malgos2 09.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ale bedzie jej dobrze, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rasiu, jeżeli mieszkasz z ekipami, to naprawdę wspułczuję... mam nadzieję, ze przynajmniej większośc "dochodząca"? Pewnei takie rozwiązanie byłoby bardziej ekonomiczne, ale trudno wytrzymac ciągły bajzel budowlany i to, że się nie do końca jest u siebie... Mam nadzieję, że uda mi się tego uniknąć, ale pewnie nie do końca.. trzymam kciuki za cierpliwość i szybki koniec wykończeniówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rasiek, przecież masz linkę do folderu na necie - po prostu wklej jak normalne zdjęcie z netu - to co chcesz :) ale oczywiście jesli chcesz to wkleję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.10.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ale bedzie jej dobrze, co? Bierze ją nasz weterynarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.10.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rasiu, jeżeli mieszkasz z ekipami, to naprawdę wspułczuję... mam nadzieję, ze przynajmniej większośc "dochodząca"? Pewnei takie rozwiązanie byłoby bardziej ekonomiczne, ale trudno wytrzymac ciągły bajzel budowlany i to, że się nie do końca jest u siebie... Mam nadzieję, że uda mi się tego uniknąć, ale pewnie nie do końca.. trzymam kciuki za cierpliwość i szybki koniec wykończeniówki! Rasia ma dużą chałupę - nawet na siebie nie wpadają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ale bedzie jej dobrze, co? Bierze ją nasz weterynarz... Nooooo to najlepsze rece mozliwe. Na pewno beda ja kochali bardzo, bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ale bedzie jej dobrze, co? Bierze ją nasz weterynarz... Ojej ..... no nie mam zdania ..nie mam jeszcze ... ale chyba...będę tęsknić...chyba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Bossz, chyba muszę się wyspać. Zrozumiałam, że Rasię bierze weterynarz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Bossz, chyba muszę się wyspać. Zrozumiałam, że Rasię bierze weterynarz!! Tego by jeszcze brakowalo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.10.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rasiek, przecież masz linkę do folderu na necie - po prostu wklej jak normalne zdjęcie z netu - to co chcesz :) ale oczywiście jesli chcesz to wkleję :) Kochana, linka została na Outlooku w starym mieszkanku Może mogłabyś mi ją tu wrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.10.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Bossz, chyba muszę się wyspać. Zrozumiałam, że Rasię bierze weterynarz!! Tego by jeszcze brakowalo! Już mi lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rasiek, przecież masz linkę do folderu na necie - po prostu wklej jak normalne zdjęcie z netu - to co chcesz :) ale oczywiście jesli chcesz to wkleję :) Kochana, linka została na Outlooku w starym mieszkanku Może mogłabyś mi ją tu wrzucić? Sure Chcesz obie wersje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.10.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rasiek, przecież masz linkę do folderu na necie - po prostu wklej jak normalne zdjęcie z netu - to co chcesz :) ale oczywiście jesli chcesz to wkleję :) Kochana, linka została na Outlooku w starym mieszkanku Może mogłabyś mi ją tu wrzucić? Sure Chcesz obie wersje ? Tylko tą dobrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 sorry, masz na privie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.10.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 sorry, masz na privie. dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Bossz, chyba muszę się wyspać. Zrozumiałam, że Rasię bierze weterynarz!! Tego by jeszcze brakowalo! Już mi lepiej! Rasi nie oddamy nikomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.10.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 No i co z ta kuchnia? Będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.10.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 No i co z ta kuchnia? Będzie? Wkleje na chwilę link do szkiców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 10.10.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 będzie sliczna a laminowane fronty szare to co to znaczy???? ja widziałam tylko w folii albo w lakierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.10.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 będzie sliczna a laminowane fronty szare to co to znaczy???? ja widziałam tylko w folii albo w lakierze. Lakier albo lacobel. Zależy od...wyceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts