Nefer 01.10.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Czym innym jest namawianie do linczu (czynu karalnego) a czym innym STWIERDZANIE FAKTÓW ILUSTROWANYCH ZDJĘCIAMI spartaczonej roboty.KP się kłania drogiej redakcji. I żeby było śmiesznie niejest to zniesłaiwenie czy naruszenie dobrego imienia. Dlatego twierdzę, że to brak wiedzy.Prawnik by się przydał na takim portalu - a tak - wychodzi przedszole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Winne niestety tez jest polskie prawo. Wlasciciel portalu odpowiada za tresci na nim zamieszczane, nawet, jesli w regulaminie jest, ze nie odpowiada... Gosc z Bytowa poszedl siedziec za wpisy forumowiczow namawiajace do linczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Winne niestety tez jest polskie prawo. Wlasciciel portalu odpowiada za tresci na nim zamieszczane, nawet, jesli w regulaminie jest, ze nie odpowiada... Gosc z Bytowa poszedl siedziec za wpisy forumowiczow namawiajace do linczu. Ano - portal to medium szerokiego zasięgu (jak gazeta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Winne niestety tez jest polskie prawo. Wlasciciel portalu odpowiada za tresci na nim zamieszczane, nawet, jesli w regulaminie jest, ze nie odpowiada... Gosc z Bytowa poszedl siedziec za wpisy forumowiczow namawiajace do linczu. Noooo, tak bylo, ale Neferka ma racje - tu nie ma opinii, sa fakty. Tyle, ze pewnie to wplywa na poziom przestrachu u Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.10.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No ładnie, pijesz matka z synkiem? Dobrze że jak gadaliśmy to jeszcze byl czeźwy no to wasze zdrówko, pomijajac tych co sie brzydko bawią internetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 I ten brak wiedzy właśnie powoduje strach.Szkoda tylko, ze nie jest to strach przed użytkownikami forum a przed jakimiś nic nie znaczącymi dupkami, ktorych niebawem zlicytują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Trzeba jakas akcje zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Wiesz Małgoś - to nie pierwszy i nie ostatni raz. Myślę, że z wieloma rzeczami można wygrać, ale nie ze strachem. Poczekamy na wyrok i wtedy bez problemu - skan do redakcji i wio ... Nie pali sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.10.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ale to by najpierw trzeba sprawdzić, czy to nitu zdjęła czy jej zdjęli. bo jeśli jej zdjęli, to afera, jeśli ona, to też pytanie dlaczego. Teraz to nie do rozstrzygnięcia.Ale generalnie temu postu nic nie można było zarzucić, prawnie bronił się bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ale to by najpierw trzeba sprawdzić, czy to nitu zdjęła czy jej zdjęli. bo jeśli jej zdjęli, to afera, jeśli ona, to też pytanie dlaczego. Teraz to nie do rozstrzygnięcia. Ale generalnie temu postu nic nie można było zarzucić, prawnie bronił się bez zarzutu. Dokładnie tak. Został poddany korekcie , został uzgodniony z prawnikiem. To są dość oczywiste sprawy. Oczywiste dla średnoi inteligentnego człowieka. Ale jak widać nie dla Redakcji, ktora woli mieć w doopie 102.000 użytkowników w przeciwieństwie do PARTACZY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ale wiecie, co jest najsmieszniejsze? Ze watek dalej gugluje i prowadzi tez do profilu Klient Arbud Development, wiec nawet jak juz watek spadnie to zawsze bedzie jeszcze nick, przez ktory mozna dotrzec do innych watkow i na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.10.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Może trzeba własne cuś założyć? Mamy na naszych serwerach koło 10 GB miejsca, to się kupa rzeczy zmieści... Ale generalnie to FM jest też po to, żeby się ludzie nie wrąbywali w jakieś kanały. Więc jeśli się odbiera możliwość ostrzegania, to się zaprzecza swojej wlasnej idei. Ale bo to pierwszy raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 I o to chodzi. Na strach nie ma rady.Jak w dzienniku slicznie sie domek buduje to jest zajebiście. Ale jak zdjątka pokazują syf to już jest beee ... Obłuda i fałsz.Ponadto to działanie na szkodę użytkowników portalu , ktorzy szukaja tu własnie takich informacji. Nie tylko kogo zatrudniać, ale kogo nie zatrudniać.Komu więc to służy ?No właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Może trzeba własne cuś założyć? Mamy na naszych serwerach koło 10 GB miejsca, to się kupa rzeczy zmieści... Ale generalnie to FM jest też po to, żeby się ludzie nie wrąbywali w jakieś kanały. Więc jeśli się odbiera możliwość ostrzegania, to się zaprzecza swojej wlasnej idei. Ale bo to pierwszy raz? Już Nita nad tymmpracuje - spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A ja sobie chyba taką stopke zrobię : http://209.85.229.132/search?q=cache:4I2M_KJinlsJ:forum.muratordom.pl/arbud-development-fatall-error-budowlany,t170556.htm+Arbud+Development&cd=8&hl=pl&ct=clnk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A ja sobie chyba taką stopke zrobię : http://209.85.229.132/search?q=cache:4I2M_KJinlsJ:forum.muratordom.pl/arbud-development-fatall-error-budowlany,t170556.htm+Arbud+Development&cd=8&hl=pl&ct=clnk O Ty szelmo. Skad masz takie fajne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Wiesz, bo ja straszna suka jestem i jak chcę to znajde Poczekam tylko czy to Nita skasowała czy jej skasowali, bo nie chcę jej narobić bydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.10.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No i niech ktoś powie że w przyrodzie coś ginie... Ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No i niech ktoś powie że w przyrodzie coś ginie... Ha! NIC co się pojawi w necie nie ginie. Wątek nie jest skasowany, ale zablokowany i ukryty w z tego co widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.10.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Wiesz, bo ja straszna suka jestem i jak chcę to znajde Poczekam tylko czy to Nita skasowała czy jej skasowali, bo nie chcę jej narobić bydła. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, widze. Z cache'u. Ozeszty. Tez se zrobie. Nie zniknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts