Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:o Łoooo czym Wy tu Kochani gadacie? O jakim programie? O Domo? To "na mur beton" nie byłam ja... :oops: :wink:

Wpadłam na kwilkę się przywitać... podziękować za wsparcie... za telefony... za ciepłe myśli, które zagrzewają mnie do walki z wszystkimi przeciwnościami i nie tylko... :wink: :D :D

Zagrzebana jestem w kartonach nadal... z niczym nie posunęłam się nawet o krok... powiem więcej, dzisiaj do pełni szczęścia brakuje mi tylko sznurka, nie żeby się powiesić, nie, nie... tylko żeby zrobić most linowy nad tym wszystkim co leży na podłogach i przejść nie daje... no bo dzisiaj dojechały z Żywca nasze śląskie babciowe mebelki, co ważą jedyne pół tony... :-?

Jest dobrze będzie jeszcze dobrzej... największą radochę mają Cipsy, latają po "ogrodzie" między pieńkami, potem nanosząc kolejne pół tony, ty razem piachu, ganiają między kartonami... no nie ma lepszej zabawy w chowanego!

Czas minął... pora znikać... buziaki zostawiam... 8)

http://multum.com.pl/powiekszenie.php?width=600&height=532&img=/foto/big/CHZALG_227YLQA.jpg&title=CH%C5%81OD-ZAMR%20LG%20GR-P227YLQA

Jeszcze na chwileczkę... ważna sprawa... czy ktoś coś wie o tej lodówce...??? pliiiisssss.... :roll: 8)

http://multum.com.pl/i/4315

Ktoś może ma... koleżanka... sąsiad...

Rasiul, okres aklimatyzacji musi troche potrwac. Teraz trzeba ci spokoju, zeby powoli wszystko poustawiac na miejsce i samej sie znaleźć. Zobaczysz.Najpierw porozpakowuj co się da. Piachem sie narazie nie przejmuj. to na samym koncu.Potraktuj ten czas jak dzien dziecka, wiesz takie zycie koczownika. Ja to kiedys przezylam z malym dzieckiem 3 mieszki na placu budowy-wiem-to szkoła przetrwania jest

rasiu i ja przyszłam powiedzieć, że pierwsze ogrodzenie przepiekne, a co do przeprowadzki to

po pierwsze: SERDECZNE GRATULACJE

a po drugie: trzymaj się dzielnie, ja też to przeżyłam. wcześniej to był szczyt marzeń, a jak już byłam na swoim to uciekać chciałam, byle dalej...bryyy

teraz jest już lepiej :wink:

JAKI TY MASZ PIĘKNY DOM I OGRÓD !!!!!!!! :o :o :o :o :o

duchowe dechy dębowe, czyli 3D :lol: to jest po prostu szok :o

kominek-szok :o kamyczki-szok :o

:wink: