rasia 08.10.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Spisz na schodach? Czy pod? Dzisiaj to drugie... dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.10.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Raśka Ty weż tyle nie pij albo zacznij w końcu więcej pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 No nie mogę oglądać takich zdjęć potem chandry dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.10.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam Bardzo oryginalne schody masz rasia i nadają takiego "klimaciku" Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.10.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam się z rana I dzisiaj herbatką częstuje http://th.interia.pl/51,bb381e1381866775/herbata3.jpg Schody i reszta super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Cudnie Rasia co tu duzo gadac a tarasem mnie dobilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rasiu, ale klasa domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.10.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 widać wielkie postępy w domku a jak tam kuchnia już zadecydowałaś jaka będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 dzień dobry a ja muszę czekać do wieczorka coby fotki obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.10.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 nie dziwie się że jesteś w nich zakochana są piękne no i te dechyna tarasie super !!! Miłego dnia Rasiulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 09.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Cześć rasia, ale masz wyczesany wieeelki taras! Nie wspomnę już o dębowych dechach! ŚLICZNE!!!!!!!!!! Mebelki przywieźliście? To kiedy przeprowadzka? Ach, ja też już bym chciała... Wytarmoś "Cipsy" ode mnie! Słodziaski jedne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.10.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 .... Rasia dzięki za telefon... jak to dobrze mieć Dobre Dusze wokół siebie buziaki jak Bąki wyzdrowieją.. to wpadnę, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.10.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Czeeeee Rasiula może wyrwij się na trochę z tych luksusów i wpadnij po uszy dla chipsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Na pewno dziewczynki juz bardzo urosly a my nie mamy zadnych nowych fotek. Skladam reklamacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 09.10.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam Cie Rasiu i wszystkie goszczace tu Kobitki Zagladam do Ciebie kazdego dnia po kilka razy nie mogac napatrzec sie na twoja wille. Jest SUPER wiele by tu wymieniac, masz kobito swietny gust. Z niecierpliwościa czekam na zdjecia kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rasia, zarąbisty taras wyszedł a pstryczki elektryczki przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rasia wszystko wyszło bosko a z tymi schodami... to cóż.... nie ma to tamto też bym pod nimi spała, ale.... nie pij tyle bo Ci się strasznie czka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 "Ach jak pięknie na tej wyspie" cytat z Piotrusia Pana jak najbardziej na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.10.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Efilko, czyśmy były razem na jakiejś imprezie, której nie pamiętam? Kochane jesteście Dziewczynki i Kamyku Rodzynkowy! Chyba nigdy dotąd podczas budowania nie było mi tak bardzo potrzebne Wasze wsparcie i ciepłe słowa jak teraz... ... Strasznie ciężko mieszka się na budowie w bardzo surowych warunkach, z Trzy(Ci)psami i kilkoma na raz ekipami... Ale coś za coś... widać postepy i to już może się przyczynić do poprawy nastroju... Dzisiaj zaczęło się murowanie ogrodzenia! Wreszcie! Czy ktoś może wie skąd wziąć siatkę z grubego drutu ocynkowanego z oczkami w poziomie??? Aneta-we, witaj w moich progach/schodach. Magi, dzięki za kawusię! Jak zwykl stawia mnie na nogi! Justyś, jak mi się uda, to wkleję szkice zwymiarowanej kuchni... albo poproszę o to Nefcię? AsiaK, ja już niestety mieszkam... A jak Twój Brzuszek? Nituś, nie ma za co. Uściski dla chłopców. Małgoś, jutro chyba oddam Maję... , więc nie jestem w nastroju na zdjęcia psic... Witaj Mariomili!! Bardzo mi miło, że zaglądasz i jeszcze bardziej się cieszę, że wyszłaś z ukrycia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts