienia w tym czasie. phiiii focha strzelam ale masz cholera rację jak dobrze pójdzie to nas nie będzie no chyba, ze mi dziś pediatra sprawe zagmatwa... co się niestety może zdarzyć To wszystko jest odnotowywane skrzetnie w aktach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 w kapowniku znaczy się tak? czy Ty mi dziecko grozisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 w kapowniku znaczy się tak? czy Ty mi dziecko grozisz? A kontrole UKSu mialas? Nieee? To bedziesz miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 w kapowniku znaczy się tak? czy Ty mi dziecko grozisz? A kontrole UKSu mialas? Nieee? To bedziesz miec. nie miałam i się nie bojam.... oni mi mogą skoczyć ja zerowa jeśli chodzi o przychody jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 aaaaaaaaaa - i zapomniałabym - Ty mnie tu po chamsku nie strasz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 w kapowniku znaczy się tak? czy Ty mi dziecko grozisz? A kontrole UKSu mialas? Nieee? To bedziesz miec. nie miałam i się nie bojam.... oni mi mogą skoczyć ja zerowa jeśli chodzi o przychody jestem I to jest wlasnie najbardziej podejrzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 aaaaaaaaaa - i zapomniałabym - Ty mnie tu po chamsku nie strasz !!! Bo co, bo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts