malgos2 05.10.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Rasia, czy Halloween jest aktualny? Znaczy w kalendarz wpisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.10.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Nie dość, że aktualny, to budowa straszyć będzie nadal... Jest okropny bałagan i będzie jeszcze większy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Nie przejmuj sie, po imprezie bedzie wiekszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.10.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Nie przejmuj sie, po imprezie bedzie wiekszy. Na to liczę ...potem, to już tylko będę zwalać na imprezę... Lecę... papatki! Ps. Słyszałam, że impreza świetna i głośna... tylko co to za parapetówa, jak witraży nikt nie zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Nie przejmuj sie, po imprezie bedzie wiekszy. Na to liczę ...potem, to już tylko będę zwalać na imprezę... Lecę... papatki! Ps. Słyszałam, że impreza świetna i głośna... tylko co to za parapetówa, jak witraży nikt nie zrobił... Bo to byla BETONOWA. Wszystko sie dzialo w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.10.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ... ja tez się witam... słyszałam coś o tym że u RAsi ma straszyć? to kiedy? chyba, że mam zakaz ale obiecuje, ze grzeczniusia będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ... ja tez się witam... słyszałam coś o tym że u RAsi ma straszyć? to kiedy? chyba, że mam zakaz ale obiecuje, ze grzeczniusia będe taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no co? co no? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no co? co no? no nic , tak, tak, ja się z Tobą zgadzam .....we wszystkim siez gadzam i murem zawsze stać będę a priwów też nie dostajesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no co? co no? no nic , tak, tak, ja się z Tobą zgadzam .....we wszystkim siez gadzam i murem zawsze stać będę a priwów też nie dostajesz ? ps. czytam... jak małz wróci dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no co? co no? no nic , tak, tak, ja się z Tobą zgadzam .....we wszystkim siez gadzam i murem zawsze stać będę a priwów też nie dostajesz ? Bo jej sie poprzewracalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no co? co no? no nic , tak, tak, ja się z Tobą zgadzam .....we wszystkim siez gadzam i murem zawsze stać będę a priwów też nie dostajesz ? ps. czytam... jak małz wróci dam znać Ty weź se załóż jakiś swój wewontek, choćby zwykłe pogaduchy, bo nie będę Cię szukała po całym FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no co? co no? no nic , tak, tak, ja się z Tobą zgadzam .....we wszystkim siez gadzam i murem zawsze stać będę a priwów też nie dostajesz ? ps. czytam... jak małz wróci dam znać Ty weź se załóż jakiś swój wewontek, choćby zwykłe pogaduchy, bo nie będę Cię szukała po całym FM hm... mówisz? ale nie ma działu ja i plotki grzeczna Malka, grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witanko Z kawusią przyszłam http://www.zaprezentowani.pl/wp-content/uploads/2009/05/kawa-glowne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a po co dział. wewątek i tak każdy znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.10.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ... ja tez się witam... słyszałam coś o tym że u RAsi ma straszyć? to kiedy? chyba, że mam zakaz ale obiecuje, ze grzeczniusia będe Hej Nitka! Jak cudownie Cię widzieć! Dawaj nowy wewątek! Z wszystkimi Pozostałymi Odwiedzającymi /mimo mojej absencji/ też się witam słonecznie. Za kawusię pięknie dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.10.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Rasiu to na NK to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.10.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Rasiu to na NK to ja Boooooszz... ja na NK już ze trzy miesiące nie wchodziłam. Lecę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.10.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Rasiu to na NK to ja Ale masz cuuuudne Dzieci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts