Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj Monika to ci sie tylko tak wydaje, spakowac to jeszcze jakos sie dalo ale rozpakowac to jakis sajgon, polowe ciagle mam w pudlach bo nei mam gdzie tego klasc :)

Jesli bedziecie szukac kartonow to polecam ze sklepow obowniczych typu ccc , najlepsze kartony byly :)

Noooo wlasnie. W pakowaniu najwazniejsza jest praca koncepcyjna, a rozpakowywanie to taka glupia czynnosc... Bleeee. :x :roll:

Oj Monika to ci sie tylko tak wydaje, spakowac to jeszcze jakos sie dalo ale rozpakowac to jakis sajgon, polowe ciagle mam w pudlach bo nei mam gdzie tego klasc :)

Jesli bedziecie szukac kartonow to polecam ze sklepow obowniczych typu ccc , najlepsze kartony byly :)

Noooo wlasnie. W pakowaniu najwazniejsza jest praca koncepcyjna, a rozpakowywanie to taka glupia czynnosc... Bleeee. :x :roll:

hmmmm....jezeli w pakowaniu najwazniejsza jest praca koncepcyjna...to w rozpakowywaniu najwazniejsza jest anty-koncepcyjna?

:roll:

Pytam sie tak tylko....jakos tak sobie na brudno szeleszcze...

:wink:

Ja tylko tak teoretycznie sie pytam.....mi jeszcze do antykoncepcyjnej pracy dalekoooo....bardzo daleko :wink:

Maja

Nie mam internetu. :(

Nie wiem dlaczego nie cieszy mnie ta przeprowadzka... chyba dlatego, że to jeszcze cały czas plac budowy... :roll: :( Kartony mi się kartonią w oczach... Dom zmienił się w malutki domeczek... a wszechobecny pył i piasek wgryza mi się w oczy i mózg... :evil:

Spokojnie kochana,pył i piasek kiedyś znajdaswe miejsce na zewnątrz,sie znaczy wypylą na ogród.

zawartośc kartonów znajdzie swe miejsce w szafach i szafeczkach i dom znów będzie domem nie domeczkiem :D

Spokój,tylko spokój Cie uratuje :D

czego życzę :D

Rasiu gratuluje przeprowadzki!

Zaczniesz sie cieszyc jak odpoczniesz po robocie. Mozliwe jest to tylko jesli masz na stale pania do sprzatania. 8)

Dom to sprzatanie na okraglo. 8) Dla zdrowia i psychiki ja zrezygnowalam. :lol:

Zobaczysz da sie mieszkac w nowym miejscu a nawet Ci sie spodoba. :D :wink:

Zamiast się rozpakowywać myślę o ogrodzeniu... cały czas, bo nie da się wypuścić psów do ogrodu... zwiewają skubane jak tylko mogą. :-? :x :evil:

A może takie ogrodzenie? :roll:

http://img10.imageshack.us/img10/1477/ogrodzenie0871700.jpg