rasia 14.09.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Rasiu widzialam cie w domo Pieknie tam u ciebie Tez mialam taka depreche po przeprowadzce, teraz powoli dochodze do siebie Ja siebie nie widziałam i chyba wolę nie. Płytkę z nagraniem dla mnie ma Nefcia i jakoś mi się nie spieszy z odbiorem. Wpadłam na chwilkę. Czytając Wasze wspierające posty czuję się przytulona i już mi trochę lepiej. Dzięki Efi za dobre słowa o moim pomyśle na ogrodzenie. Pozdrawiam zza/z pod kartonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Wytarmos cipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.09.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 no to dzisiaj się można o pólnocy załapać na Rasię ........................... i Ducha też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Chyba se wlacze, bo Ducha tak dawno nie widzialam, ze niedlugo zapomne jak wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.09.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Rasiu, nie warz się znikać. Wiem, że jesteś zmęczona przeprowadzką, ale niedługo wszystkie kartony znikną, usiądziesz sobie z kawką na kanapie i poczujesz, że to jest Twój domek buziaki a ogrodzenie, które rozrysował twój syn, jest o wiele ładniejsze, niż to które wkleiłaś teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 widzę że mam poplecznika. Lidziu. Musimy zewrzeć szeregi bo coś tu rasia zbacza z jedynej słusznej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dobry wieczór to i ja w kwestii ogrodzenia Rasiula widziałam te obrzeża poukładane w stosiki jedne na drugich bo koło nas przebudowę drogi robią i pięknie to wyglądało więc no ten tego ja głosuję za tym krawężnikowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.09.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Rasiu widzialam cie w domo Pieknie tam u ciebie Tez mialam taka depreche po przeprowadzce, teraz powoli dochodze do siebie no normalnie jak po porodzie! dobrze wiedzieć, że to smutne ma być, a nie wesołe, bo na razie moja przeprowadzka jest w sferze marzeń tylko, a wydaje się szczytem szczęścia! Sie nie pochwalila nooo... A o czym mowilas? no w domo jest program na mur beton zdaje sie gdzie zawitali do polowy inwestorow na forum i Duch tez tam byl, teraz sa powtorki, ostatnio bylo wlasnie o podlogach Mowila dlaczego ma wszedzie drewno o, ja też chętnie bym zobaczyła, tylko zupełnie nie znam się na TV - co to za program i w czym, napiszcie pls? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 etap depresji przeprowadzkowej przeszłam przez czas całego budowania. Teraz się już cieszę. A kto wie co będzie dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.09.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Cześć Rasiulka Oj co ty wiesz o depresio przeprowadzkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Sure kanal telewizyjny nazywa sie domo na ogol jest na platformie cyfry + ale jak widac pojawia sie tez w kablowkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Cześć Rasiulka Uszy do góry Najważniejsze że już jesteś u siebie Ja też przeszłam depresję przeprowadzkową Nie chciałabym tego przeżywać znowu Braku wody zdatnej do picia i prania, braku gazu, błota przed domem i co chwila innej ekipy na karku Brrrrrrrrr Ale teraz już jest fajnie i nie zamieniłabym tego za nic w życiu Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.09.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Rasiula ja sie znow spozniam zeby pogratulowac przeprowadzkil, ale juz jestem i uszy do gory teraz bedzie juz tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Bardzo ladnie wygladalas w domo i Filipek tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.09.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Rasiulec, to się upijmy z deprechy, co? Każdy powód dobry. Ale generalnie gratulacje . A kartony nie są złe, tylko trzeba je dobrze poukładać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 15.09.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Rasiulec, to się upijmy z deprechy, co? Każdy powód dobry. Ale generalnie gratulacje . A kartony nie są złe, tylko trzeba je dobrze poukładać... i wcześniej, podczas pakowania, dobrze poopisywać, co do zawartości. My już tak żyjemy od ponad 1,5 miesiąca i nie jest źle.... Nie wspominając, że znaczną część mieszkaliśmy na dole, bo góra była cyklinowana, lakierowana itp......... Jeszcze musimy poczekać kilka dni, aby się przenieść na górę (parkiet lakierowany tydzień temu). jak już przyjdzie kuchnia, to spora część kartonów zostanie rozpakowana i od razu odzyskasz przestrzeń w swoim domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.09.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 cze mami jade jutro do cech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.09.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Tylko nie powiedz im Szukam szczotki, bo będzie żle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.09.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Tylko nie powiedz im Szukam szczotki, bo będzie żle... szukać to chyba nie wiolno na Słowacji? Albio te języki takie podobne? Sure kanal telewizyjny nazywa sie domo na ogol jest na platformie cyfry + ale jak widac pojawia sie tez w kablowkach muszę spytać rodzinę, czy w naszej jest... Rasiu, jak nastroje? Czy w domu jeszcze nie macie netu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Hej Rasiulka jak humorek ? wczoraj specjalnie siedziałam do później nocy, aby obejrzeć cię w TV . Bardzo ładnie wyszłaś i Duchaty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts