Nefer 10.10.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 bjutiful, ta wersja z brązem ( jak mniemam to drewno) pasi mi najbardziej A to zupełnie odwrotnie jak mnie :) Ale tak już mam Chybaaaaaaaaaa, że byłby to palisander - moja miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.10.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 bjutiful, ta wersja z brązem ( jak mniemam to drewno) pasi mi najbardziej A to zupełnie odwrotnie jak mnie :) Ale tak już mam Chybaaaaaaaaaa, że byłby to palisander - moja miłość do takiej szarości to zwykłe drewno nie przejdzie. Musi być jakiś czad, z mocnymi słojami palisander jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.10.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 aaaaaale projekt kiczeńki. Juz ją prawie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.10.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Palisander Kasiek mówisz? No cały czas mam dylemat, czy drewniany blat, czy grafitowy laminat, czy granit... Fronty jednak będą już na pewno lakierowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jak wrócę z blatowni to Ci powiem. Mnie serce podpowiada, że grafit albo baaaaardzo ciemny szary, ale to moje serducho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Palisander Kasiek mówisz? No cały czas mam dylemat, czy drewniany blat, czy grafitowy laminat, czy granit... Fronty jednak będą już na pewno lakierowane. Mi osobiście sie wydaje ze do szarych lakierowanych frontów to z drzewem trzeba uważac i najładniej komponuje się to z miedzianymi lub prawie białymi odcieniami drewna, bukiem, brzozą, klonem. Dąb i teak do białego, prawie czarnego i czarnego frontu, mahoniowce do bieli lub kremu i beżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.10.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jak wrócę z blatowni to Ci powiem. Mnie serce podpowiada, że grafit albo baaaaardzo ciemny szary, ale to moje serducho Moje serducho bije chyba w tym samym rytmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jak wrócę z blatowni to Ci powiem. Mnie serce podpowiada, że grafit albo baaaaardzo ciemny szary, ale to moje serducho Moje serducho bije chyba w tym samym rytmie. skoro fronty lakierowane to drewno raczej średnio pasi. Nawet gdyby to był palisander... A sprawdzałaś konglomerat?? Granit taki antracytowy to mniaaaaammmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.10.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jak wrócę z blatowni to Ci powiem. Mnie serce podpowiada, że grafit albo baaaaardzo ciemny szary, ale to moje serducho Moje serducho bije chyba w tym samym rytmie. skoro fronty lakierowane to drewno raczej średnio pasi. Nawet gdyby to był palisander... A sprawdzałaś konglomerat?? Granit taki antracytowy to mniaaaaammmm No właśnie mniaaaam ... tylko cena jakaś taka gorzka do przełknięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 cena jest jak piołun konglomerat troszkę tańszy, sprawdź i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.10.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 smutno trochę, że musiałaś ją oddać (zdecydowanie za długo była z Wami ) ważne że już jej dobrze się wiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 cze Rasia widzę, że odrzuciłam lacobel? znasz może cenę? czyżby zabijała na odległość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.10.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nitusiu Kochana! Lacobel odpadł nie ze względu na cenę, tylko z obawy na ewentualne możliwości pęknięcia i na prośbę Młodego, który powiedział, że dosyć już szkłą, na któte trzxeba bez przerwy uważać... Barranki Dwa z Psicą Fridą właśnie wyszły ode mnie... napite w 1/3, żeby nie było, że deprawuję... Czują się świetnie, tylko czasu dla nas na forum nie mają, bo zapracowane niemożebnie... Mam nadzieję, że odstresowaliśmy się wspólnie całkiem skutecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.10.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nitusiu Kochana! Lacobel odpadł nie ze względu na cenę, tylko z obawy na ewentualne możliwości pęknięcia i na prośbę Młodego, który powiedział, że dosyć już szkłą, na któte trzxeba bez przerwy uważać... o to znaczy ze mam jeszcze cień nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.10.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Ja jestem za lakierowanymi, szarymi frontami i antracytowym blatem, jeżeli jeszcze mozna głosować! ...blat z czego bądź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Ja sie zakochalam w takim ciemnoszarym konglomeracie i nawet nie jest AZ tak drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.10.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 j ajestem za szarym lakierem+ drewno - będzie pasowało do reszty domu gdzie masz pięne dechy dębowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.10.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Yes, yes, yes! I z tego samego parapet pod oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.10.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Ja głosuję dokładnie tak, jak justyś cze rasiu! PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNIE U CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.10.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 czy wtedy jasne drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts