ghost34 15.09.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ojjjjj pozatym program do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 mimo wszystko chętnie bym obejrzała ten program do bani! ale chyba jednak nie mamy tego domo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.09.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ja też, ja też oglądałam i małżowi też kazałam wyszło całkiem całkiem dooobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.09.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Rasiu gratuluję serdecznie przeprowadzki! Życzę Ci szybciutkiego odgruzowania spod kartonów - potem będzie już z górki..! A ogrodzenie zdecydowanie to pierwsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Rasia i Duch mają po prostu odpowiednią urodę do takich programów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Nefi a Ty w ktorym odcinku bylas?? bo jakos mi sie kolacze ze tez bralas udzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.09.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 melduję się Markoto, z tego co pamiętam, to Nefcia była w którymś ze wcześniejszych odcinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 16.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 melduję się Markoto, z tego co pamiętam, to Nefcia była w którymś ze wcześniejszych odcinków A o co w ogóle chodzi? co to za program i na czym on polega? bo ja kompletnie zielona i nie w temacie i jeszcze nie widziałam sławnego odcinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.09.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Łoooo czym Wy tu Kochani gadacie? O jakim programie? O Domo? To "na mur beton" nie byłam ja... Wpadłam na kwilkę się przywitać... podziękować za wsparcie... za telefony... za ciepłe myśli, które zagrzewają mnie do walki z wszystkimi przeciwnościami i nie tylko... Zagrzebana jestem w kartonach nadal... z niczym nie posunęłam się nawet o krok... powiem więcej, dzisiaj do pełni szczęścia brakuje mi tylko sznurka, nie żeby się powiesić, nie, nie... tylko żeby zrobić most linowy nad tym wszystkim co leży na podłogach i przejść nie daje... no bo dzisiaj dojechały z Żywca nasze śląskie babciowe mebelki, co ważą jedyne pół tony... Jest dobrze będzie jeszcze dobrzej... największą radochę mają Cipsy, latają po "ogrodzie" między pieńkami, potem nanosząc kolejne pół tony, ty razem piachu, ganiają między kartonami... no nie ma lepszej zabawy w chowanego! Czas minął... pora znikać... buziaki zostawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.09.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 powodzenia Rasiu i nie dawaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.09.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 http://multum.com.pl/powiekszenie.php?width=600&height=532&img=/foto/big/CHZALG_227YLQA.jpg&title=CH%C5%81OD-ZAMR%20LG%20GR-P227YLQA Jeszcze na chwileczkę... ważna sprawa... czy ktoś coś wie o tej lodówce...??? pliiiisssss.... http://multum.com.pl/i/4315 Ktoś może ma... koleżanka... sąsiad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Rasiul, okres aklimatyzacji musi troche potrwac. Teraz trzeba ci spokoju, zeby powoli wszystko poustawiac na miejsce i samej sie znaleźć. Zobaczysz.Najpierw porozpakowuj co się da. Piachem sie narazie nie przejmuj. to na samym koncu.Potraktuj ten czas jak dzien dziecka, wiesz takie zycie koczownika. Ja to kiedys przezylam z malym dzieckiem 3 mieszki na placu budowy-wiem-to szkoła przetrwania jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 o lodówce nie wiem nic, ale bardzo ładna jest. Ktos ją kiedys pokazywał na forum to zakodowałam. Kolezanka ma sbs z lg od 2ch lat i jest zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 rasiu i ja przyszłam powiedzieć, że pierwsze ogrodzenie przepiekne, a co do przeprowadzki to po pierwsze: SERDECZNE GRATULACJE a po drugie: trzymaj się dzielnie, ja też to przeżyłam. wcześniej to był szczyt marzeń, a jak już byłam na swoim to uciekać chciałam, byle dalej...bryyy teraz jest już lepiej JAKI TY MASZ PIĘKNY DOM I OGRÓD !!!!!!!! duchowe dechy dębowe, czyli 3D to jest po prostu szok kominek-szok kamyczki-szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.09.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam z rana i życzę miłego dzionka A kartonami się nie przejmuj, z doświadczenia wiem, że w końcu znikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.09.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Rasiu i ja ciepłe myśli zostawiam ... zobaczysz za jakiś czas będziesz się z tego smiać ... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Trzymaj sie cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.09.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Cześć Rasiu Hmm co do lodówek to też na Lg lukałam bo ma dwie szuflady . Koleżanka ma pralkę i zwykłą lodówkę LG jest bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.09.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Cześć Rasiu Hmm co do lodówek to też na Lg lukałam bo ma dwie szuflady . Koleżanka ma pralkę i zwykłą lodówkę LG jest bardzo zadowolona Ja mam pralkę i mikrofalę LG Póki co jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ... dzień doberek podoba mi się to ostatnie pgrodzenie i nawet domek za nim podobny do Twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts