lidszu 17.09.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 buziole zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.09.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 I pomyśleć, że się spóżniłaś tylko o 37 stron z tą przeprowadzką... Jak tam w okopach świętej trójcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Rasia - my lawujemy ciebie i wracaj czekamy cierpliwie aż aklimatyzacja dojdzie do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.09.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.09.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.09.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 http://multum.com.pl/powiekszenie.php?width=600&height=532&img=/foto/big/CHZALG_227YLQA.jpg&title=CH%C5%81OD-ZAMR%20LG%20GR-P227YLQA Jeszcze na chwileczkę... ważna sprawa... czy ktoś coś wie o tej lodówce...??? pliiiisssss.... http://multum.com.pl/i/4315 Ktoś może ma... koleżanka... sąsiad... Rasia...LG to jest Philips...wiec...zalezy jak wysoko sobie cenisz Philips'a Powodzenia w rozpakowywaniu Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MikiMisio 18.09.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 przepraszam, że się wtrącam w dyskusję wiernych forumowiczek, ale pytanko do Ciebie Rasiu: czym masz obłożony kominek te czarne płyty i te wstawki pomiędzy to stal nierdzewna jakieś aluminium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Dopadłam internet... z wywieszonym językiem stoję i czytam, kucam i piszę... ... aaale w koło jest wesoło!!!......................... Kupiłam wczoraj ze 100 gniazdek i 28 kinkietów i lamp... elektryk szaleje... Boooszeee... to kropla w morzu potrzeb... Z nowości i zmian decyzyjnych: NIE BĘDĘ MIAŁA WYLEWANEGO KAMIENNEGO DYWANU W GARAŻU tylko zwykłe szare płytki... bo łatwiej i szybciej i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Czesc Kochana. Tez jestem na etapie gniazdek, tylko nie mam elektryka a P. nie szaleje, ale klnie okropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 przepraszam, że się wtrącam w dyskusję wiernych forumowiczek, ale pytanko do Ciebie Rasiu: czym masz obłożony kominek te czarne płyty i te wstawki pomiędzy to stal nierdzewna jakieś aluminium? Witaj Miki, Księciuniowa Krajanko! Kominek obłożony czarnym granitem, pomiędzy stal nierdzewna. Wtrącaj się ile chcesz, ja teraz tylko chwilowo/mam nadzieję/ rzadko zaglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Czesc Kochana. Tez jestem na etapie gniazdek, tylko nie mam elektryka a P. nie szaleje, ale klnie okropnie. Mój elektryk za to nic nie mówi i dostał ode mnie ksywkę Pan Cichy... ale za to ja klnę jak szewc ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Czesc Kochana. Tez jestem na etapie gniazdek, tylko nie mam elektryka a P. nie szaleje, ale klnie okropnie. Mój elektryk za to nic nie mówi i dostał ode mnie ksywkę Pan Cichy... ale za to ja klnę jak szewc ostatnio... A ja robie za radio... Ale kupilam piekna miotle w Murzynki i moze zaczne jej uzywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ja też na etapie gniazdek Kopciuszkowych cześć Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ja też na etapie gniazdek Kopciuszkowych cześć Rasia Co to znaczy kopciuszkowych? znaczy, że jak włączysz to same piorą zmywają, zamiatają i groch przebierają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ja też na etapie gniazdek Kopciuszkowych cześć Rasia Co to znaczy kopciuszkowych? znaczy, że jak włączysz to same piorą zmywają, zamiatają i groch przebierają? Ta to sie zawsze potrafi ustawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ja też na etapie gniazdek Kopciuszkowych cześć Rasia Co to znaczy kopciuszkowych? znaczy, że jak włączysz to same piorą zmywają, zamiatają i groch przebierają? Ta to sie zawsze potrafi ustawic. qurczę, znowu jakies slabo wypasione gniazdka kupiłam... Rasia, fajnie że wychynęłąś z tego matecznika, bo już Cię brakowało! A ja teraz na etapie usilnych starań o podłogi - i Twoje też sobie dokladnie obejrzałam. A na jednym zdjęciu wygląda, jakby podloga w salonie była kładziona na jakiejś płycie? A dlaczego tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ja też na etapie gniazdek Kopciuszkowych cześć Rasia Co to znaczy kopciuszkowych? znaczy, że jak włączysz to same piorą zmywają, zamiatają i groch przebierają? Ta to sie zawsze potrafi ustawic. qurczę, znowu jakies slabo wypasione gniazdka kupiłam... Rasia, fajnie że wychynęłąś z tego matecznika, bo już Cię brakowało! A ja teraz na etapie usilnych starań o podłogi - i Twoje też sobie dokladnie obejrzałam. A na jednym zdjęciu wygląda, jakby podloga w salonie była kładziona na jakiejś płycie? A dlaczego tak? a żeby dorównać do poziomu okien i mieć możliwość położenia dech na legarach w oranżerii, to 22mm osb mi Duszek wszystko położył... Mam dzięki temu 44mm podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ja też na etapie gniazdek Kopciuszkowych cześć Rasia Co to znaczy kopciuszkowych? znaczy, że jak włączysz to same piorą zmywają, zamiatają i groch przebierają? Ta to sie zawsze potrafi ustawic. qurczę, znowu jakies slabo wypasione gniazdka kupiłam... Rasia, fajnie że wychynęłąś z tego matecznika, bo już Cię brakowało! A ja teraz na etapie usilnych starań o podłogi - i Twoje też sobie dokladnie obejrzałam. A na jednym zdjęciu wygląda, jakby podloga w salonie była kładziona na jakiejś płycie? A dlaczego tak? a żeby dorównać do poziomu okien i mieć możliwość położenia dech na legarach w oranżerii, to 22mm osb mi Duszek wszystko położył... Mam dzięki temu 44mm podłogę. = nie masz tam podłogówki? Nie wiem czemu założyłam, że powinna byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ja też na etapie gniazdek Kopciuszkowych cześć Rasia Co to znaczy kopciuszkowych? znaczy, że jak włączysz to same piorą zmywają, zamiatają i groch przebierają? oooooo takich,to bym się nie pozbywała,o nie kopciuszkowe - znaczy takie http://www.tps-unitisviribus.org.pl/images/album/img_alb_263b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.09.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 To ja się grzecznie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts