Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej! Na sekund dwie wpadłam! :D

Mysza wie co mówi... była, widziała... za głowę się złapała... nawet biurko Młodej pomogła mi skręcić :D ... dzięki Mysia! 8) :D :D

Jutro rano wyjeżdżam nad może... booooszeee, nie byłam nad morzem chyba z dziesięć lat... :roll: 8) ... Młode z Cipsami zostają po raz pierwszy na placu budowy same... zobaczymy co zastaniemy po powrocie...? :roll: :roll: :roll:

Z nowości budowlanych to: garaż się wykłada płytkami, gniazdka i kinkiety się montują, ogrodzenie się szaluje, kostka betonowa Libeta się decyduje w kolorze i zdecydować nie może... :roll: :lol: :lol:

Wczoraj doprowadził się kabel telefoniczny do domku, więc może i się internet pojawi wkrótce!!! :lol: :lol: :lol:

Buziaki zostawiam! 8) :D :D

Hej Kochani! :D

Wypoczęłam!!! Ponurkowałam sobie w basenie, poskakałam po falach Bałtyku w super szybkich pontonach, popiłam i potańczyłam :roll:

Jak przyjechałam to fundament pod ogrodzenie był wylany, a garaż prawie cały zapłytkowany! :lol:

Dzisiaj chłopaki Duszka przywieźli dechy na taras!!! :lol: :lol: :lol:

Pokupowałam trochę gniazdek i znowu Pan Elektryk ma co wkręcać.

Lodówka nam życie ratuje na tym pikniku i zaczyna robić się całkiem przyjemnie, chociaż nadal obrzydliwy bałagan prześciga się z kurzem i pyłem w wykańczaniu mojej nadpalonej psychiki... :-? :evil:

Idę polatać po Waszych dzienniczkach i buziaki zostawiam. :D

Hej Kochani! :D

Wypoczęłam!!! Ponurkowałam sobie w basenie, poskakałam po falach Bałtyku w super szybkich pontonach, popiłam i potańczyłam :roll:

Jak przyjechałam to fundament pod ogrodzenie był wylany, a garaż prawie cały zapłytkowany! :lol:

Dzisiaj chłopaki Duszka przywieźli dechy na taras!!! :lol: :lol: :lol:

Pokupowałam trochę gniazdek i znowu Pan Elektryk ma co wkręcać.

Lodówka nam życie ratuje na tym pikniku i zaczyna robić się całkiem przyjemnie, chociaż nadal obrzydliwy bałagan prześciga się z kurzem i pyłem w wykańczaniu mojej nadpalonej psychiki... :-? :evil:

Idę polatać po Waszych dzienniczkach i buziaki zostawiam. :D

O mammmo jak dobrze cię widzieć wypoczętą i tryskającą energią!