Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Dziewczynki jesteście kochane! :oops: 8) Dziękuję bardzo! Muszę jednak z tym bałaganem poradzić sobie sama/ dosłownie sama, bo w piątek Księciunio śmiga do Kazimierza :-? /... wywalę wszystko na podłogę, przywalę Cipsy, to może będą grzeczne przez kwilkę :wink: , meble zabiorą, to potem tylko pozamiatam i przez balkon. :wink: :lol:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeśli chodzi o ciuchy do wywalenia, to mogę Ci pomóc wozić do Markotu na przykład.

Będzie tego kilka worków, ale nie w tym tygodniu, bo nie dam rady.

Nie ma problemu. W Markocie biorą wszystko : buty, leki, talerze .

Im więcej wywalisz tym większe pole manewru będziesz miała.

Jakby co - daj znać - dwie "ciężarówki" do dyspozycji.

Jasne. W Markocie mają nieograniczone potrzeby. Tam są całe rodziny.

Przy poprzedniej zmianie mieszkania zawiozłam do nich cały mój samochód wyładowany po brzegi. :D Teraz chyba będzie więcej. :lol:

Znaczy - stopa życiowa wzrosła :):) I bardzo dobrze :):)

Jasne. W Markocie mają nieograniczone potrzeby. Tam są całe rodziny.

Przy poprzedniej zmianie mieszkania zawiozłam do nich cały mój samochód wyładowany po brzegi. :D Teraz chyba będzie więcej. :lol:

Znaczy - stopa życiowa wzrosła :):) I bardzo dobrze :):)

Ilość gratów i niepotrzebnych rzeczy przyrasta geometrycznie wraz z metrami kwadratowymi. :-? Boję się pomyśleć co będzie na pomidorach... dlatego nie chciałam tam żadnych schowków i małych pokoików... :roll: :-? :oops:

U mnie już się skończyła powierzchnia mieszkanie. Zaczyna się wylewać ze wszystkich dziur :):) Byle do przeprowadzki :) Na moim osiedlu jeśli się coś wyniesie pod śmietnik znika w 2 minuty w sposób cudowny :):) To dobra metoda na pozbycie się wszystkiego niepotrzebnego :)

U mnie już się skończyła powierzchnia mieszkanie. Zaczyna się wylewać ze wszystkich dziur :):) Byle do przeprowadzki :) Na moim osiedlu jeśli się coś wyniesie pod śmietnik znika w 2 minuty w sposób cudowny :):) To dobra metoda na pozbycie się wszystkiego niepotrzebnego :)

:lol:

dzień dobry

kurcze u mnie rzeczy znikają w cudowny sposób z domu :roll: małż twierdzi że miejsca nie ma i patrzę do szafy a tam płaszcz mi wcięło :o warczę gdzie płaszcz "a do mamy zawiozłem" no i robi się chłodno a mój płaszczyk gdzie :roll: a 100 kilosków ode mnie na strychu :lol: