78mysz 03.09.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Bo Concept nieosiągalne ... ale Mebleplast robią bardzo podobne i kilkakrotnie tańsze w mebelplascie trzeba uwazac, bo w niektóre modele to jak sie człowiek zapadnie to juz na wieki . Tak na serio to niektóre sofy są zdecydowanie za miękkie, ale generalnie wykonanie wypoczynków jest bardzo dobre i przecwiczone ale w takiej miękkiej kanapie wygodnie pije się winko i ogląda jakiś dobry film. Ja osobiście lubię dość miękkie kanapy - dobre do przysypiania na filmie ale jak sie w koncu wstanie to kręgosłup az strzela i wszsytko boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.09.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Bo Concept nieosiągalne ... ale Mebleplast robią bardzo podobne i kilkakrotnie tańsze w mebelplascie trzeba uwazac, bo w niektóre modele to jak sie człowiek zapadnie to juz na wieki . Tak na serio to niektóre sofy są zdecydowanie za miękkie, ale generalnie wykonanie wypoczynków jest bardzo dobre i przecwiczone Mysia no co Ty. Przecież to sama przyjemność zapaść sie w taką miękkość. I doopka nie drętwieję , i drzemkę można uskutecznić i w ogóle to ma być wypoczynek, jak sama nazwa wskazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.09.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Bo Concept nieosiągalne ... ale Mebleplast robią bardzo podobne i kilkakrotnie tańsze w mebelplascie trzeba uwazac, bo w niektóre modele to jak sie człowiek zapadnie to juz na wieki . Tak na serio to niektóre sofy są zdecydowanie za miękkie, ale generalnie wykonanie wypoczynków jest bardzo dobre i przecwiczone ale w takiej miękkiej kanapie wygodnie pije się winko i ogląda jakiś dobry film. Ja osobiście lubię dość miękkie kanapy - dobre do przysypiania na filmie ale jak sie w koncu wstanie to kręgosłup az strzela i wszsytko boli ja też wolę miękkie wcale mi nie przeszkadza, że się wpadnie ... u mnie będzie duuuużo poduch i będzie miękko ... aby po ciężkim dniu w pracy odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Bo Concept nieosiągalne ... ale Mebleplast robią bardzo podobne i kilkakrotnie tańsze w mebelplascie trzeba uwazac, bo w niektóre modele to jak sie człowiek zapadnie to juz na wieki . Tak na serio to niektóre sofy są zdecydowanie za miękkie, ale generalnie wykonanie wypoczynków jest bardzo dobre i przecwiczone ale w takiej miękkiej kanapie wygodnie pije się winko i ogląda jakiś dobry film. Ja osobiście lubię dość miękkie kanapy - dobre do przysypiania na filmie ale jak sie w koncu wstanie to kręgosłup az strzela i wszsytko boli mnie nie boli nienawidzę twardych kanap, bo na nich mi wszystko drętwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ja też optuję za mięciusią i też mam zamiar wycinać kanapy z kartonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dzień dobry Przyszłam zameldować żewróciłam z kamieniołomów Czy ja wstępnie mogę się zapowiedzieć na przyszły tydzień z wizytą. I czy te zabaweczki to nadal aktualne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dzień dobry Przyszłam zameldować żewróciłam z kamieniołomów Czy ja wstępnie mogę się zapowiedzieć na przyszły tydzień z wizytą. I czy te zabaweczki to nadal aktualne??? A masz jakiś ślicznusi kaaamior do mojego ogródka? Absolutnie tak! Zabierz Lidzię ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dzień dobry Przyszłam zameldować żewróciłam z kamieniołomów Czy ja wstępnie mogę się zapowiedzieć na przyszły tydzień z wizytą. I czy te zabaweczki to nadal aktualne??? A masz jakiś ślicznusi kaaamior do mojego ogródka? Absolutnie tak! Zabierz Lidzię ze sobą. OOo tak bardzo duuużo krzemiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.09.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Tiaaaa, jak już tu jesteśmy, to może w ramach teleturnieju "Tysiąc pytań, które przeciskają ci się przez usta ale starasz się je zatrzymać za zębami" spytam bezczelnie koleżanko malko, czy ty do naszych komentów w ogóle nie zaglądasz programowo czy też powodują tbą inne, nieznane mi przyczyny? W sumie to nie ma specjalnego znaczenia, ale jak już tu jesteśmy, a ja w pracy siedząc zebrałem się na odwagę, to tak walnę prosto z mostu Ale jej powiedziałem... Eeeee., to od tych dupogodzin w robocie tak się człowieku mętli w głowie... bo ja się wstydzę u Was tak intelektualnie jest jak "Pod Baranami"... ...się wstrzelic nie umię ... W Piwnicy pod Baranami, banda zgredow i szpanerow... Cze gospodyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dobry wieczór ja nie lubię mięciutkich bo mam jak Myszka wstaję ze zgrzytem kości i jękiem bólu i łażę jak paralityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.09.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Tiaaaa, jak już tu jesteśmy, to może w ramach teleturnieju "Tysiąc pytań, które przeciskają ci się przez usta ale starasz się je zatrzymać za zębami" spytam bezczelnie koleżanko malko, czy ty do naszych komentów w ogóle nie zaglądasz programowo czy też powodują tbą inne, nieznane mi przyczyny? W sumie to nie ma specjalnego znaczenia, ale jak już tu jesteśmy, a ja w pracy siedząc zebrałem się na odwagę, to tak walnę prosto z mostu Ale jej powiedziałem... Eeeee., to od tych dupogodzin w robocie tak się człowieku mętli w głowie... bo ja się wstydzę u Was tak intelektualnie jest jak "Pod Baranami"... ...się wstrzelic nie umię ... W Piwnicy pod Baranami, banda zgredow i szpanerow... Cze gospodyni. To byli Pudelsi z Maleńczukiem? Bo mam normalnie jakiś zaćmień, jakiem stary panczur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 "Miasto Kraków" - Maleńczuk - się zgadza psze Pana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ufffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.09.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 sie spocila heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Wolno sie saczy, czarna kawa w Rio... A gdzie Rio baranku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.09.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam w pochmurny poranek Ciężko było dziś wygrzebać się z łóżeczka Ale na szczęście nie ma jakiś straszliwych korków i udaje mi się przebić do roboty w 40 min Buziaki zostawiam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.09.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam w pochmurny poranek Ciężko było dziś wygrzebać się z łóżeczka Ale na szczęście nie ma jakiś straszliwych korków i udaje mi się przebić do roboty w 40 min Buziaki zostawiam i miłego dnia życzę Hej Magi! No i jak w robocie? Nieustająco pozostaję w podziwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Rasia a Ty jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.09.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam w pochmurny poranek Ciężko było dziś wygrzebać się z łóżeczka Ale na szczęście nie ma jakiś straszliwych korków i udaje mi się przebić do roboty w 40 min Buziaki zostawiam i miłego dnia życzę Hej Magi! No i jak w robocie? Nieustająco pozostaję w podziwie... Cóż Kochana takie życie Brak kasy zmusza do podejmowania drastycznych decyzji Najbardziej oczywiście cierpi na tym Dominisia Ja daję rade Przynajmniej na razie W robocie na szczęście fajnie Wszyscy mnie miło przyjęli z powrotem i na razie robię to co lubię Zobaczymy jak będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dobry wiecżór Rasieńko pokazałabyś jaką fotkę albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts