sure 04.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 a szczególnie to alboco! wu, to Twój pies?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Sure to nie mój pies to ja póki co psa nie mam bo i miejsca nie ma ale jak sie przeprowadzę to będzie pies ale mniej pomarszczony znaczy owczarek niemiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Sure to nie mój pies to ja póki co psa nie mam bo i miejsca nie ma ale jak sie przeprowadzę to będzie pies ale mniej pomarszczony znaczy owczarek niemiecki znaczy, taki jak mój? skoro to ty, to chyba musisz jeszcze trochę urosnąć - masz za dużą skórę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.09.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 mrrraaaaaaaaaauk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 mrrraaaaaaaaaauk! Oooo barranki mrauczą - czyżby spotkanie na szczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.09.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 no masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.09.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Dobry Gospodyni i pozdrowienia dla Księciunia wciąż siedzi pod schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 dzień doberek gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.09.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Rasia, jesteś we wtorek na budowie ? bo chcielibyśmy cię nawiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 CHyba Rasię totalnie wcięło w przeprowadzkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 To bardzo dobrze, pomozemy jej pudla nosic... Z piwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 To bardzo dobrze, pomozemy jej pudla nosic... Z piwem. albo winkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Nooo miała zgłosić zapotrzebowanie na ciężarówkę albo dwie... ale nie zgłasza, więc może mebli ładnych szuka (np. do kuchni ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Sure to nie mój pies to ja póki co psa nie mam bo i miejsca nie ma ale jak sie przeprowadzę to będzie pies ale mniej pomarszczony znaczy owczarek niemiecki znaczy, taki jak mój? skoro to ty, to chyba musisz jeszcze trochę urosnąć - masz za dużą skórę! dobry wieczór noooooooooooooooo Twój jak widzę czarny i piękny jest ja najchętniej długowłosego ale zobaczymy co wyjdzie ja w tym sensie żem taka rozciapciana i pomarszczona jak on Rasiulka się przeprowadza jak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.09.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Sure to nie mój pies to ja póki co psa nie mam bo i miejsca nie ma ale jak sie przeprowadzę to będzie pies ale mniej pomarszczony znaczy owczarek niemiecki znaczy, taki jak mój? skoro to ty, to chyba musisz jeszcze trochę urosnąć - masz za dużą skórę! dobry wieczór noooooooooooooooo Twój jak widzę czarny i piękny jest ja najchętniej długowłosego ale zobaczymy co wyjdzie ja w tym sensie żem taka rozciapciana i pomarszczona jak on Rasiulka się przeprowadza jak fajnie moja sunia jest długowłosa (co ma zalety i wady, te ostatnie przy sprzataniu) Rasi zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 fajnie a będzie mieć szczeniaczki może bo jak coś to szwagier ma przystojnego też długowłosego kawalera młody jeszcze nieco ale urodziwy wielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 moja panna niestety już niemłoda... można rzec, ze to psia emerytka, ale chciałabym tak wyglądać w jej wieku (no, może nie aż tak włochato) ...ale szczeniaczki byłyby cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts