efilo 30.09.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 przychylam się do powyższego otwarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.09.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ale jaja jak berety! Mam internet!!! Hopla! Huuuraaa! Hip! Hop! Hop! Nefcia, cud kobieta pożyczyła mi internecik. Cmok, cmok dla NEFERKI!!! No ii Duchaty dechy modrzewiowe wyczarował mi już w oranżerii, a jutro zabiera się za czarowanie tarasu!!! I kostka dzisiaj przyjechała! A wczoraj obrzeża na ogrodzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Łaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Zadziałał - super !!! To najważniejsze. Zaraz Ci wysyłam wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dzień dobry Rasieńko mimo że dzień pochmurny to Twoja radość jak słoneczko grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Hejka Przynoszę trochę słoneczka w ten pochmurny poranek http://e-kartki.net.pl/kartki/31/187.jpg Supe,r że masz internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 rasia no to czekamy na fotki - będzie co oglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.10.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No właśńie fotecki fotecki bo ten fotodziennik t ojuż nieaktualny jest Cześć Rasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Nie ma czego pokazywać, bo nic nie skończone, a wszystko rozgrzebane na maksa, tak że powstaje z tego jedna wielka masakra... ale może pod koniec tygodnia już coś będzie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Zamówiłam gniazdka... poszalałam w salonie i holu... http://berker.net.pl/images/Berker_B7_Glass.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 o ja cie! ile za to dałaś? to coś z lcd też masz? do czego to służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.10.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no bajeranckie! Nas na szaleństwo pstryczkowe będzie stać tylko w okolicach salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.10.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 o ja cie! ile za to dałaś? to coś z lcd też masz? do czego to służy? Hej Rasia, Fajnie ze jestes on-line Podlaczam sie do Elfiowego pytania: co to za cudo? Twoje zdjecie wyglada na jakas sciane kontrolna w elektrowni atomowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 o ja cie! ile za to dałaś? to coś z lcd też masz? do czego to służy? Hej Rasia, Fajnie ze jestes on-line Podlaczam sie do Elfiowego pytania: co to za cudo? Twoje zdjecie wyglada na jakas sciane kontrolna w elektrowni atomowej Jeszcze nie wiem... Elektryk dał listę, a ja przekazałam Panu w Hurtowni i odbieram jutro... się zobaczy, się zapłaci, się zapłacze, się zrobi zdjęcia i Wam pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.10.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 o ja cie! ile za to dałaś? to coś z lcd też masz? do czego to służy? Hej Rasia, Fajnie ze jestes on-line Podlaczam sie do Elfiowego pytania: co to za cudo? Twoje zdjecie wyglada na jakas sciane kontrolna w elektrowni atomowej Jeszcze nie wiem... Elektryk dał listę, a ja przekazałam Panu w Hurtowni i odbieram jutro... się zobaczy, się zapłaci, się zapłacze, się zrobi zdjęcia i Wam pokaże. mnie też, mnie też pokazać i opisać! szczególnie, jeżeli tam sa np. czujniki ruchu i łazienkowe gniazdka??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Czujka 460zl plus ramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dobry wieczór Rasieńko normalnie fajniste te pstryczki miło chociaż popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Hej Wusia! Chyba dopiero w ferie uda mi się pojechać na południe... Markotko, jedna ramka 5-cio krotna ponad 3 stówki... , ale jak szaleć, to szleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Hej Rasiulka fajowo że masz internecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Zamówiłam gniazdka... poszalałam w salonie i holu... http://berker.net.pl/images/Berker_B7_Glass.jpg Śliczniaste som kurde noooooooooo :) Mam randkę z Jolą w poniedziałek o 8,30 u mnie - jak chcesz z nią pogadać, wiesz o czym , to zapraszam. Zejdzie nam pewnie ze 2 h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Zamówiłam gniazdka... poszalałam w salonie i holu... http://berker.net.pl/images/Berker_B7_Glass.jpg Śliczniaste som kurde noooooooooo :) Mam randkę z Jolą w poniedziałek o 8,30 u mnie - jak chcesz z nią pogadać, wiesz o czym , to zapraszam. Zejdzie nam pewnie ze 2 h. U Ciebie na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts