nitubaga 31.08.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 aaaaaaaaaa - i zapomniałabym - Ty mnie tu po chamsku nie strasz !!! Bo co, bo co? a bo straszyć to mogą tylko Ci dobzykani....nie wiedziałaś o tym... tu na forum wszyscy to wiedzą... a z tego co wiem.... to Twojego Chłopa jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 aaaaaaaaaa - i zapomniałabym - Ty mnie tu po chamsku nie strasz !!! Bo co, bo co? a bo straszyć to mogą tylko Ci dobzykani....nie wiedziałaś o tym... tu na forum wszyscy to wiedzą... a z tego co wiem.... to Twojego Chłopa jeszcze nie ma Ale jak przyleci to mu bede tasma oklejac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 aaaaaaaaaa - i zapomniałabym - Ty mnie tu po chamsku nie strasz !!! Bo co, bo co? a bo straszyć to mogą tylko Ci dobzykani....nie wiedziałaś o tym... tu na forum wszyscy to wiedzą... a z tego co wiem.... to Twojego Chłopa jeszcze nie ma Ale jak przyleci to mu bede tasma oklejac. a czy zainteresowany o tym wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 aaaaaaaaaa - i zapomniałabym - Ty mnie tu po chamsku nie strasz !!! Bo co, bo co? a bo straszyć to mogą tylko Ci dobzykani....nie wiedziałaś o tym... tu na forum wszyscy to wiedzą... a z tego co wiem.... to Twojego Chłopa jeszcze nie ma Ale jak przyleci to mu bede tasma oklejac. a czy zainteresowany o tym wie? Jeszcze nie. Ale pokaze mu stosowne watki na Forum. I wtedy bede mogla wszystkich po chamsku straszyc. Drzyjcie wszyscy wykonawcy!!! Uuuuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 yyyy a czemu tylko wykonawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 yyyy a czemu tylko wykonawcy? A kogo mam jeszcze po chamsku straszyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 yyyy a czemu tylko wykonawcy? A kogo mam jeszcze po chamsku straszyc? hm.... Małgoś pomyśl.... na prawde nie ma nikogusieńko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 yyyy a czemu tylko wykonawcy? A kogo mam jeszcze po chamsku straszyc? hm.... Małgoś pomyśl.... na prawde nie ma nikogusieńko? Eeeee, ona sie mnie nie boi. Gdyby sie bala, to by tak glupio nie gadala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.08.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Nie będziemy tego czytać, nie będziemy, dwa tygodnie to się po prostu nie da... Za dużo tego, za dużo, normalnie tylko gadajom i gadajom Dobrze że chociaż info o przymiarkach do przeprowadzki jest na tej stronie, to nie będziemy zaskoczeni Super! Listy naszych braków tworzyć nie będziemy, za część schodów byliśmy na wakacjach i tyle naszego Cze raśka i wszyscy, meldujemy się z powrotem Barranki wytęsknione!!! Ale będzie się działo!!! A ta połowa schodów to może całkiem ciekawie i dizajnersko wyglądać!!! Tylko nie wiem czy lewa, czy prawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.08.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Rasiaaaaaa, wtorek 8.09 - 10:15 Palac Kultury. Pani to ma wyyyysokie loty! I to bez red-bull'a! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Rasiaaaaaa, wtorek 8.09 - 10:15 Palac Kultury. Pani to ma wyyyysokie loty! I to bez red-bull'a! 24 pietro. No dooooobra. Zjade na dol, tylko sie musimy dogadac kiedy i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.08.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Rasiaaaaaa, wtorek 8.09 - 10:15 Palac Kultury. Pani to ma wyyyysokie loty! I to bez red-bull'a! 24 pietro. No dooooobra. Zjade na dol, tylko sie musimy dogadac kiedy i gdzie. Nie ma sprawy, na 24 to może i ja dolecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Rasiaaaaaa, wtorek 8.09 - 10:15 Palac Kultury. Pani to ma wyyyysokie loty! I to bez red-bull'a! 24 pietro. No dooooobra. Zjade na dol, tylko sie musimy dogadac kiedy i gdzie. Nie ma sprawy, na 24 to może i ja dolecę. Bylebysmy sie nie minely. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Znalazłam fajny stół dla Księcia Małżonka : http://excluzive.pl/wp-content/uploads/2009/02/g1table.jpg Pewnie super fajny, tylko ja zdjęcia nie widzę. Musi sie przenieśli - może tu : http://technow.pl/wp-content/uploads/glass-topped-pool-table-450x310.jpg Pewnie można godzinami patrzeć jak te kulki zlatywujom: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dzień doberek poniedziałkowe zostawiam Oooo i doczytałam, że przymiarka przeprowadzkowa jest Będzie się działo, oj będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.08.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Znalazłam fajny stół dla Księcia Małżonka : http://excluzive.pl/wp-content/uploads/2009/02/g1table.jpg Pewnie super fajny, tylko ja zdjęcia nie widzę. Musi sie przenieśli - może tu : http://technow.pl/wp-content/uploads/glass-topped-pool-table-450x310.jpg Pewnie można godzinami patrzeć jak te kulki zlatywujom: CZAD!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Rasia, w kwestii rozdrabniaczy kucheenych służę pomocą i namiarami ja biorę od tej firmy http://www.progat.pl/?x=o_firmie mam do nich zaufanie i są sprawdzeni i moze dadzą wiekszy rabacik Ooo ja się bede do ciebie szczerzyć no problemo od razu będę walić z pragnieniem wiekszego rabaciku ja polecam Model 65 - http://www.progat.pl/?x=pokaz&kategoria=młynki domowe&id=42 sprawdzony i bezawaryjny - bynajmniej jak do tej pory Zuza, ja tez mysle o mlynku tylko jakims takim... o polowe tanszym co najmniej. hyyyyyyyyyyyyyyyyyyyym jak ci tu pomóc może Franke - one sa tańsze podobno sprawne i tez dość często zakładane ( ale nie przeze mnie, ja tylko powtarzam opinie ) Zuzanko te Twoje i te z Franke to to samo. Ja tez chcę In Sink Eratora więc jakby miało być taniej to chętnie się podepnę. Tylko teraz jest problem z tymi modelami bo zmienili już na nowe (droższe zresztą) tych starych już nie produkują i ciężko z dostępnością a tych nowych jeszcze nie ma. Choc przedstawiciel podobno już ma w Polsce ale i tak nie są jeszcze w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ja pierdziu ale stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ja pierdziu ale stół Ma specjalną powłokę, po ktorej kule się toczą jak po suknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts