barranki2 02.09.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Małe plum a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.09.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Małe plum a cieszy Dziś mnie wszystko cieszy!!! Nawet przeciekający dach, bo jak tylko zadzwoniłam do Pana Wiesława, to od razu stanął na baczność i powiedział, że będzie jutro. Nawet to, że Pan Janusz od ogrodzenia odebrał telefon, po tygodniu nieodbierania i zapowiedział się na za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Nie powinno przeciekać . Ale jakoś tak czasem jest, że wszystko cieknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Znalazł się filozof-amator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 no to super - tyle radości na raz (pomijając cieknący dach, oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Tiaaaa, jak już tu jesteśmy, to może w ramach teleturnieju "Tysiąc pytań, które przeciskają ci się przez usta ale starasz się je zatrzymać za zębami" spytam bezczelnie koleżanko malko, czy ty do naszych komentów w ogóle nie zaglądasz programowo czy też powodują tbą inne, nieznane mi przyczyny? W sumie to nie ma specjalnego znaczenia, ale jak już tu jesteśmy, a ja w pracy siedząc zebrałem się na odwagę, to tak walnę prosto z mostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.09.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 no to super - tyle radości na raz (pomijając cieknący dach, oczywiście) Jakoś ten przeciek mną nie targnął zbytni... sama nie wiem dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Tiaaaa, jak już tu jesteśmy, to może w ramach teleturnieju "Tysiąc pytań, które przeciskają ci się przez usta ale starasz się je zatrzymać za zębami" spytam bezczelnie koleżanko malko, czy ty do naszych komentów w ogóle nie zaglądasz programowo czy też powodują tbą inne, nieznane mi przyczyny? W sumie to nie ma specjalnego znaczenia, ale jak już tu jesteśmy, a ja w pracy siedząc zebrałem się na odwagę, to tak walnę prosto z mostu Ale jej powiedziałem... Eeeee., to od tych dupogodzin w robocie tak się człowieku mętli w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.09.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Tiaaaa, jak już tu jesteśmy, to może w ramach teleturnieju "Tysiąc pytań, które przeciskają ci się przez usta ale starasz się je zatrzymać za zębami" spytam bezczelnie koleżanko malko, czy ty do naszych komentów w ogóle nie zaglądasz programowo czy też powodują tbą inne, nieznane mi przyczyny? W sumie to nie ma specjalnego znaczenia, ale jak już tu jesteśmy, a ja w pracy siedząc zebrałem się na odwagę, to tak walnę prosto z mostu Ale jej powiedziałem... Eeeee., to od tych dupogodzin w robocie tak się człowieku mętli w głowie... A ja mam taki humorek dzisiaj, że nic tylko winka bym się z Wami napiła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Dodatkowo moja miła, mam 5 flaszek w bagażniku, bo jeszcze nie miałem siły zawlec na regalik... Ale idea godna i sprawiedliwa, choć nie dziś, but jutrem? Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dobry wieczór Rasieńko ale jak coś to białego bo po czerwonycm cholernie boli mnie łeb super że masz tak dobry humor aaaaaaa mnie sie strasznie podoba ten biały komplecik z pomarańczowymi dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.09.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Tiaaaa, jak już tu jesteśmy, to może w ramach teleturnieju "Tysiąc pytań, które przeciskają ci się przez usta ale starasz się je zatrzymać za zębami" spytam bezczelnie koleżanko malko, czy ty do naszych komentów w ogóle nie zaglądasz programowo czy też powodują tbą inne, nieznane mi przyczyny? W sumie to nie ma specjalnego znaczenia, ale jak już tu jesteśmy, a ja w pracy siedząc zebrałem się na odwagę, to tak walnę prosto z mostu Ale jej powiedziałem... Eeeee., to od tych dupogodzin w robocie tak się człowieku mętli w głowie... bo ja się wstydzę u Was tak intelektualnie jest jak "Pod Baranami"... ...się wstrzelic nie umię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.09.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Eee, gdzie tam, weż sobie poczytaj, to normalnie jest jak w warzywniaku czasami A ty wszak baba błyskotliwa, w rybki wymalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.09.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dobry wieczór Rasieńko ale jak coś to białego bo po czerwonycm cholernie boli mnie łeb super że masz tak dobry humor aaaaaaa mnie sie strasznie podoba ten biały komplecik z pomarańczowymi dodatkami Pomijając kwestię koloru... bo jakiż u mnie mógłby być? To i Mojemu Księciuniowi on najbardziej pasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 noooooo szary też piękny by był ja to nawet mojemu nie pokażę po co ma się napalać jak a) za drogi b) nawet jakby za drogi nie był to ja mam za mały salon do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 u mnie pewnie by się zmieściła, póki nie ma schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.09.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 a jaki to rozmiar? ja co prawda planuję 2 kanapy, ale najpierw wytnę z papieru i polożę na podlodze, żeby sprawdzić, ile mi to wizualnie miejsca zajmie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.09.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Bo Concept nieosiągalne ... ale Mebleplast robią bardzo podobne i kilkakrotnie tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.09.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Bo Concept nieosiągalne ... ale Mebleplast robią bardzo podobne i kilkakrotnie tańsze w mebelplascie trzeba uwazac, bo w niektóre modele to jak sie człowiek zapadnie to juz na wieki . Tak na serio to niektóre sofy są zdecydowanie za miękkie, ale generalnie wykonanie wypoczynków jest bardzo dobre i przecwiczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Bo Concept nieosiągalne ... ale Mebleplast robią bardzo podobne i kilkakrotnie tańsze w mebelplascie trzeba uwazac, bo w niektóre modele to jak sie człowiek zapadnie to juz na wieki . Tak na serio to niektóre sofy są zdecydowanie za miękkie, ale generalnie wykonanie wypoczynków jest bardzo dobre i przecwiczone ale w takiej miękkiej kanapie wygodnie pije się winko i ogląda jakiś dobry film. Ja osobiście lubię dość miękkie kanapy - dobre do przysypiania na filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts