Magi77 23.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam się porannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 dzień dobry Rasia no pokaż się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 a gdzie jest Rasia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.09.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 hej Rasia pudełka Cię przygniotły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.09.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Hejeczka Rasiu Była u mnie Nitusia z Zoyką wyszalały się psice okrutnie, tylko jeszcze Twoich do kompletu brakowało..... buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Rasiaaaaaaaaaa... Gdzie jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 No właśnie. Całkiem ją wcieło. MOże ruszysz pupę do mnie do firmy po tej internet co ? Jutro (znaczy dziś) powinnam być gdzeiś do południa w firmie, bo chyba kopnę się na budowę potem. Zaszyję się jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ona nas normalnie olewa nooooo... Co jej zrobimy za to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 nic chyba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Eeeeeeeee, a ja myslalam, ze zrobimy jej chociaz caipirinhe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Eeeeeeeee, a ja myslalam, ze zrobimy jej chociaz caipirinhe. Ja nie umiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Eeeeeeeee, a ja myslalam, ze zrobimy jej chociaz caipirinhe. Ja nie umiem :) http://www.5min.com/Video/How-to-Make-Caipirinha-Art-of-the-Drink-44-34252012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dzień dobry Małgoś a to nie miała być kara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Rasia ma sie dobrze, próbuje się wykokosić w nowym, ślicznym domku i nie ma netu jeszcze więc co się dziwita, ze nie pisze. Ma miliony spraw na głowie, jak zobaczylam jakie to te miliony spraw to sama zbladłam, ze takie budowanie co ja mam to jest rozrywka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Rasiulka, buziaki zostawiam i czekam, aż się odkopiesz z pudełek i miliona spraw, które musisz załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.09.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Hej! Na sekund dwie wpadłam! Mysza wie co mówi... była, widziała... za głowę się złapała... nawet biurko Młodej pomogła mi skręcić ... dzięki Mysia! Jutro rano wyjeżdżam nad może... booooszeee, nie byłam nad morzem chyba z dziesięć lat... ... Młode z Cipsami zostają po raz pierwszy na placu budowy same... zobaczymy co zastaniemy po powrocie...? Z nowości budowlanych to: garaż się wykłada płytkami, gniazdka i kinkiety się montują, ogrodzenie się szaluje, kostka betonowa Libeta się decyduje w kolorze i zdecydować nie może... Wczoraj doprowadził się kabel telefoniczny do domku, więc może i się internet pojawi wkrótce!!! Buziaki zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.09.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Baff się dopsze, słońce! Jesoo, tak poprostu jej kabel doprowadzili... U nas nic nie jest takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Rasiulka wypocznij niech Ci słońce świeci i wracaj do nas radosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Hej Kochani! Wypoczęłam!!! Ponurkowałam sobie w basenie, poskakałam po falach Bałtyku w super szybkich pontonach, popiłam i potańczyłam Jak przyjechałam to fundament pod ogrodzenie był wylany, a garaż prawie cały zapłytkowany! Dzisiaj chłopaki Duszka przywieźli dechy na taras!!! Pokupowałam trochę gniazdek i znowu Pan Elektryk ma co wkręcać. Lodówka nam życie ratuje na tym pikniku i zaczyna robić się całkiem przyjemnie, chociaż nadal obrzydliwy bałagan prześciga się z kurzem i pyłem w wykańczaniu mojej nadpalonej psychiki... Idę polatać po Waszych dzienniczkach i buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.09.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Hej Kochani! Wypoczęłam!!! Ponurkowałam sobie w basenie, poskakałam po falach Bałtyku w super szybkich pontonach, popiłam i potańczyłam Jak przyjechałam to fundament pod ogrodzenie był wylany, a garaż prawie cały zapłytkowany! Dzisiaj chłopaki Duszka przywieźli dechy na taras!!! Pokupowałam trochę gniazdek i znowu Pan Elektryk ma co wkręcać. Lodówka nam życie ratuje na tym pikniku i zaczyna robić się całkiem przyjemnie, chociaż nadal obrzydliwy bałagan prześciga się z kurzem i pyłem w wykańczaniu mojej nadpalonej psychiki... Idę polatać po Waszych dzienniczkach i buziaki zostawiam. O mammmo jak dobrze cię widzieć wypoczętą i tryskającą energią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts