Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

nie cena tu odgrywa znaczenie tylko funkcje bo moze franke lub inna firma tez jest ok, byle mlynek mial auto-rewers ktory odgrywa istotna role podczas pracy i tym samym zapewnia jego bezawaryjnosc :wink:

popytam handlowcow co proponuja innych firm w rozsadnej cenie ale a ta funkcja :wink: :wink:

Aaaaaaaa no widzisz, co specjalista to specjalista, a raczej -stka. :wink: U mnie sprawa nie jest specjalnie pilna, ale gdybyscie mialy kupowac "hurtem" i z tego tytulu mialoby byc jakos taniej to bym sie pisala. :wink:

to dobrze że nie pilna bo będę kupować napewno niedługo dla klientki x 2 szt więc będę się domagać rabatu - odpowiedniego :wink: :wink:

tylko kto ci to zamontuje ???? nie daj się skasować za wsadzenie tego urządzenia w dziurę :wink: :wink:

Myslisz, ze moj chlop nie dalby rady? On zdolny jest dosyc... Tak mysle. :roll:

to bedziesz mieć okazję sprawdzić ta jego zdolność - byle nie przez skype :wink: :wink:

a tak serio - to na bank sobie poradzi i dzieki temu masz jakies 3 stówki w kieszeni :wink: :wink:

No nieeeee, od srody juz na zywca bede wszelkie zdolnosci sprawdzac. :) 8)

uwielbiam kaskadowe cytowanie i czytanie po łebkach :lol: :lol:

cześć gaduły 8)

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znalazłam fajny stół dla Księcia Małżonka :

http://excluzive.pl/wp-content/uploads/2009/02/g1table.jpg

Pewnie super fajny, tylko ja zdjęcia nie widzę. :(

Dzień dobry Forumki! :D :D :D

Pracowity weekend miałam... a dzisiaj będzie jeszcze gorzej... :-? :D

Nie będziemy tego czytać, nie będziemy, dwa tygodnie to się po prostu nie da... Za dużo tego, za dużo, normalnie tylko gadajom i gadajom :D :D :D

Dobrze że chociaż info o przymiarkach do przeprowadzki jest na tej stronie, to nie będziemy zaskoczeni :wink: Super!

Listy naszych braków tworzyć nie będziemy, za część schodów byliśmy na wakacjach i tyle naszego :D Cze raśka i wszyscy, meldujemy się z powrotem :D :D :D

Rasiaaaaaa, wtorek 8.09 - 10:15 Palac Kultury. :lol: :lol: :lol:

a co to za szyfrrrrry się tu uprawia :o

Ty sie nie interesuj, Ty i tak bedziesz miala milion innych spraw do zalatwienia w tym czasie. :p

phiiii :-? :-? :-? :-? :-?

focha strzelam :-? :-? :-?

ale masz cholera rację :p jak dobrze pójdzie to nas nie będzie :lol: no chyba, ze mi dziś pediatra sprawe zagmatwa... co się niestety może zdarzyć :roll:

Rasiaaaaaa, wtorek 8.09 - 10:15 Palac Kultury. :lol: :lol: :lol:

a co to za szyfrrrrry się tu uprawia :o

Ty sie nie interesuj, Ty i tak bedziesz miala milion innych spraw do zalatwienia w tym czasie. :p

phiiii :-? :-? :-? :-? :-?

focha strzelam :-? :-? :-?

ale masz cholera rację :p jak dobrze pójdzie to nas nie będzie :lol: no chyba, ze mi dziś pediatra sprawe zagmatwa... co się niestety może zdarzyć :roll:

To wszystko jest odnotowywane skrzetnie w aktach. 8)