rasia 13.09.2009 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Czy ja cos slyszalam o Halloween u rasi? To wszystko było PRZED przeprowadzką... chyba już się zamknę i zniknę na tydzień... wrócę w lepszym humorze... mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Czy ja cos slyszalam o Halloween u rasi? To wszystko było PRZED przeprowadzką... chyba już się zamknę i zniknę na tydzień... wrócę w lepszym humorze... mam nadzieję. Eeeee, zadnych takich mi tu. Cipsy na lancuch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.09.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Rasia, myślałam, ze już zdecydowałaś się na ogrodzenie? Twoje (i jeszcze Majkiego), to jedne z fajniejszych pomysłów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.09.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Rasiulka ja Ci przesyłam duuuużo siły i górę optymizmu niedługo wszystko się skończy i będziesz miała śliczny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.09.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witaj Rasiu! Zyczę Ci ,aby ta przeprowadzka dobiegła końca ,abyś mogla cieszyć się już nowym ,pięknym domem.Ciekawa jestem ,jak urządziłaś pokój syna?Może coś odgapię ,bo mój mi zapowiedział ,że nie chce żadnych staroci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.09.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Jest straasznie! Może za tydzień, jak odeśpię te dni i jak wyjdą mi z domu wszystkie ekipy będę mogła się uśmiechnąć. Rasiu Ciebie na prawde dopadlo zmeczenie. Zobaczysz jak wszystko poukladasz (a poukladasz na pewno ), to usiadziesz sobie ze spokojem, popatrzysz i nie bedziesz mogla uwierzyc, ze to Twoj/Wasz dom. Bedziesz w innym, lepszym swiecie i ogranie Cie duma, ze tyle dokonaliscie. Pamietasz przeciez, jakby wczoraj bylo, co to drzewa z dzialki karczowaliscie, a tu patrz: domek stoi, piekny, wykonczony.., ma juz swoja "osobowosc", ma "dusze".., za chwile rozpakujesz w nim swoje rzeczy i nabierze tez "waszego zapachu", "waszej energii" i wtedy dopiero poczujesz, ze jest Wasz, ze juz nie jest budowa, a oddychajacy zyciem i cieplem rodzinnym dom. Tego chcialas i to masz! Udalo Ci sie kobieto!!! Zapomni chwile o zmeczeniu i zobaczysz, ze napelnisz sie duma a ona doda Ci sil. Bo na prawde piekna prace wykonaliscie i macie powod aby usiasc (nawet na tych kartonach) i krzyknac z radosci: Jestesmy w domu!!! Sciskam Cie slonko i nie dawaj sie, siomsiadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Rasiu widzialam cie w domo Pieknie tam u ciebie Tez mialam taka depreche po przeprowadzce, teraz powoli dochodze do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Sie nie pochwalila nooo... A o czym mowilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.09.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Cześć Rasiu!!! Gowa do góry!!!! Ja jużmarzęo kartonach byle być na swoim co do ogrodzenia to cyknę ci dzisiaj fotkę takiego jednego co jak tylko zobaczyłam twój domek na żywca to stwierdziłam że u ciebie by takie pasowało. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Sie nie pochwalila nooo... A o czym mowilas? no w domo jest program na mur beton zdaje sie gdzie zawitali do polowy inwestorow na forum i Duch tez tam byl, teraz sa powtorki, ostatnio bylo wlasnie o podlogach Mowila dlaczego ma wszedzie drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Sie nie pochwalila nooo... A o czym mowilas? no w domo jest program na mur beton zdaje sie gdzie zawitali do polowy inwestorow na forum i Duch tez tam byl, teraz sa powtorki, ostatnio bylo wlasnie o podlogach Mowila dlaczego ma wszedzie drewno Aaaaaa, "oj" znaczy sie. Widzialam tylko zajawke i jakis kawalek z Duchem, bo nie wiedzialam, ze mam Domo u siebie w kablowce. Wszyscy mowili, ze to na Canal+ leci i sie zasugerowalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Bo na cyfrze jest ten kanal, ale kablowki tez miewiaja jak widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.09.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dziendoberek... ...ale kanal.....moze na youtube ktos wrzuci? W sprawie plotu...Rasia...a na 150% jestes przekonana, ze to ten? Warto pomniejszac budzet na plot, jezeli bedzie Cie meczyl, bo to nie ten? Jak chcesz psiaki pilnowac, to zwykla siatke zalinstaluj...taniej wyjdzie i nie bedzie tak zal wywalic, jak juz plot Ci sie wyklaruje... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Obawiam sie, ze prawa autorskie tego nie przezyja... Byly zajawki na necie gdzies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.09.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 eeee...cale programy BBC sa na youtube.....te prawa autorske to jakas sciema... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 rasia imho Twój projekt ogrodzenia dużo ładniejszy i dużo ciekawszy niż te żaluzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 eeee...cale programy BBC sa na youtube.....te prawa autorske to jakas sciema... Ale BBC to telewizja publiczna, a DOMO to wiesz... Nie ta liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.09.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 a mi się bardzo podobają te żaluzje i bez pozwoleństwa skopiuje je do siebie Rasia jak wywalisz wszystkich specusiów od siebie to odetchniesz ...... nawet kartony nie będą przeszkadzać Gratuluję przeprowadzki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.09.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 a kiedy powtórka na domo?wie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 tu program wychodzi na to ze codziennie jest- na mur beton odcinek 9 http://domo.pl/program/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts