Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bjutiful, ta wersja z brązem ( jak mniemam to drewno) pasi mi najbardziej :D

A to zupełnie odwrotnie jak mnie :):) Ale tak już mam :) Chybaaaaaaaaaa, że byłby to palisander - moja miłość :)

do takiej szarości to zwykłe drewno nie przejdzie. Musi być jakiś czad, z mocnymi słojami :) palisander jak najbardziej

Palisander Kasiek mówisz?

No cały czas mam dylemat, czy drewniany blat, czy grafitowy laminat, czy granit... :roll: :roll: :roll:

Fronty jednak będą już na pewno lakierowane. :D

Mi osobiście sie wydaje ze do szarych lakierowanych frontów to z drzewem trzeba uważac i najładniej komponuje się to z miedzianymi lub prawie białymi odcieniami drewna, bukiem, brzozą, klonem. Dąb i teak do białego, prawie czarnego i czarnego frontu, mahoniowce do bieli lub kremu i beżu.

Jak wrócę z blatowni to Ci powiem.

Mnie serce podpowiada, że grafit albo baaaaardzo ciemny szary, ale to moje serducho :)

Moje serducho bije chyba w tym samym rytmie. :wink: :lol:

skoro fronty lakierowane to drewno raczej średnio pasi. Nawet gdyby to był palisander...

A sprawdzałaś konglomerat??

Granit taki antracytowy to mniaaaaammmm

Jak wrócę z blatowni to Ci powiem.

Mnie serce podpowiada, że grafit albo baaaaardzo ciemny szary, ale to moje serducho :)

Moje serducho bije chyba w tym samym rytmie. :wink: :lol:

skoro fronty lakierowane to drewno raczej średnio pasi. Nawet gdyby to był palisander...

A sprawdzałaś konglomerat??

Granit taki antracytowy to mniaaaaammmm

No właśnie mniaaaam 8) ... tylko cena jakaś taka gorzka do przełknięcia... :roll:

Nitusiu Kochana! Lacobel odpadł nie ze względu na cenę, tylko z obawy na ewentualne możliwości pęknięcia i na prośbę Młodego, który powiedział, że dosyć już szkłą, na któte trzxeba bez przerwy uważać... :-?

Barranki Dwa z Psicą Fridą właśnie wyszły ode mnie... napite w 1/3, żeby nie było, że deprawuję... :wink: :lol:

Czują się świetnie, tylko czasu dla nas na forum nie mają, bo zapracowane niemożebnie... :-? Mam nadzieję, że odstresowaliśmy się wspólnie całkiem skutecznie! 8) :D :D :D

Nitusiu Kochana! Lacobel odpadł nie ze względu na cenę, tylko z obawy na ewentualne możliwości pęknięcia i na prośbę Młodego, który powiedział, że dosyć już szkłą, na któte trzxeba bez przerwy uważać... :-?

o to znaczy ze mam jeszcze cień nadziei :)