Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Rasiu kuchnia olbrzymia! Fajnie bedzie :lol:

Ale ja zagladam w innym celu :oops: Wiesz na co czekam? Betoniku jestem ciekawa :oops: :lol: Tego na ogrodzeniu tj. tych obrzezy w postaci muru :lol: Strasznie mnie to ciekawi. Jesli mogę to nieśmiało proszę o zbliżenia łączenia, fugi :wink: :lol:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasiu kuchnia olbrzymia! Fajnie bedzie :lol:

Ale ja zagladam w innym celu :oops: Wiesz na co czekam? Betoniku jestem ciekawa :oops: :lol: Tego na ogrodzeniu tj. tych obrzezy w postaci muru :lol: Strasznie mnie to ciekawi. Jesli mogę to nieśmiało proszę o zbliżenia łączenia, fugi :wink: :lol:

Ogrodzenie się muruje, ale to niestety nie cegły i wygląda na to, że może do końca tygodnia się wymuruje... :roll: Teraz jest w jakiejś 1/5... obiecuję zrobić zdjęcia jak nie będzie tak lało i będzie już cokolwiek widać. 8)

Dzień doberek, ten tarasssssssssssssssss jak u Ciebie wakacyjnie... i to na dodatek tak na zawsze mieć będziesz :lol:

I znowu Czipsy... tylko moje już tylko Dipsy plus Barrankowa Psica...

/proszę zauważyć, że warują przed kawałkami pizzy!!! :lol: /

http://img205.imageshack.us/img205/4687/img0570w.jpg

ale tylko biszkoptowa zdaje się czekać na możliwość pożarcia... pizzy

Zamorduję :evil: :evil: :evil: :evil: :wink:

:lol: :lol: i trumnę się wykorzysta na miejscu :wink:

Masz kochana głos jak pani prokurator S. myślłam, że ona dzwoni oświadczyć że pan P, znów się wymigał od przyjemnego spotkania ze mną