wu 11.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dobra Rasiula to za 27 minut odliczysz ciut i jedzonko i spanko bo rozpakowywanie moze poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.09.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Rasieńko, ty już pewnie w ferworze przeprowadzki. Życzę żeby wszystko poszło sprawnie i abyś się mogła dzisiaj porządnie wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.09.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Lol...ale trafilam ...moge tasme klejaca podac do pakowania Powodzenia Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Oj Monika to ci sie tylko tak wydaje, spakowac to jeszcze jakos sie dalo ale rozpakowac to jakis sajgon, polowe ciagle mam w pudlach bo nei mam gdzie tego klasc Jesli bedziecie szukac kartonow to polecam ze sklepow obowniczych typu ccc , najlepsze kartony byly Noooo wlasnie. W pakowaniu najwazniejsza jest praca koncepcyjna, a rozpakowywanie to taka glupia czynnosc... Bleeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.09.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Oj Monika to ci sie tylko tak wydaje, spakowac to jeszcze jakos sie dalo ale rozpakowac to jakis sajgon, polowe ciagle mam w pudlach bo nei mam gdzie tego klasc Jesli bedziecie szukac kartonow to polecam ze sklepow obowniczych typu ccc , najlepsze kartony byly Noooo wlasnie. W pakowaniu najwazniejsza jest praca koncepcyjna, a rozpakowywanie to taka glupia czynnosc... Bleeee. hmmmm....jezeli w pakowaniu najwazniejsza jest praca koncepcyjna...to w rozpakowywaniu najwazniejsza jest anty-koncepcyjna? Pytam sie tak tylko....jakos tak sobie na brudno szeleszcze... Ja tylko tak teoretycznie sie pytam.....mi jeszcze do antykoncepcyjnej pracy dalekoooo....bardzo daleko Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Majeczka, mimo,ze na brudno, to myslenie logiczne dość, koncepcja koncepcji i anty-koncepcji wielce prawidłowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Rasia żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Majeczka, mimo,ze na brudno, to myslenie logiczne dość, koncepcja koncepcji i anty-koncepcji wielce prawidłowa Mnie sie tez podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.09.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Gratulacje Rasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.09.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Rasia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żyjesz? mam nadzieję,że zaden karton Cię do ziemi nie przygniótł, jakby co daj znać - to natychmiast gnamy z odzieczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nie mam internetu. Nie wiem dlaczego nie cieszy mnie ta przeprowadzka... chyba dlatego, że to jeszcze cały czas plac budowy... Kartony mi się kartonią w oczach... Dom zmienił się w malutki domeczek... a wszechobecny pył i piasek wgryza mi się w oczy i mózg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.09.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Spokojnie kochana,pył i piasek kiedyś znajdaswe miejsce na zewnątrz,sie znaczy wypylą na ogród. zawartośc kartonów znajdzie swe miejsce w szafach i szafeczkach i dom znów będzie domem nie domeczkiem Spokój,tylko spokój Cie uratuje czego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.09.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Rasiu gratuluje przeprowadzki! Zaczniesz sie cieszyc jak odpoczniesz po robocie. Mozliwe jest to tylko jesli masz na stale pania do sprzatania. Dom to sprzatanie na okraglo. Dla zdrowia i psychiki ja zrezygnowalam. Zobaczysz da sie mieszkac w nowym miejscu a nawet Ci sie spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 dobry wieczór Rasieńko "jeszcze dzień najwyżej dwa wszystko się odmieni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.09.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Przewieźliśmy większość mebli. Cały dom spowity kartonami wydaje się taki mały... Wolałam jak był pusty i cichy... Czemu się nie cieszę? boś zmęczona. nie martw się. jeszcze znajdziesz siły na rozkoszowanie się domkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Dokładnie : trzeba odpocząć, wziąć panię do sprzątania po raz drugi i na spokojnie się powypakowywać. ALe sie nie pali jak wiadomo :) Najważniejsze, że już w DOMKU :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.09.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 bozesz co ja czytam o jakimś niezadowoleniu Rasia no co ty czyzby szoooooooooooooooooooooooooook że juz nie tak pusto - ale doszukaj się samych pozytywów a jest ich masssssssssssssssssssssssssssa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2009 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Jest straasznie! Może za tydzień, jak odeśpię te dni i jak wyjdą mi z domu wszystkie ekipy będę mogła się uśmiechnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Czy ja cos slyszalam o Halloween u rasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Zamiast się rozpakowywać myślę o ogrodzeniu... cały czas, bo nie da się wypuścić psów do ogrodu... zwiewają skubane jak tylko mogą. A może takie ogrodzenie? http://img10.imageshack.us/img10/1477/ogrodzenie0871700.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts