lidszu 08.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 nigdy nie przypuszczałam,ze to powiem.....szkoda,że nie mieszkam w stolicy sie bym wprosiła malka, bierz miesiąc urlopu i wpadaj do stolycy Będzie mogła na spokojnie nas wszystkie odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 nigdy nie przypuszczałam,ze to powiem.....szkoda,że nie mieszkam w stolicy sie bym wprosiła No przecież nie masz daleko! taaaaaaa....ja mam wszędzie blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dobry wieczór Będzie z innej beczki rasia z jakiej firmy masz te cudne okna i jaka jest nazwa tej szarości dokładnie? Witaj Tutli Putli! Okna z tej firmy: http://www.alltop.com.pl/kontakt.html kolor RAL 9007. Obsługa i jakość rewelacyjna, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ...i jaki blat wybrałaś (skoro wywołany temat wykańczalni)? Jeszcze nie wybrałam... ...cały czas się miotam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.09.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Rasiulka dziękaski ogromne i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.09.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ...i jaki blat wybrałaś (skoro wywołany temat wykańczalni)? Jeszcze nie wybrałam... ...cały czas się miotam. Mnie się granitowy nadal podoba, ale cena już mniej. Zastanawiam się, czy chcę zapłacić tyle właśnie za blat. A może lepiej na narty pojechać? Tylko nie wiem, co tam jeszcze jest do wyboru, bo drewno odpadło (nie będzie pasowało)... a miotasz się między czym a czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ...i jaki blat wybrałaś (skoro wywołany temat wykańczalni)? Jeszcze nie wybrałam... ...cały czas się miotam. Mnie się granitowy nadal podoba, ale cena już mniej. Zastanawiam się, czy chcę zapłacić tyle właśnie za blat. A może lepiej na narty pojechać? Tylko nie wiem, co tam jeszcze jest do wyboru, bo drewno odpadło (nie będzie pasowało)... a miotasz się między czym a czym? Za granitowy usłyszałam cenę 17 k i odpadłam. Miotam się między drewnem i laminatem na sklejce termoutwardzalnej/można na nim stawiać nawet blachy wyjęte prosto z pieca/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.09.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 chrzanić blat i wszystko jasne gospodyni się musi trzymać (do czasu ) Mam dzisiaj 19 rocznicę ślubu. Kochana, to najlepszego dla Ciebie i Księciunia na następne...........lata Buziaki i uściski dla obojga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jeszcze raz dzięki! Idę ściskać Księciunia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ...i jaki blat wybrałaś (skoro wywołany temat wykańczalni)? Jeszcze nie wybrałam... ...cały czas się miotam. Mnie się granitowy nadal podoba, ale cena już mniej. Zastanawiam się, czy chcę zapłacić tyle właśnie za blat. A może lepiej na narty pojechać? Tylko nie wiem, co tam jeszcze jest do wyboru, bo drewno odpadło (nie będzie pasowało)... a miotasz się między czym a czym? Za granitowy usłyszałam cenę 17 k i odpadłam. Miotam się między drewnem i laminatem na sklejce termoutwardzalnej/można na nim stawiać nawet blachy wyjęte prosto z pieca/ Mój co prawda tylko 9, ale to bardzo mały blacik! Ja mam teraz jakiś laminat, wszystko na nim stawiam i śladu nie ma. Ale to był jakiś zwykły marketowy. Ten w/w musi być już naprawdę super! Gdzie można obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.09.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 a co , niech wszyscy wiedzą piekna rocznica jest co swiętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ooooooooo kurczaczki ... niezły dystans ... jeszcze 100 życzę albo tylu lat ile maków : http://fotogalerie.pl/fotki/upload/28/36/75/2836751213559258s2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.09.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 to również gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jesooo, dziękujemy. Nefciu! Jakie piękne maki!!! Uwielbiam. Albo będę mieć takie w ogródku, albo sobie walnę taką fototapetę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ...i jaki blat wybrałaś (skoro wywołany temat wykańczalni)? Jeszcze nie wybrałam... ...cały czas się miotam. Mnie się granitowy nadal podoba, ale cena już mniej. Zastanawiam się, czy chcę zapłacić tyle właśnie za blat. A może lepiej na narty pojechać? Tylko nie wiem, co tam jeszcze jest do wyboru, bo drewno odpadło (nie będzie pasowało)... a miotasz się między czym a czym? Za granitowy usłyszałam cenę 17 k i odpadłam. Miotam się między drewnem i laminatem na sklejce termoutwardzalnej/można na nim stawiać nawet blachy wyjęte prosto z pieca/ Mój co prawda tylko 9, ale to bardzo mały blacik! Ja mam teraz jakiś laminat, wszystko na nim stawiam i śladu nie ma. Ale to był jakiś zwykły marketowy. Ten w/w musi być już naprawdę super! Gdzie można obejrzeć? I Twój granit i ten laminat widziałam i macałam tu: http://www.maxxkuchnie.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.09.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ...i jaki blat wybrałaś (skoro wywołany temat wykańczalni)? Jeszcze nie wybrałam... ...cały czas się miotam. Mnie się granitowy nadal podoba, ale cena już mniej. Zastanawiam się, czy chcę zapłacić tyle właśnie za blat. A może lepiej na narty pojechać? Tylko nie wiem, co tam jeszcze jest do wyboru, bo drewno odpadło (nie będzie pasowało)... a miotasz się między czym a czym? Za granitowy usłyszałam cenę 17 k i odpadłam. Miotam się między drewnem i laminatem na sklejce termoutwardzalnej/można na nim stawiać nawet blachy wyjęte prosto z pieca/ Mój co prawda tylko 9, ale to bardzo mały blacik! Ja mam teraz jakiś laminat, wszystko na nim stawiam i śladu nie ma. Ale to był jakiś zwykły marketowy. Ten w/w musi być już naprawdę super! Gdzie można obejrzeć? I Twój granit i ten laminat widziałam i macałam tu: http://www.maxxkuchnie.pl/ No, na tani to on nie wygląda. Jutro temat muszę obadać... ...to jutro trzeba chyba wydłużyc o parę godzin, bo się nie wyrobię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jesooo, dziękujemy. Nefciu! Jakie piękne maki!!! Uwielbiam. Albo będę mieć takie w ogródku, albo sobie walnę taką fototapetę! Będziesz mieć takie w ogródku. To pewne. :) Pasują do Ciebie, Księciunia, dzieci i zwierzaków i domu. Tak widać ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 08.09.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ...i jaki blat wybrałaś (skoro wywołany temat wykańczalni)? Jeszcze nie wybrałam... ...cały czas się miotam. Mnie się granitowy nadal podoba, ale cena już mniej. Zastanawiam się, czy chcę zapłacić tyle właśnie za blat. A może lepiej na narty pojechać? Tylko nie wiem, co tam jeszcze jest do wyboru, bo drewno odpadło (nie będzie pasowało)... a miotasz się między czym a czym? Za granitowy usłyszałam cenę 17 k i odpadłam. Miotam się między drewnem i laminatem na sklejce termoutwardzalnej/można na nim stawiać nawet blachy wyjęte prosto z pieca/ a próbowałaś tutaj: http://www.artstone.pl/ ? mają całkiem niezłe ceny jak na nasze rejony... i duży wybór kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.09.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 cześć rasiu, zostawiłam dla Ciebie kwiaty u malki. Myslałam, że jestem u Ciebie we wontku Wszystkiego najlepszego!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2009 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 cześć rasiu, zostawiłam dla Ciebie kwiaty u malki. Myslałam, że jestem u Ciebie we wontku Wszystkiego najlepszego!!!!! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts