Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Bo Concept :roll: :-? nieosiągalne ... ale Mebleplast robią bardzo podobne i kilkakrotnie tańsze :wink:

w mebelplascie trzeba uwazac, bo w niektóre modele to jak sie człowiek zapadnie to juz na wieki ;). Tak na serio to niektóre sofy są zdecydowanie za miękkie, ale generalnie wykonanie wypoczynków jest bardzo dobre i przecwiczone

ale w takiej miękkiej kanapie wygodnie pije się winko i ogląda jakiś dobry film. Ja osobiście lubię dość miękkie kanapy - dobre do przysypiania na filmie 8) :lol:

ale jak sie w koncu wstanie to kręgosłup az strzela i wszsytko boli

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bo Concept :roll: :-? nieosiągalne ... ale Mebleplast robią bardzo podobne i kilkakrotnie tańsze :wink:

w mebelplascie trzeba uwazac, bo w niektóre modele to jak sie człowiek zapadnie to juz na wieki ;). Tak na serio to niektóre sofy są zdecydowanie za miękkie, ale generalnie wykonanie wypoczynków jest bardzo dobre i przecwiczone

Mysia no co Ty. Przecież to sama przyjemność zapaść sie w taką miękkość. :)

I doopka nie drętwieję :lol: , i drzemkę można uskutecznić :wink: i w ogóle to ma być wypoczynek, jak sama nazwa wskazuje. :)

Gość justyna_m

ale w takiej miękkiej kanapie wygodnie pije się winko i ogląda jakiś dobry film. Ja osobiście lubię dość miękkie kanapy - dobre do przysypiania na filmie 8) :lol:

ja też wolę miękkie 8) wcale mi nie przeszkadza, że się wpadnie ... u mnie będzie duuuużo poduch i będzie miękko ... aby po ciężkim dniu w pracy odpocząć 8)

mnie nie boli :p nienawidzę twardych kanap, bo na nich mi wszystko drętwieje

Dzień dobry

Przyszłam zameldować żewróciłam z kamieniołomów :)

Czy ja wstępnie mogę się zapowiedzieć na przyszły tydzień z wizytą. I czy te zabaweczki to nadal aktualne???

A masz jakiś ślicznusi kaaamior do mojego ogródka? :wink:

Absolutnie tak! Zabierz Lidzię ze sobą. :D

Dzień dobry

Przyszłam zameldować żewróciłam z kamieniołomów :)

Czy ja wstępnie mogę się zapowiedzieć na przyszły tydzień z wizytą. I czy te zabaweczki to nadal aktualne???

A masz jakiś ślicznusi kaaamior do mojego ogródka? :wink:

Absolutnie tak! Zabierz Lidzię ze sobą. :D

OOo tak bardzo duuużo krzemiena :roll:

Tiaaaa, jak już tu jesteśmy, to może w ramach teleturnieju "Tysiąc pytań, które przeciskają ci się przez usta ale starasz się je zatrzymać za zębami" spytam bezczelnie koleżanko malko, czy ty do naszych komentów w ogóle nie zaglądasz programowo czy też powodują tbą inne, nieznane mi przyczyny? W sumie to nie ma specjalnego znaczenia, ale jak już tu jesteśmy, a ja w pracy siedząc zebrałem się na odwagę, to tak walnę prosto z mostu :wink:

Ale jej powiedziałem...

Eeeee., to od tych dupogodzin w robocie tak się człowieku mętli w głowie...

bo ja się wstydzę :oops: :oops:

u Was tak intelektualnie jest jak "Pod Baranami"... ...się wstrzelic nie umię ... :oops:

W Piwnicy pod Baranami, banda zgredow i szpanerow... :lol: :lol: :lol:

Cze gospodyni. 8)

Tiaaaa, jak już tu jesteśmy, to może w ramach teleturnieju "Tysiąc pytań, które przeciskają ci się przez usta ale starasz się je zatrzymać za zębami" spytam bezczelnie koleżanko malko, czy ty do naszych komentów w ogóle nie zaglądasz programowo czy też powodują tbą inne, nieznane mi przyczyny? W sumie to nie ma specjalnego znaczenia, ale jak już tu jesteśmy, a ja w pracy siedząc zebrałem się na odwagę, to tak walnę prosto z mostu :wink:

Ale jej powiedziałem...

Eeeee., to od tych dupogodzin w robocie tak się człowieku mętli w głowie...

bo ja się wstydzę :oops: :oops:

u Was tak intelektualnie jest jak "Pod Baranami"... ...się wstrzelic nie umię ... :oops:

W Piwnicy pod Baranami, banda zgredow i szpanerow... :lol: :lol: :lol:

Cze gospodyni. 8)

To byli Pudelsi z Maleńczukiem? Bo mam normalnie jakiś zaćmień, jakiem stary panczur...

Witam w pochmurny poranek :( :roll: :(

Ciężko było dziś wygrzebać się z łóżeczka :roll:

Ale na szczęście nie ma jakiś straszliwych korków i udaje mi się przebić do roboty w 40 min :p

Buziaki zostawiam i miłego dnia życzę :lol:

Hej Magi! :D

No i jak w robocie? :roll: :D Nieustająco pozostaję w podziwie... 8)

Witam w pochmurny poranek :( :roll: :(

Ciężko było dziś wygrzebać się z łóżeczka :roll:

Ale na szczęście nie ma jakiś straszliwych korków i udaje mi się przebić do roboty w 40 min :p

Buziaki zostawiam i miłego dnia życzę :lol:

Hej Magi! :D

No i jak w robocie? :roll: :D Nieustająco pozostaję w podziwie... 8)

Cóż Kochana takie życie :roll: :roll: :roll:

Brak kasy zmusza do podejmowania drastycznych decyzji :roll:

Najbardziej oczywiście cierpi na tym Dominisia :(

Ja daję rade :lol: Przynajmniej na razie :roll:

W robocie na szczęście fajnie :lol:

Wszyscy mnie miło przyjęli z powrotem i na razie robię to co lubię :p

Zobaczymy jak będzie dalej :p