Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Efilko, czyśmy były razem na jakiejś imprezie, której nie pamiętam? :roll: :oops: :wink: :lol:

Kochane jesteście Dziewczynki i Kamyku Rodzynkowy! 8)

Chyba nigdy dotąd podczas budowania nie było mi tak bardzo potrzebne Wasze wsparcie i ciepłe słowa jak teraz... :roll: ...

Strasznie ciężko mieszka się na budowie w bardzo surowych warunkach, z Trzy(Ci)psami i kilkoma na raz ekipami... :( Ale coś za coś... widać postepy i to już może się przyczynić do poprawy nastroju...

Dzisiaj zaczęło się murowanie ogrodzenia! Wreszcie!

Czy ktoś może wie skąd wziąć siatkę z grubego drutu ocynkowanego z oczkami w poziomie??? :roll:

Aneta-we, witaj w moich progach/schodach. :D :wink:

Magi, dzięki za kawusię! Jak zwykl stawia mnie na nogi! 8)

Justyś, jak mi się uda, to wkleję szkice zwymiarowanej kuchni... albo poproszę o to Nefcię? :roll: :oops:

AsiaK, ja już niestety mieszkam... :-? A jak Twój Brzuszek? 8) :D

Nituś, nie ma za co. Uściski dla chłopców. :)

Małgoś, jutro chyba oddam Maję... :cry: , więc nie jestem w nastroju na zdjęcia psic...

Witaj Mariomili!! Bardzo mi miło, że zaglądasz i jeszcze bardziej się cieszę, że wyszłaś z ukrycia! 8) :D :D

8)