rasia 05.09.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Hej! Sure, czego??? Miotam się sik frytka w głębokim tłuszczu smażona i skwierczę ze złości.. bo wszystko na ostatnią chwilę i na chybcika i miałam mieć wszystko tak solidnie przemyślane... i nic z tego... Kupiłam dzisiaj drzwi p.poż Hormanna, drzwi prysznicowe do młodych kabiny i właściwie nic więcej... i straciłam na to cały dzień! I nie wiem zupełnie dlaczego od rana mnie tak strasznie bolał łeb!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Rasia, Ty pijaczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.09.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Rasia, Ty pijaczko. Ja mam włazić we wtorek na ten Pałac, czy jak załatwicie interesy to śmigniecie do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.09.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Bo ja mam transport drzwi we wtorek 9-11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Rasia, Ty pijaczko. Ja mam włazić we wtorek na ten Pałac, czy jak załatwicie interesy to śmigniecie do mnie? Smigniemy, smigniemy z cala wycieczka. Moze tak byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.09.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Rasia, Ty pijaczko. Ja mam włazić we wtorek na ten Pałac, czy jak załatwicie interesy to śmigniecie do mnie? Smigniemy, smigniemy z cala wycieczka. Moze tak byc? mowicie ze wycieczka jest? ja widziałam wczoraj te cuda u Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Rasia, Ty pijaczko. Ja mam włazić we wtorek na ten Pałac, czy jak załatwicie interesy to śmigniecie do mnie? Smigniemy, smigniemy z cala wycieczka. Moze tak byc? mowicie ze wycieczka jest? ja widziałam wczoraj te cuda u Rasi Jesli nas Rasia wpusci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.09.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.09.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Berek latam za Monią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.09.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Hej! Sure, czego??? Miotam się sik frytka w głębokim tłuszczu smażona i skwierczę ze złości.. bo wszystko na ostatnią chwilę i na chybcika i miałam mieć wszystko tak solidnie przemyślane... i nic z tego... bo ja czuję się bardzo podobnie, a do końca duużo dalej, nawet podłóg nie mam!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Rasia, Ty pijaczko. Ja mam włazić we wtorek na ten Pałac, czy jak załatwicie interesy to śmigniecie do mnie? Smigniemy, smigniemy z cala wycieczka. Moze tak byc? mowicie ze wycieczka jest? ja widziałam wczoraj te cuda u Rasi Jesli nas Rasia wpusci. a Ty widzialas zeby Rasia zamkneła kiedy przed kims drzwi? Coz to za hipotezy ogłaszasz kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.09.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Rasia, Ty pijaczko. Ja mam włazić we wtorek na ten Pałac, czy jak załatwicie interesy to śmigniecie do mnie? Smigniemy, smigniemy z cala wycieczka. Moze tak byc? mowicie ze wycieczka jest? ja widziałam wczoraj te cuda u Rasi Jesli nas Rasia wpusci. a Ty widzialas zeby Rasia zamkneła kiedy przed kims drzwi? Coz to za hipotezy ogłaszasz kochana? Boooszeee! Nie wiem, czy do wtorku uda mi się lodówkę kupić, żeby było gdzie wino schłodzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.09.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Berek latam za Monią Hej Pasie! Byłaś już w hurtowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Rasia, kupimy worek lodu po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.09.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Rasia nic na siłe nie kupuj, a napewno juz nie lodówke!A uruchomiłas juz piwniczke na wino? Moze tam wystarczy.... Spragniony kierowca wszystko wypije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.09.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Rasia nic na siłe nie kupuj, a napewno juz nie lodówke!A uruchomiłas juz piwniczke na wino? Moze tam wystarczy.... Spragniony kierowca wszystko wypije W piwniczce jest stała temperatura 14 stopni i nie wiem jak zrobić, żeby była niższa? Chyba muszę zamówić w końcu właz i ją zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.09.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Rasia nic na siłe nie kupuj, a napewno juz nie lodówke!A uruchomiłas juz piwniczke na wino? Moze tam wystarczy.... Spragniony kierowca wszystko wypije W piwniczce jest stała temperatura 14 stopni i nie wiem jak zrobić, żeby była niższa? Chyba muszę zamówić w końcu właz i ją zamknąć. prawdopodobnie masz racje Rasiul łazi mi po głowie rozwiazanie Irmy z szafkami, co by cos podobnego zastosowac w kuchni u siebie wiesz? Dobrze, ze ktos na forum cos wymysla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.09.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Rasia nic na siłe nie kupuj, a napewno juz nie lodówke!A uruchomiłas juz piwniczke na wino? Moze tam wystarczy.... Spragniony kierowca wszystko wypije W piwniczce jest stała temperatura 14 stopni i nie wiem jak zrobić, żeby była niższa? Chyba muszę zamówić w końcu właz i ją zamknąć. prawdopodobnie masz racje Rasiul łazi mi po głowie rozwiazanie Irmy z szafkami, co by cos podobnego zastosowac w kuchni u siebie wiesz? Dobrze, ze ktos na forum cos wymysla Jutro mam pogrzeb cioci , pojutrze nalot cudny , to mogę u Ciebie być dopiero w środę, ale w piątek i w sobotę mam przewóz mebli , a nic z nich nie jest jeszcze wypakowane , to wolałabym zajrzeć do Ciebie w przyszłym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Czy można Ci jakoś pomóc ? Mam uwalony tylko wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.09.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Rasia nic na siłe nie kupuj, a napewno juz nie lodówke!A uruchomiłas juz piwniczke na wino? Moze tam wystarczy.... Spragniony kierowca wszystko wypije W piwniczce jest stała temperatura 14 stopni i nie wiem jak zrobić, żeby była niższa? Chyba muszę zamówić w końcu właz i ją zamknąć. prawdopodobnie masz racje Rasiul łazi mi po głowie rozwiazanie Irmy z szafkami, co by cos podobnego zastosowac w kuchni u siebie wiesz? Dobrze, ze ktos na forum cos wymysla Jutro mam pogrzeb cioci , pojutrze nalot cudny , to mogę u Ciebie być dopiero w środę, ale w piątek i w sobotę mam przewóz mebli , a nic z nich nie jest jeszcze wypakowane , to wolałabym zajrzeć do Ciebie w przyszłym tygodniu... Rasiu ja bym ci mogła pomóc któregos dnia przy tej przeprowadzce wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts